Jump to content

led uv που???

yz250

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδες θα ηθελα να ρωτησω αμα ξερεις καποιος που μπορω να βρω led uv που τα χρειαζομε για μια μοντα στο κουτι μου:)

ναι κατι σαν αυτο :)

αλλα απο οτι ειδα αυτο που μου εδειξες ειναι απο site με αγγελειες και αυτος δινει μονο ενα:(

ξερεις καποιο καταστημα που να πουλαει ?

Στα Ελληνικα ηλεκτρονικα καταστηματα δεν φαινεται να εχει κατι...ψαξε ομως και σε κανα καταστημα της γειτονιας σου μπορει να υπαρχει κατι....αλλιως e-bay

Κατα 90% εχει ο Φανος στην Σολωμου (29 ή 39) (1η παραλληλη στην στουρναρη προς ομονοια) ή μπορεις να παραγγειλεις και να σου φερει αλλα φυσικα θα πρεπει να συνδεσεις εσυ καλωδια και τις απαραιτητες αντιστασεις για την τροφοδοσια.

Αν χρειαστεις περαιτερω πληροφοριες εδω ειμαστε. :)

Παιδες πηγα στον Φανο σημερα να δω για led και μου ειπε οτι εχουν 2.10Ε το ΕΝΑ!!!

αλλα ειπε οτι θα κοιταξει μπας και βρει τπτ κινεζινα που φτινα απο τα εγγλεζικα που εχει εκει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.