LastCrack Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2011 Έχω ένα WD my passport σκληρό που τα έχει παίξει... προσπάθησα format από τα windows και δεν έγινε το format... έβαλα το HDD low level format tool αλλά όταν το βάζω να κάνει φορματ σε αυτό το δίσκο το πρόγραμμα κολάει. Έχει κανένας καμιά άλλη ιδέα για να αναστήσεις ένα σκληρό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 20, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 Μηπως τα εχει παιξει η τροφοδοσια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάϊος 20, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 Αν τον βγάλεις απο την θήκη και τον συνδέσεις απευθείας πάνω στην μητρική?P.s Γιώργη είμαι σίγουρος για το είχες μέσα στον δίσκό................::musik002: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LastCrack Μάϊος 20, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 αα ναι δεν είπα... είναι 2,5 ιντσες, τροφοδοσία πέρνει... δηλ ανάβουν τα lededit: γενικότερα υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να αναστήσεις σκληρό που δεν έχω σκεφτεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 21, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2011 Ναι οκ 2.5 inches ειναι αλλα μπορει να εχει χαλαει η USB τροδοφοδοσια..και να υπολειτουργει..αναβουν δεν αναβουν τα LED.Για αυτο λεει και ο μιχαλης απο πανω να τον συνδεσεις αλλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LastCrack Μάϊος 21, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2011 Ναι οκ 2.5 inches ειναι αλλα μπορει να εχει χαλαει η USB τροδοφοδοσια..και να υπολειτουργει..αναβουν δεν αναβουν τα LED.Για αυτο λεει και ο μιχαλης απο πανω να τον συνδεσεις αλλου.ναι σωστά αλλά ειναι fixed δεν ανοίγει (WD my passport), έχει εγγύηση πλαίσιο αλλά έλεγα μήπως και μπορώ να τον αναστήσω για λίγο μέχρι να έρθω ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάϊος 21, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2011 μήπως έχεις βάλει μεγαλύτερο καλώδιο usb απο το μανισιο?Καμιά φορά δεν φτάνει το ρεύμα σε μεγάλα καλώδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LastCrack Μάϊος 21, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2011 μήπως έχεις βάλει μεγαλύτερο καλώδιο usb απο το μανισιο?Καμιά φορά δεν φτάνει το ρεύμα σε μεγάλα καλώδια.οχι δυστυχως το original έχω βάλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.