Mama Africa Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2008 ρε παιδια οποιος ειναι κατοχος του παραπανω κουτιου τον ικετευω(!!!!) να ποσταρει να μου πει ΑΝ υπαρχουν ή οχι το 4πινο "SPEAKER" και το 2πινο "PLED"... ανοιγω το πισι και δεν ακουγεται τπτ απο μπιπ ουτε οταν κανω ρεσταρτ..και δεν μπορω να τα βρω με τπτ μου εχουν σπασει τα νευρα :fist::rant::rant: :help: πλιζ!!!
MasterCommander Απρίλιος 13, 2008 #2 Απρίλιος 13, 2008 "power led" δεν έχει το συγκεκριμένο κουτί,μόνο "hard drive activity led" έχει.Speaker δεν μπορώ να θυμηθώ αν είχε,εγώ πάντος χρησιμοποίησα ένα που είχα ήδη από το παλιό μου κουτί....μάλλον δεν έχει ούτε speaker δηλαδή.
Mama Africa Απρίλιος 13, 2008 Author #3 Απρίλιος 13, 2008 Thanks MasterCommander..μετα απο πολυ ψαξιμο το συνηδητοποιησα και γω..Απλα ειχα βαλει αναποδα τα 2πινακια (HDD LED,PWR SW και RESET SW) και γι αυτο μολις το ανοιγα δεν ακουγοταν τιποτα
simeon Απρίλιος 17, 2008 #4 Απρίλιος 17, 2008 σιγουρα δεν εχει ουτε speker... (το εψαχνα και εγω οταν το πηρα )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.