Jump to content

TheLab.gr Theme

DJD

Recommended Posts

Κατι πολυ ωραιο που παρατηρησα και μπραβο....ηταν οτι δεν σε αφηνει να γραψεις ακριβως το ιδιο μηνυμα πισω απο το αλλο.....οχι οτι ηθελα αλλα αυτο βοηθαει στο να μην φευγει 2 φορες το ιδιο ποστ....:clap::T::T:

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply
Αυτά δεν έχουν σχέση με το Theme παιδιά, χρησιμοποιείστε το άλλο thread για τα προβλήματα.

Συγνωμη φιλε DJD αλλα κλειδωθηκε και δεν ξερω σε πιο μεταφερθηκε...πες μου και τα μετακινησω αμεσως !!

δεν ξερω αν εχει αναφερθει..

τα emoticon ρε παιδια.. πολυ ανακατεμενα δεν ειναι?

λεπτομερια της λεπτομεριας αλλα για καποιον που γραφει 5-10 ποστς τη μερα ειναι κουραστικο να ψαχνει τα συνηθη emoticon πηγαινοντας στη λιστα!

σα να έχεις δίκιο,απ όσο βλέπω έχει αλλάξει η σειρά.

αλλά αν κάποιος που γράφει 10ποστ τη μέρα τα έχει μάθει απ έξω. :p:P :hehe:

όσο για το εντιτ νομίζω ότι αν είναι λιγότερο από 1 λεπτό δεν το γράφει

Καλά κάνεις man αλλά τελικά είναι καλύτερα να μην εμφανίζονται στα νέα μηνύματα αυτά που εσυ γράφεις! Το αλλάξατε όταν έγινε η πρώτη ανακαίνιση,στην αρχή μου ξίνησε αλλά τελικά είναι πολύ καλύτερο! :T:

Η ανάλυση πάντως δε φαίνεται νορμάλ σε πλάτος καθώς πάντα έχω μπάρα κάτω

δηλαδή και στην πρώτη σελίδα.

δηλαδή;

Δε χωράει σε ανάλυση 1024x768 ενώ άλλα φόρουμ όπως το xtremesystems για παράδειγμα είναι οκ.

Μάλλον φταίνε οι δύο κάθετες γκρι μπάρες αριστερά και δεξιά ή αν είναι και αυτές μέρος του όλου frame

(που βρίσκω λογικό) τότε δε γίνεται resize.

Λογικά είναι μέσα στα ποστ να είναι stretched λόγω εικόνων, αλλά όχι στην αρχική νομίζω ούτε και στη search επιλογή.

Δεν είναι θέμα μικρής ανάλυσης, είναι bug του Skin με τον Internet Explorer. Το κουμπί για τους guests "Εγγραφή" ξεφεύγει για 1pixel, ενώ αυτό σε Firefox δεν συμβαίνει..

Επίσης η γκρι γραμμή από κάτω, είναι επίσης του IE θέμα, είναι για το Quicklinks και το Search που βγάζουν drop down menu.

Δεν είναι θέμα μικρής ανάλυσης, είναι bug του Skin με τον Internet Explorer. Το κουμπί για τους guests "Εγγραφή" ξεφεύγει για 1pixel, ενώ αυτό σε Firefox δεν συμβαίνει..

Επίσης η γκρι γραμμή από κάτω, είναι επίσης του IE θέμα, είναι για το Quicklinks και το Search που βγάζουν drop down menu.

Το κουμπί εγγραφή ισχύει και στον firefox και γενικά ότι ξεφεύγει το site δεξια συμβαίνει και σε firefox που δοκίμασα μετά ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.