Jump to content

Ανεμαζώματα, διαβολοσκορπίσματα... :(

dpolal

Recommended Posts

Για καιρό, το ποιό φθηνό κουτί που μπορούσες να αγοράσεις από το γνωστό ιντερνετομάγαζο (που όλοι αγαπάμε να μισούμε) πουλούνταν στην τιμή των 25 ευρώ...

Φθηνιάρικο μέταλλο ΑΛΛΑ πολύ καλό εμφανισιακά, μαύρο/ασημί με (όλως περιέργως) καλό φινίρισμα και θερμομετράκι στην πρόσοψη, αρκετά μουράτο... :)

Το ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ωραίο ήταν ότι μαζί με το κουτί έπερνες ΚΑΙ ένα 450άρι PSU (της πλάκας) που δεν φαινόταν πουθενά... ;)

Προφανώς είχε γίνει λάθος και δεν το είχαν πάρει χαμπάρι και το πούλαγαν έτσι....

(ΜΗΝ ψάχνεται, το διόρθωσαν :( )

Μου φέρνει προχθές ένας φίλος το πισί του επειδή δεν άνοιγε.

Κλασσικό πρόβλημα Psu σκέφτομαι αλλά για να μην αγοράσω τσάμπα psu και τελικά δεν φταίει αυτό ξεσφραγίζω και βάζω επάνω ένα από τα παραπάνω που έχω κρατήσει για να το δώσω χωριστά σε έναν φίλο από το thelab.

(ναι το παραδέχομαι, είχα αγοράσει 3 τέτοια κουτιά... )

Όλα καλά δουλεύει το πισί, χαρούμενος εγώ, τον πέρνω τηλέφωνο τον φίλο, συμφωνούμε να του αγοράσω ένα άλλο και να το περάσω επάνω και με παρακαλάει να του κάνω και μία επανεγκατάσταση των ΧΡ.

Ξεκινάω την δουλειά και 10 λεπτά μετά ακούω ένα δυνατό ΤΣΑΦ και κλείνει το πισί.

Τα έκανα πάνω μου μιλάμε, πάει το πισί σκέφτηκα.:-O

Τελικά αυτό που πήγε ήταν το καινούργιο psu που κατάφερε και δούλεψε απρόσκοπα για 15 λεπτά περίπου...:rant:

Ευτυχώς το πισί τη γλύτωσε.

Τί να πώ, διαβολοσκορπίσματα... :devil:

Σκαθαροζούμι, αν το διαβάσεις αυτό, μάλλον θα κατάλαβες ότι αναφέρομαι στο psu που σου είχα κρατήσει...

Τουλάχιστον γλίτωσα το βρισίδι από σένα... :hm: :...:

Eντάξει, χιουμοριστικό είναι το θέμα και αναφέρομαι στο πάθημα μου περισσότερο και όχι στο εν λόγο κατάστημα ούτε στο service του.

Εξάλλου με τροφοδοτικά της οκάς μπορείς να πάθεις ζημιά από όπου και αν τα αγοράσεις.

Ναι γείτονα, συμφωνώ, απλά σε κάποιες περιπτώσεις -όπου ακόμα και το chieftec 350w αποτελεί πολυτέλεια - τέτοια κουτιά είναι σωτήρια! Τα τροφοδοτικά τους όμως είναι αμφιβόλου ποιότητος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.