kots Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2008 πήγα ο καημένος να βγάλω μια αγγελία πριν από δυο χρόνια τσουπ χιλόπιτα, 150 ποστ έλεγε.από δω από εκεί περάσαμε τα 150. πάω σήμερα να ξαναβγάλω μια αγγελία και τσουπ ξανά χυλόπιτα. 300 ποστ λέει τώρα.δεν έχει καμιά παράμετρο λόγω παλαιότητας να ποστάρουμε εμείς οι λέουρες;να λέει δηλαδή ο κώδικας if palios { var = let him post }ή κάτι τέτοιο τέλος πάντωνoff topic. όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι ένα σπαμεροποστ να ανέβει το post counting
crio Απρίλιος 10, 2008 #2 Απρίλιος 10, 2008 πήγα ο καημένος να βγάλω μια αγγελία πριν από δυο χρόνια τσουπ χιλόπιτα, 150 ποστ έλεγε.από δω από εκεί περάσαμε τα 150. πάω σήμερα να ξαναβγάλω μια αγγελία και τσουπ ξανά χυλόπιτα. 300 ποστ λέει τώρα.δεν έχει καμιά παράμετρο λόγω παλαιότητας να ποστάρουμε εμείς οι λέουρες;να λέει δηλαδή ο κώδικας if palios { var = let him post }ή κάτι τέτοιο τέλος πάντωνoff topic. όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι ένα σπαμεροποστ να ανέβει το post counting:banging::banging::banging::banging::banging::banging::banging::banging:Στείλε μ σε πμ τι θεσ και το δημοσιεύω εγώ για ΄σενα.
DJD Απρίλιος 10, 2008 #3 Απρίλιος 10, 2008 To είχαμε αυτό στο προηγούμενο version. Όπως πολλάκις έχω γράψει ΔΕΝ έχουμε βρει πώς παίζει αυτό στο VB3. Αν κάποιος ξέρει πολύ ευχαρίστως να μας πει το πως να το φτιάξουμε.
astrolabos Απρίλιος 10, 2008 #4 Απρίλιος 10, 2008 Η νέα vb δεν μας αφήνει περιθώρια για τέτοιες αλλαγές. Το έχουμε στα "to do" και το κοιτάμε. Δεν μπορώ να σου πώ τίποτε άλλο προς το παρών.
leros2004 Απρίλιος 10, 2008 #5 Απρίλιος 10, 2008 Λίγη προσπάθεια θέλει, και εγώ τα ίδια post είχα πάνω κάτω με σένα, πάντως σε μένα οι πωλήσεις ξεκλειδώθηκαν λίγο πριν φτάσω τα 300 post
kots Απρίλιος 10, 2008 Author #6 Απρίλιος 10, 2008 Το έχουμε στα "to do" και το κοιτάμε. να το κάνετε sticky να μην το ξεχνάτε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.