NikMark Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2008 Παίδες μόλις έκανα καθαρή εγκατάσταση απ'τα λίγα που διάβασα περί διαμόρφωσης ( πχ ξεχωριστό τμήμα για το λειτουργικό, τα παιχνίδια όχι εγκατάσταση στα αρχεία εφαρμογών κτλ ) και αποπειράθηκα να το δοκιμάσω.Λοιπόν, η ερώτηση μου είναι η εξής: Διαμόρφωσα ένα τμήμα μόνο, 25 GB, και λέω εκεί να εγκατασταθεί το λειτουργικό. Και έτσι έγινε. Το λειτουργικό κατέλαβε χώρο 10 GB και μόλις τώρα βλέπω τον σκληρό μου, μου δείχνει ότι είναι χωρητικότητας 25GB απ'τα οποία τα 10 είναι πιασμένα και τα 15 ελεύθερα. Τα υπόλοιπα GB που πήγαν; Έπρεπε να διαμορφώσω κι άλλο μέρος με το υπόλοιπα GB; Γιάτι βλέπω ότι έχω 25άρι σκληρό, ενώ είναι 150άρης; Έκανα κάτι λάθος; Πείτε μου παρακαλώ αν είναι να ξανά κάνω εγκατάσταση τώρα που είναι νωρίς και βρίσκομαι στο στάδιο των αναβαθμίσεων των Windows.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
DJD Απρίλιος 12, 2008 #2 Απρίλιος 12, 2008 Δεξί κλικ στο Computer και manage.Επέλεξε το disk management, θα δεις τον δίσκο σου με το 25αρι partition και την υπόλοιπη χωρητικότητα ως unallocated space.Δεξί κλικ στο unallocated space, create partition, κλπ κλπ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.