MOS Απρίλιος 15, 2008 #101 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 Κατι πολυ ωραιο που παρατηρησα και μπραβο....ηταν οτι δεν σε αφηνει να γραψεις ακριβως το ιδιο μηνυμα πισω απο το αλλο.....οχι οτι ηθελα αλλα αυτο βοηθαει στο να μην φευγει 2 φορες το ιδιο ποστ....:clap::T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Απρίλιος 15, 2008 #102 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 Επισης ειδα οτι οταν κανεις edit ενα ποστ σου δεν γραφει ημερομηνια και ωρα διορθωσης....εκτος και αν δεν ειναι απαραιτητο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 15, 2008 #103 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 Δεν το γράφει πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 15, 2008 Author #104 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 Αυτά δεν έχουν σχέση με το Theme παιδιά, χρησιμοποιείστε το άλλο thread για τα προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Απρίλιος 15, 2008 #105 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 Αυτά δεν έχουν σχέση με το Theme παιδιά, χρησιμοποιείστε το άλλο thread για τα προβλήματα.Συγνωμη φιλε DJD αλλα κλειδωθηκε και δεν ξερω σε πιο μεταφερθηκε...πες μου και τα μετακινησω αμεσως !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 15, 2008 #106 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 δεν ξερω αν εχει αναφερθει..τα emoticon ρε παιδια.. πολυ ανακατεμενα δεν ειναι? λεπτομερια της λεπτομεριας αλλα για καποιον που γραφει 5-10 ποστς τη μερα ειναι κουραστικο να ψαχνει τα συνηθη emoticon πηγαινοντας στη λιστα! σα να έχεις δίκιο,απ όσο βλέπω έχει αλλάξει η σειρά. αλλά αν κάποιος που γράφει 10ποστ τη μέρα τα έχει μάθει απ έξω. :P όσο για το εντιτ νομίζω ότι αν είναι λιγότερο από 1 λεπτό δεν το γράφει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Απρίλιος 16, 2008 #107 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 Η ανάλυση πάντως δε φαίνεται νορμάλ σε πλάτος καθώς πάντα έχω μπάρα κάτωδηλαδή και στην πρώτη σελίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 16, 2008 Author #108 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 Η ανάλυση πάντως δε φαίνεται νορμάλ σε πλάτος καθώς πάντα έχω μπάρα κάτωδηλαδή και στην πρώτη σελίδα.δηλαδή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Απρίλιος 16, 2008 #109 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 Μπραβο παιδια...επιτελους απεκτησε προσωπικοτητα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Απρίλιος 16, 2008 #110 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 Πλέον παρατήρησα όταν πατάς το "νέα μυνήματα", σου εμφανίζει και αυτά που απάντησες εσύ. Γιατί το αλλάξατε πάλι, καλά το είχατε κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 16, 2008 Author #111 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 Κάτι δοκίμαζα.. θα ξαναλλάξει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Απρίλιος 16, 2008 #112 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 Καλά κάνεις man αλλά τελικά είναι καλύτερα να μην εμφανίζονται στα νέα μηνύματα αυτά που εσυ γράφεις! Το αλλάξατε όταν έγινε η πρώτη ανακαίνιση,στην αρχή μου ξίνησε αλλά τελικά είναι πολύ καλύτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 16, 2008 Author #113 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 Γύρισε όπως ήταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Απρίλιος 16, 2008 #114 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 Η ανάλυση πάντως δε φαίνεται νορμάλ σε πλάτος καθώς πάντα έχω μπάρα κάτωδηλαδή και στην πρώτη σελίδα.δηλαδή;Δε χωράει σε ανάλυση 1024x768 ενώ άλλα φόρουμ όπως το xtremesystems για παράδειγμα είναι οκ.Μάλλον φταίνε οι δύο κάθετες γκρι μπάρες αριστερά και δεξιά ή αν είναι και αυτές μέρος του όλου frame(που βρίσκω λογικό) τότε δε γίνεται resize.Λογικά είναι μέσα στα ποστ να είναι stretched λόγω εικόνων, αλλά όχι στην αρχική νομίζω ούτε και στη search επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 23, 2008 #115 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Κάποιος είχε αναφέρει πρόβλημα με μικρές αναλύσεις στο site ότι ξεφεύγει... Και όντως έχει δίκιο. Το είδα σε laptop φίλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 23, 2008 #116 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Δεν είναι θέμα μικρής ανάλυσης, είναι bug του Skin με τον Internet Explorer. Το κουμπί για τους guests "Εγγραφή" ξεφεύγει για 1pixel, ενώ αυτό σε Firefox δεν συμβαίνει..Επίσης η γκρι γραμμή από κάτω, είναι επίσης του IE θέμα, είναι για το Quicklinks και το Search που βγάζουν drop down menu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 23, 2008 #117 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 hmm, όχι... Και με τον firefox σε PC της σχολής και ανάλυση 1024*768 το παρατήρησα και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 23, 2008 #118 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Δεν είναι θέμα μικρής ανάλυσης, είναι bug του Skin με τον Internet Explorer. Το κουμπί για τους guests "Εγγραφή" ξεφεύγει για 1pixel, ενώ αυτό σε Firefox δεν συμβαίνει..Επίσης η γκρι γραμμή από κάτω, είναι επίσης του IE θέμα, είναι για το Quicklinks και το Search που βγάζουν drop down menu. Το κουμπί εγγραφή ισχύει και στον firefox και γενικά ότι ξεφεύγει το site δεξια συμβαίνει και σε firefox που δοκίμασα μετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 23, 2008 #119 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Δείτε το και με ΙΕ σε μεγάλη ανάλυση σαν guest.Για το ξεφεύγει, τώρα κατάλαβα τι εννοείς, πρέπει να scrollάρεις για να δεις το δεξί τμήμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 23, 2008 #120 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 o IE σε 1680*1050 σαν guest τα δειχνει μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.