Qlim4X Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2008 Πιστευω οτι πολυ απο εδομεσα ξερουν για το RSS.και μιας και ειμαστε τεχνολογικο forum δεν θα ηταν καλο τα front page news να μπορουσαμε να τα βλεπουμε σε RSS format οστε να μπορουμε να τα δουμε ιτε απο κηνιτο ιτε απο καπιον aggregator οστε να βλεπουμε οτι μας ενδιαφερει μαζεμενο...ακους σχολια thx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Απρίλιος 13, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 http://www.thelab.gr/external.php?type=rss2&forumids=6για αυτό μιλάς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Απρίλιος 13, 2008 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 13, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 nice παιδες τωρα το ιδα οτι εχει rss feed διπλα απο καθε forum.απλος γιατι τελιοσα την πτιχιακι μου που ειναι πανο σε αυτο και ελεγα γιατι να μην εχω και τον labi μεσα.αλλα απο την βιασινι μου δεν προλαβα να το δω.οπιος θα ηθελε να δει την πτυχειακη μου ενα visit and register θα το εκτιμουσαwww.online-rss-aggregator.comεπισεις υπαρχη ενα μικρο προβλημα με το encoding των σελιδων οτι αν δεν ειναι UTF-8 τα βγαζει κινεζικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.