FANISTELROOY Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2008 Λοιπον πηρα πριν κανενα μηνα αυτο το πληκτρολογιοhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978166&product=899984ξαφνικα αρχισε να μου βγαζει warning για χαμηλο σημα 1 φορα ανα 2 μερες, παταγα να κλεισει το παραθυρο και ολα καλα.Ασχετα τωρα με το παραπανω μικροπροβληματακι, τωρα εδω και καμια βδομαδα για τουλαχιστον μια φορα τη μερα μετα απο αρκετη χρηση αρχιζουν να μην πιανουν τα πληκτρα. Να γραφω δλδ και ειτε να μην γραφει τπτ ειτε να γραφονται τα μισα και ουτε. Δεν ειναι θεμα σηματος διοτι ο δεκτης ειναι πανω στο γραφειο μου και το πληκτρολογιο ακριβως απο κατω στο συρταρακι που εουν τα γραφεια για πληκτρολογιο. Επεισης δοκιμασα να το βαλω μπροστα στο δεκτη τη στιγμη που δεν επιανε και παλι τα ιδια. Λεω μηπως ειναι θεμα μπαταριας αλλα δειχνει φουλ. Δεν το εχω ενα μηνα και ειχε μεσα μπαταριες στο κουτι και τις εβαλα. Μηπως να παρω καινουριες να δοκιμασω;
HotPeanut Απρίλιος 12, 2008 #2 Απρίλιος 12, 2008 Drivers έχεις περάσει? Βάλε τους τελευταίους από εδώ -> http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/Download.mspx
FANISTELROOY Απρίλιος 12, 2008 Author #3 Απρίλιος 12, 2008 Εχω περασει οδηγους. Απο την πρωτη στιγμη. Το φαινομενο αυτο, οτι δλδ σαν να κουραζεται μετα απο πολυ γραψιμο, το εχει εμφανισει καμια βδομαδα τωρα. Θα δοκιμασω μπαταριες μηπως και ηταν προβληματικες αυτες που ειχε μεσα στη συσκευασια του το σετακι. Και με τις αλλες παντως του ποντικιου που δεν τις εχω χρησιμοποιησει το ιδιο κανει. Θα περασω και τελευταιους οδηγους και βλεπουμε......
HotPeanut Απρίλιος 12, 2008 #4 Απρίλιος 12, 2008 Μου το έκανε και εμένα αυτό που λες. Έβαλα τελευταίους οδηγούς και καινούριες αλκαλικές μπαταρίες και έστρωσε.
FANISTELROOY Απρίλιος 12, 2008 Author #5 Απρίλιος 12, 2008 Για να δουμε...... ελπιζω να ηταν οι μπαταριες! Εβαλα καινουριες, περασα παλι τους οδηγους, θα δουμε...Το ιδιο πληκτρολογιο ειχες και συ;
HotPeanut Απρίλιος 12, 2008 #6 Απρίλιος 12, 2008 Πληκτρολόγιο έχω το Microsoft wireless comfort keyboard και ποντίκι το Microsoft wireless lazer mouse 6000. Ήταν σετ και τα δύο μαζί.
Artist_ Απρίλιος 12, 2008 #7 Απρίλιος 12, 2008 Το ίδιο πακέτο εχω και δουλεύει μια χαρα σε vista με τους τελευταιους drivers.δοκίμασε τα παραπάνω που λέγονται και πιστευω να μην παρουσιάστει αλλο αυτό το πρόβλημα.
FANISTELROOY Απρίλιος 13, 2008 Author #8 Απρίλιος 13, 2008 Δεν μου εχει εμφανισει προβλημα μεχρι στιγμης..... ευτυχως που δεν ετρεξα να το αλλαξω!!
FANISTELROOY Απρίλιος 18, 2008 Author #9 Απρίλιος 18, 2008 Mια βδομαδα κρατησαν οι μπαταριες και παλι τα ιδια σημερα. Φουλ δειχνει σημα και μπαταριες και δεν αντιδραει.....παει για αλλαγη.
SirDiman Απρίλιος 19, 2008 #11 Απρίλιος 19, 2008 Και μείνε μακριά από τα microsoft... Πάρε logitech σετ καλύτερα
FANISTELROOY Μάϊος 4, 2008 Author #12 Μάϊος 4, 2008 Hταν το πρωτο πραγμα που πηρα απο MS για τον υπολογιστη μου. Ηχεια, ποντικι και καμερα ολα της Logi ηταν. Αυριο παω γαι αλλαγη αφου ελειπα τοσο καιρο για Πασχα. Μαλλον το G15 θα παρω με καλωδιακι....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.