Jump to content

major dll krnel prob

spH3RiCal

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον η ιστορια εχεις ως εξης. Επαιζα cod2 multi μια χαρα και το game αρχισε να κολλαει αραια και που.. Ε λεω lag.. Επειδη ηταν ενοχλητικο το κλεινω και βαζω nfs pro street.. Εκει παρατηρησα οτι εκανε ποοοοολυ ωρα να το φορτωσει.. Εκει μυριστηκα προβλημα, οποτε ctrl alt del να το κλεισω να κανω ρεσταρτ μπας και στρωσει. Τιποτα, συνεχισε να φορτωνει και σε καποια στιγμη λογω του ctrl alt del με πεταει εξω με το game minimized.. Το ποντικι στην κλεψυδρα, το media player επαιζε κανονικα (ναι ξερω το φορτωσα αλλα καθε μερα ετσι παει..) αλλα τιποτα.. Το λαμπακι του σκληρου αναμενο μεν αλλα ποοοοολυ ωρα και κουραστηκα να περιμενω.. Οποτε παταω το ρεσετ.. Ε απο τοτε δε ξαναμπηκε windows.. Mαυρη οθονη εκει που κανονικα bootαρουν τα xp.. Εν τω μεταξυ το λαμπακι αναμενο οποτε ειπα να το αφησω.. Μετα απο κανα εικοσαλεπτο-μισαωρο βγαζει msg "load needed dlls for kernel". Googlαρω και βρισκω οτι με rebuild/fixes/chkdsk κτλ παιζει να φτιαξει..

[παρενθεση] τα xp που εχω ηταν απλα και μετα εβαλα sp2.

Οποτε επρεπε να βρω cd με xpsp2 για να κανω τα παραπανω (υποθετω οτι αν παω να τα κανω με αλλο sp η χωρις θα τα κανει χειροτερα).. Μετα κοπων και βασανων βρισκω cd 2 τα μεσανυκτα το βαζω αλλα που.. Δεν υπηρχε επιλογη για κονσολα η repair.. Βαζω σκετα xp τα εβγαζε κανονικα..

Kι εδω ρωταω.. Να το κανω απο τα σκετα η θα φαω το πακετο που υποψιαζομαι? Παιζει καμια αλλη λυση?

Φορματ καλυτερα να μη γινει, δεν αντεχω και 4ο απο την αρχη του χρονου..

edit: το τελευταιο πραγμα που εβαλα στο pc ηταν το booster pack του nfs pro κι ενα custom patch.. Αλλα και τα σκαναρα πριν μπουν, και μια χαρα επαιζαν οταν τα εβαλα. Εν τω μεταξυ το Pc επαιζε τελεια για 1.5-2 ωρες (και cod2, pro δεν εβαλα) πριν παθει το τραλαλα..

Μήπως έχει πρόβλημα το raid σου...? Πριν κάνεις ξανά εγκατάσταση δες αν είναι broken το raid και δες και το S.M.A.R.T. status των δίσκων...

Oχι δεν εχω raid.. To smart το λεει good.. Προς το παρον εχω αφησει πανω μονο το δισκο με το λειτουργικο..

edit για το repair και την κονσολα, με το cd sp2 των xp κατα την εγκατασταση μου τρωει τις πρωτες 3 οθονες και με βγαζει κατευθειαν εκει που πρεπει να επιλεξω partition για create/delete/set up xp..

Soz για το double αλλα τα εχω παιξει λιγο.. Αφου δεν βρηκα λυση αρχισα τις καγκουριες..:p Βαζω λοιπον το cd με τα σκετα xp οπου βγαινει επιλογη για κονσολα το βγαζω, βαζω αυτο με το sp2 και μπαινω κονσολα.. Προσπαθω για rebuild αλλα βγαζει οτι δε μπορεσε να σκαναρει το δισκο και να βρει καποιο setup windows, ισως παιζουν corrupted αρχεια κτλ.. Παω να κανω chkdsk μου βγαζει οτι το label ειναι το ταδε και κολλαει εκει..

Any ideas η παω για δισκο..?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.