Jump to content

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΑΤΗ !!!

ΚΑΛΑ_ΚΡΑΣΑ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Η καρτούλα είναι point of view στη συσκευασία πουθενά δεν αναφέρει 64bit δίαυλο μνήμης,επίσης στο gpu-z αναφέρεται σαν g84 με 16 shader units !!!! οι χρονισμοί για γ έλι

α....

πουλιέται με 49euro.

Η NVIDIA ως γνωστόν δεν έχει πρόβλημα να ξεφτυλίζει τα προϊόντα της και να εξαπατά τον καταναλωτή όταν πρόκειται για κάρτες γρα:wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall:φικών

post-9449-1416073459,3259_thumb.jpg

Ορίστε; :p

Μήπως θες να το κάνεις ποιο κατανοητό το τι εννοείς πριν αρχίσεις να λες για απάτες δημόσια;

κάποιος αδαής βλεπει σε ράφι καταστήματος την 8600GT με τα πετσοκομμένα features ,βλέπει και τα 49 EURO και την αρπάζει χωρίς δεύτερη σκέψη νομίζοντας πως έκανε την αγορά του αιώνα.Θα μπορούσε μάλιστα να την πατήσει και περισσότερο ενημερωμένος καταναλωτής αφού δεν αναφέρει πουθενά τα πετσοκομμένα της χαρακτηριστικά.

Αν αυτό δεν είναι απάτη τότε τί είναι ;

Γίατι για τη χαμηλή τιμή της 8600GT αυτή την εποχή το μυαλό πάει σε εκποίηση και όχι σε μια κάρτα ισάξια με 8400gs

Κάτσε ας το πάρουμε από την αρχή.. Που τη βρήκες; Που είναι η κάρτα και πως το ξέρουμε;

Sorry που σε αποπαίρνω, αλλά χωρίς αποδείξεις δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι εδώ απάτες.

επίσης το ότι χρησιμοποιείται το όνομα μιας midrange κάρτας για καμουφλάρει τον κατιμά τί είναι ;Θα μου πείτε άλλο η nvidia άλλο η POV.Μα η POV το μόνο πού έβαλε στην κάρτα είναι το αυτοκόλλητο και η συσκευασία ...

Καλα_κρασια σκεφτομαστε πριν γραψουμε. Με τον τροπο που γραφεις δεν βγαινει νοημα...

photo της κάρτας δεν βλέπω φίλε μου... και ναι, θέλω κάτι χειροπιαστώ, πόσο δύσκολο είναι;

Δεν μας είπες, που την βρήκες, πως την πήρες και τι δείχνει στο κουτί με photo.

συνοψίζοντας για όσους δεν κατάλαβαν και βλέπουν τον τύπο και όχι την ουσία.

Στα ράφια καταστημάτων λιανεμπορίου ειδών πληροφορικής κυκλοφορούν κάρτες που φέρουν επωνυμία 8600GT και έχουν επιδόσεις 8400GS.Δύο που αγόρασα δεν είχαν καμμιά ένδειξη ότι είναι κομμένες 8600GT.

Θίγω το θέμα για να ενημερωθεί το forum αν κρίνουν οι administrators ότι κάτι δεν πάει καλά ας με κάνουν ban

πες το ντε οτι εχεις νευρα επειδη την πατησες.......

υπαρχει μια παροιμια παλια πολυ παλια

( εγώ στραβώνω και πουλώ εσύ βλέπε και αγόραζε )

ΟΚ ευχαριστούμε, βγάλε και μία από το κουτί και πες μας και από που την αγόρασες για να ξέρει ο κόσμος :)

Καλά μην τον φάτε τον άνθρωπο επειδή έγραψε τη λέξη "απάτη".

Ουσιαστικά το να βαφτίζεις με το ίδιο όνομα μια κάρτα με άλλες επιδόσεις, αν όντως είναι έτσι (εδώ περιμένουμε φωτό από συσκευασία να δούμε τι λέει το κουτί), είναι λίγο παραπλανητικό (έως πολύ). Βέβαια με λίγο internet searching πριν την αγορά, των φρονίμων τα παιδιά τρώνε το φαΐ τους φρεσκομαγειρεμένο.

Βέβαια σε αυτό δεν φταίνε τα μαγαζιά αλλά η nvidia που έχει βγάλει ένα κάρο κάρτες με παραπλήσια ονόματα και άλλα ονόματα με ίδιους πυρήνες, παραπλήσια specs, γενικά εγώ τό χω χάσει το παιχνίδι :p

elefsinara δεν έχει σημασία η ψυχολογία μου,για RMA θα πάνε ,αλλά σαν φαινόμενο είναι φυσιολογικό ;

πιστεψε με ειναι......... χωρις να θελω να νομιζεις κατι αλλο........

επρεπε να το δεις ποιο καλα πριν τις αγορασεις ειδες τελικα που δεν ηταν

η ευκαιρια του αιωνα ?

βγαλε και καμια δυο φωτο το κουτι να δουμε και εμεις τι και ποια ειναι αν θες

μπρος πισω το κουτι αν δεν λεει και εκει κατι για να πληροφοριση τον αγοραστη τοτε ναι ειναι ποιο κοντα στην παραπληροφοριση και αρα την <απατη> το βαζω σε <> γιατι δεν ειναι κατι το οποιο εχει τεκμηριωθει εως τωρα καθαρα

....

ατιμη Operaaaaa..............

...

Πάντως στο internet δεν βρήκα κάτι σε 8600gt με τα χαρακτηριστικά της δικιάς σου.

Μήπως είναι λάθος παρτίδα εντελώς?

Όντως στο gpu-z φαίνεται σαν 8600-gt, και στα αυτοκόλλητα στην κάρτα, οπότε δεν ξέρω τι έχει γίνει.

όμως δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση ότι έχει G84 με 16 shader units

ούτε εγώ βρήκα κάτι που να μοιάζει μ'αυτή την "υλοποίηση" αλλά η σύλληψη , η κατασκευή και το branding είναι nvidia και ο μεταπωλητής δεν έχει τη μεγαλύτερη ευθυνη

Για την ιστορια δεν ειναι απαραιτητο να μην γραφει πουθενα το κουτι τα χαρακτηριστικα. Ενδεχεται να τα γραφει αλλα να θεωρηθει ως προσπαθεια παραπλανησης. Η κριση αυτη θα βασιστει στην ικανοτητα του μεσου ανθρωπου να διαχωρισει δυο προιοντα. Στην περιπτωση μας λοιπον εαν το κουτι γραφει g84 δεν αποτελει ελαφρυντικο καθως ο μεσος ανθρωπος δεν ειναι υποχρεωμενος να γνωριζει την κωδικη ονομασια του chip αλλα την εμπορικη.

Επι του πρακτεου μου φαινεται περιεργο η κατασκευαστρια να εκανε κατι τετοιο. Περισσοτερο υποπτο θα θεωρουσα το καταστημα. Σιγουρα παντως η nvidia δεν ευθυνεται. Ειτε η point of view θα ευθυνεται ειτε ο πωλητης.

Aπο την φωτο της καρτας φαινεται 8600GT πάντως

απο το GPU-Z φερνει περισσοτερο σε 8400GS αλλά όχι ακριβώς,

(το memory clock θα πρεπε να δειχνει 400 στην 8400GS)

Κατα τα άλλα Memory Bandwidth(στο περιπου και αυτο) και Memory Interface

είναι της 8400GS.

Πιθανο ειναι και λάθος του GPU-Z .

Δεν κατεβαζεις μια άλλη εκδοση? ... και βλέπεις.

για κομμενες 8600GT και εγώ 1η φορά ακουω,

δωσε και μια φωτο απο το κουτι (όπως ειπες)

Στο GPU-Z στο NVIDIA SLI γιατί γραφει enabled 2 GPUs ?

.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.