Jump to content

Συμβουλη για υδροψυξη

THeMeSSeNGeR

Recommended Posts

Αρχικα γεια σας.... Χωρις να εχω τρομερες γνωσεις πανω στην υδροψυξη, εκτος απο καποιες πληροφοριες που αποκομμισα απο τα αλλα post στο site, ξεκινησα ερευνα αγορας για ενα συστημα που να ειναι συμβατο με τον υπολογιστη μου... Θελω να συνδεσω μονο την cpu με το συστημα αυτο... Επειδη ειναι αρκετα παλια η motherboard (socket 478) και γενικα ο υπολογιστης ειναι παλιος εψαξα για ενα kit ολοκληρο και βρηκα το Corsair Nautilus 500.... Το θεμα ειναι οτι δεν το βρηκα για online αγορα σε ελληνικο site αλλα σε ξενο... Και δεν ξερω και ποση εμπιστοσυνη να εχω σε ξενα site για τετοιες αγορες... Οποτε ειμαι στο εξης "τριλημμα":

1. Να ψαξω αλλο kit σε ελληνικο μαγαζι-site? ή

2. Να παρω τα εξαρτηματα ξεχωριστα το καθενα και αν ναι ποια εξαρτηματα, απο που (και με συνολικη τιμη γυρω στα 150, οχι παραπανω)

3. Να παρω το kit αυτο απο την ξενη ιστοσελιδα

Ευχαριστω προκαταβολικα για καθε βοηθεια

Με την εννοια παλιος μην φανταζεσαι DOS:P Να τα γραψω να δεις και εσυ και οσοι αλλοι κοιταξουν....

Gigabyte Motherboard GA-8S648FX-L

Pentium 4 2600

RAM 1GB

nVIDIA GeForce 5200FX (αυτη ειναι οντως παλια:p)

Αυτα σε software....Απο κει και περα σε hardware:

3xHDD 40GB, 320GB, 500GB (και ερχεται κι αλλος γιατι σχεδον γεμισαν)

Οθονη SAMSUNG SyncMaster 940n

Αν και τα τελευταια δεν εχουν σημασια....Απλα επειδη τον εχω συνεχεια ανοιχτο τον υπολογιστη (τελευταια φορα εκλεισε με τις διακοπες ρευματος...) και κοιμαμαι στο ιδιο δωματιο, εχει συνεχεια αυτην την εκνευριστικη βαβουρα απο τα ανεμιστηρακια....Ασε που καμια φορα βγαζουν πολυ πιο ηλιθιους θορυβους... Αυτα... Περιμενω απαντηση...

Η υδροψυξη θα εχει αξια μεγαλυτερη απο τα κυρια υποσυστηματα του συστηματος σου. Λογικα μπορεις να φτασεις στο επιθυμητο αποτελεσμα και με αεροψυξη ειδικα αν δεν ασχολεισε με o/c/

Αν ημουν στη θεση σου,θα ψαχνομουν πρωτα για αναβαθμιση και μετα θα ελυνα και το θεμα της ψυξης

Με τα χρηματα που προτιθεσαι να δωσεις για ενα κιτ υδροψυξης(ισως να βγει λιγο παραπανω τελικα)μπορεις να παρεις cpu-mobo-ram-vga(ακομα και μεταχειρισμενα) και να απογειωθουν οι επιδοσεις του PC σου

BTW και στα 7GHz να φτασει ο P4 σου,παλι πιο αργος θα ειναι απο ενα φτηνο επεξεργαστη του 2007-2008

Δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβα καλα το τελευταιο αλλα το kit που ανεφερα εχει υποστηριξη και για 775... στο site ανεφερε οτι περιλαμβανει μεταξυ αλλων τα παρακατω:

- 1 AMD socket 754 / 939 / 940 retention bracket

- 1 Intel LGA 775 retention bracket

- 1 Intel Socket 478 retention bracket

Παντως εχω στο μυαλο μου την αναβαθμιση...Το θεμα ειναι οτι πρεπει να αλλαξω motherboard...Αυτη που εχω υποστηριζει AGP καρτα γραφικων....και εχουν γινει πολυ σπανιες....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.