Jump to content

Raid Και ΑΤΑ Προβλημα!

feanor_gr

Recommended Posts

Επειδή δεν ήμουν ποτέ της κοπτοραπτικής θα σου πρότεινα να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση ΧΡ αφού από τα λεγόμενα σου δεν έχεις πρόβλημα.

Πιστεύω είναι προτιμότερο από τις όποιες «χειρουργικές» επεμβάσεις που είτε θα δουλέψουν είτε θα τα διαλύσουν όλα...

Aπλα βαριεμαι λιγο να ξαναπερναω προγραμματα και -το βασικοτερο- οσα παιχνιδια δε θα

λειτουργουν...

Παρολα αυτα δεν βλεπω αλλη λυση!

Πάρε ένα e-sata καλώδιο να το δοκιμάσεις, ή ρώτα κάποιον φίλο σου αν έχει από καμία Gigabyte x-DS4/DQ6 (θυμάμαι ότι τα είχε στη συσκευασία).

Έχεις τον ICH9 σε IDE/native mode, και τον δίσκο του λειτουργικού εκεί πάνω.

Ενεργοποιείς από το BIOS τον Jmicron, και περνάς drivers στα Windows.

Βάζεις τον δίσκο εκεί πάνω, να δεις ότι boot-άρει κανονικά, οπότε κι ενεργοποιείς το RAID στον ICH9.

Περνάς drivers και είσαι έτοιμος για Migrate Easy/True Image ή ο,τι άλλο.

Νομίζω είναι λιγότερο βαρετό να πάρεις ένα e-sata καλώδιο από ένα fresh install. :)

Κάνε repair τα Win. ΟΧΙ install από την αρχή. Θα χρειαστέι νομίζω να περάσεις ξανά τα updates αλλά όχι τις εφαρμογές. (δεν το εχω κάνει - just a thought)

Το ρεπαιαρ δεν νομιζω να δουλευει.

Θα κοιταξω μηπως βρω καλωδιο εσατα και γλυτωσω μιση μερα installing

Eπειδη λογω χρονου(σου-κου) θελω να κανω κατι πειραματα ..

μπορει καποιος με raid σε inch9r και XP 32bit να βαλει screenshot απο device manager το

ide ata/atapi controllers?

δεν χτυπας και μια το scsi/raid...??

edit

Να θυμηθω να παταω f5 πριν ποσταρω..:p

thanks pap..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.