Jump to content

Πρόβλημα o/c Q6600

johnhacker

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καταρχας καλησπερα!Εχω τον εν λογω Q6600 με mobo evga 680i lt και εχω φαγωθει κυριολεκτικα να τον ανεβασω,το προβλημα ομως ειναι οτι το o/c σταματαει στα @2.800...Exω αερακι zalman 9500 και μου βαραει κατι 60αρια βαθμους:(λετε να εχω πεσει σε προβληματικο κομματι?εχω παραγκειλει γυρω στα 650€ υδροψυξη και δεν θελω να παει χαμενη...παρακαλω βοηθηστε...:help:

650 euro υδρόψυξη? Εγώ θα σου έλεγα να δώσεις λιγότερα και να αλλάξεις και μητρική αν θες καλύτερα νούμερα. Το 680i και οι Quad δεν τα πάνε και τόσο καλά σαν συνδυασμός

ναι ειμαι ο φιλος του raknarot!βασικα ευχαριστω για το guide!μπορω να εχω μια προταση για μητρικη?επομενως υποθετω οτι μπορει να λειτουργισει καλητερα σε αλλα μητρικη,παντως ρε παιδια εσεις που ειστε γνωστες του επαγγελματος θεωρειται φυσιολογικο να μην παει πανο απο 2.8???

Σε 680ι ναι! Επιλεκτικά άντε να έχω δει 350fsb. Η νέα μητρική θες να έχει και αυτή sli ή δεν σου χρειάζεται?

Σε 680ι ναι! Επιλεκτικά άντε να έχω δει 350fsb. Η νέα μητρική θες να έχει και αυτή sli ή δεν σου χρειάζεται?

Αμα δεις την υπογραφη του μαλλον ναι...

Τι step/ revision ειναι ο επεξεργαστης σου?

Αμα δεις την υπογραφη του μαλλον ναι...

Τι step/ revision ειναι ο επεξεργαστης σου?

E, ok, μπορεί να τις έδινε και να έπαιρνε μια GX2 :whistle2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.