Jump to content

Ποιο UPS?

Eldal

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά έφτιαξα πρόσφατα το μηχάνημα της υπογραφής και πιο πρόσφατα είχαμε τις διακοπές της Δ.Ε.Η. Επειδή έδωσα άνα κάρο λεφτά και για να μην κλαίω το pc είπα να πάρω και ένα UPS μπας και προστατευτούμε από τα τερτίπια του ρεύματος.

Επειδή όμως είμαι και πανάσχετος είπα ποιος θα με βοηθήσει; Τα παιδιά στον Λάμπη!!!

Help λοιπόν να μην θρηνήσουμε θύματα :dots:

Τι ποσό θέλεις να δώσεις? Κοίτα τις σειρές της APC και MGE. Δε θα πρότεινα Mustek, γιατί μου έχει κάψει 2 τροφοδοτικά και 3 μητρικές...

Βασικά κανένα 100άρι ευρώ όχι πολύ παραπάνω. Κυρίως για προστασία όχι τίποτα παραπάνω. Να μπορέσω να σώσω τη δουλειά που κάνω εκείνη τη στιγμή.

Φίλε δεν ξέρω να σου προτείνω κάτι, μόνο να πω οτι το mustek μου έχει κάνει ζημιά και κάνει και πολύ θόρυβο (το 800άρι)

Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις, να κάνω άλλη μια ερώτηση. Για το σύστημά μου τι λέτε ότι χρειάζεται; 1000άρι;

APC Back UPS 800 RS, είχε πάνω έναν όπτερον με 2γίγα, 7900γτ, 2 ράπτορες, και δύο απλούς, (190 βατ τρώει), κι έναν Core2Q6600, με 4γίγα, και 3650 κι έναν σκληρό, συν μια 20άρα οθόνη, και μου έλεγε εκτιμώμενο χρόνο μέχρι να κλείσει τα 14 λεπτά.

Οπότε κια με 800άρι είσαι τζιτζί

Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις, να κάνω άλλη μια ερώτηση. Για το σύστημά μου τι λέτε ότι χρειάζεται; 1000άρι;

οχι βρε...500αρι σε εχει χαλαρα αντε 600αρι...παρε κατι μικρο σε VA αλλα ποιοτικο...

Ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια. Θα πάρω κανένα 800άρι καθώς θα μπούνε επάνω και οθόνη, scanner, εκτυπωτής κ.λ.π. :worship:

γτ όχι εκτυπωτής; Εγώ τον έχω πάνω, άσχετα που δεν εκτυπώνω όταν δεν έχει ρεύμα :p

οχι βρε...500αρι σε εχει χαλαρα αντε 600αρι...παρε κατι μικρο σε VA αλλα ποιοτικο...

ερώτηση κρίσεως...

έχεις 500-600άρι ups και την παλεύει?

κάνει και cold boot το σύστημα σου ή απλά το κρατάει αν είναι ήδη αναμένο?

θεωρώ πως τα 600VA κοινώς 600*0,66=~360Watt είναι πάρα πολύ λίγα όχι σαν απόλυτα νούμερο

αλλά δεν πραγματικές δυνατότητες.

κατα πάσα πιθανότητα θα αρνείτα να ξεκινήσει (overload) οποιοδήποτε σημερινό σύστημα.

800VA και ποιοτικό σαν το απολύτως ελάχιστο από εμένα.

ερώτηση κρίσεως...

έχεις 500-600άρι ups και την παλεύει?

κάνει και cold boot το σύστημα σου ή απλά το κρατάει αν είναι ήδη αναμένο?

θεωρώ πως τα 600VA κοινώς 600*0,66=~360Watt είναι πάρα πολύ λίγα όχι σαν απόλυτα νούμερο

αλλά δεν πραγματικές δυνατότητες.

κατα πάσα πιθανότητα θα αρνείτα να ξεκινήσει (overload) οποιοδήποτε σημερινό σύστημα.

800VA και ποιοτικό σαν το απολύτως ελάχιστο από εμένα.

η ερωτηση σου ειναι ρητορικη:unsure:?1000αρι mustek εχω ...360 watt ειναι υπεραρκετα νομιζω για συγχρονο συστημα...μην ξεχνας οτι ολοι εχουμε LCD οθονες και core2...με το προγραμμα του ups τωρα...σε gaming(με την 17αρα crt και οχι με την lcd πουχω τωρα),με περασμενα και τα ηχεια πανω στο ups (creative 7900)και γυρω 30-40watt σε ανεμιστηρες μαξιμουμ καταναλωσης που φτασε το μηχανημα ηταν 45% (η 50%)...-αυτην την περιοδο ειμαι γυρω στο 38-39% συνηθως-..και σε αυτα περιλαμβανεται και το ρευμα των σκληρων καθοτι καθε 3 κ λιγο εκανα save/reload...εξαλλου...για ποιο λογο να ξεκινησει καποιος απο το ups

????αν δεν εχει ρευμα σπιτι ,απλα θα περιμενει να ξαναρθει...η τουλαχιστον αυτο καταλαβα οτι θελει ο thread starter...

ο χρόνος μεταγωγής

και το μέγιστο φορτίο ψυχρής εκκίνησης

είναι βασικά κριτήρια ποιότητας του ups

αν τα αγνοήσεις τότε τι εμπεριέχεις στον όρο "ποιοτικό" που προανέφερες?

ο Eldal μπορεί να μην ξέρει

προτιμώ να απαντάω ,όταν ξέρω, με γνώμονα

να καταλάβει κανείς και να επιλέξει τελικά μόνος του

Καλά παιδιά μην μαλώνετε. Θα πάρω ποιοτικό 800άρι για να μην κακοκαρδίσω κανέναν :p . Και ναι DarkSaga ο Eldal δεν ξέρει. Όχι δεν ξέρει απλώς, δεν έχει ιδέα :red:

• 1 month later...

Έχετε ακουστά κάτι UPS KEBO; Λένε τίποτα ή μούφα είναι;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.