redbighunter Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2008 ποια τιμονιερα προτινεται για racing simulators? δοκιμασα την g25 και μου φανηκε τελεια αλλα πολλα τα λεφτα και δεν ξερω αν αξιζει! πειτε αποψεις και εντυπωσεις απο τις δικες σας?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Απρίλιος 8, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 Κλασική αξία:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580162H εναλλακτική της G25:http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=9523Η αντίζηλος της G25:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.583324Εχω και G25 και driving force pro...προτιμώ την δεύτερη, λόγω πιό "βαριάς" αίσθησης.Την thrustmaster δεν την έχω πιάσει στα χέρια μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Απρίλιος 9, 2008 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 H momo δεν φημιζεται για την αξιοπιστια της. Καλυτερα την dfp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Απρίλιος 9, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 dfp? ποια ειναι αυτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 9, 2008 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 driving force pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Απρίλιος 9, 2008 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 Δηαλαδη μαπα το G25 παιδια? Γιατι αν την συγκρινετε με προιοντα μισης τιμης ειναι μαπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Απρίλιος 9, 2008 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 Μια χαρά είναι η G25! Worth every penny for me Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Απρίλιος 9, 2008 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 Φοβερη ειναι για τα γουστα μου η g25. Απλα σαν αποδοση/τιμη dfp θα επελεγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 10, 2008 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 H G25 είναι πολύ μπροστά, και η DFP ακολουθεί. Σαν αρχή κατασκευές και αίσθηση feedback, momo και DFP είναι ακριβώς τα ιδία, απλά η DFP μπορεί να περιστρέφει ως 900 μοίρες ενώ η momo ως 240.Η thrusmaster μου φάνηκε απλά σαν ένα φτηνό πλαστικό παιχνιδάκι όταν την έπιασα στα χεριά μου σε κάποιο κατάστημα.Εγώ είχα-έχω την DFP αλλά λόγω χαλασμένου πεταλιού φρένου, (κλασσικό πρόβλημα των πρώτων εκδόσεων momo και DFP) πέρασα σε G25 η οποία ναι μεν είναι μπροστά αλλά όσο περνάει ο καιρός η Logitech ρίχνει τη ποιότητα και σε αυτή, ή τέλος πάντων μας φέρνουν μάπα παρτίδες στην Ελλάδα… Ο μηχανισμός του feedback, ενώ από κατασκευής είναι μακράν πιο ήχος και λιγότερο γραναζωτος σε αίσθηση από ότι υπάρχει σε τιμονιέρα στην ελληνική αγορά… εντούτοις με σκληρή χρήση (μιλάμε για αρκετά km καθημερινώς live for speed με 720μοιρες περιστροφή και αρκετά ισχυρό feedback), δεν είναι λίγες οι φορές που με έχει τρομάξει από παράξενους ήχους (σα να σπάει κάτι ή να καβάλαει γρανάζια…) και ξαφνικές απώλειες του feedback μετά από απότομες περιστροφές κάτι που δε μου είχε συμβεί ποτέ με την DFP παρ όλο που ο μηχανισμός της με ένα μοτέρ ανάδρασης καταπονείται πολύ περισσότερο.Η ουσία είναι ότι πέρα από τους ήχους, η G25 δουλεύει κανονικά και συνεχίζει να είναι πιο ήσυχη από την DFP ακόμα και σε αυτή τη κατάσταση… (έχει 2 χρόνια εγγυηση από τη Logitech…) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 10, 2008 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 Ετσι οπως τα γραφεις , καταλαβαινω οτι δεν αξιζει να δωσει καποιος τοσα παραπανω για την g25...σωστα ;Δηλαδη εσυ προτεινεις dfp ;σα κατι value for money..(οπως λεει και ο cabrinha) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Απρίλιος 10, 2008 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 ασε τα value for money εσυ και ελα να την παρεις.. κερναω και test drive 2ωρο σε Gtr2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsofras Απρίλιος 14, 2008 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 για αυτήν εδώ πια είναι η γνώμη σας?http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978186&product=1023438 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Απρίλιος 14, 2008 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 Γενικά τα τιμόνια της Logitech είναι καλύτερα...Τώρα αυτό δεν το ξέρω, αλλά φαντάζομαι πώς αν δεν είσαι σίγουρος ότι θα σου αρέσουν τα sim racing και προτιμάς τα NFS και Colin McRae από τα LFS και GTR, τότε είναι ένας φτηνός τρόπος να δοκιμάσεις μια τιμονίερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsofras Απρίλιος 14, 2008 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 βασικά για LFS το θέλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Απρίλιος 14, 2008 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 DFP ή G25...οι 900 μοίρες δεν παίζονται με τίποτα...είναι must... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo_Escobar Απρίλιος 14, 2008 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 Να κάνω και γώ μια ερώτηση. Τα pedals της G25 είναι αναλογικά ή ψηφιακά? Δηλαδή όσο πιό πολύ πατάς το γκάζι τόσο επιταχύνει? Η το πατάς και επιταχύνει σα να παίζεις σε keyboard? Eπίσης ο συμπλέκτης δουλεύει με την 1η ταχύτητα (αν τον αφήσεις σβήνει αμάξι και τα σχετικά) ή είναι για μόστρα απλά να αλλά ζεις ταχύτητες? Πολλές ερωτήσεις έχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 14, 2008 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 σε ολες τις τιμονιερες ειναι αναλογικες....το πατας 30% , δινει 30% γκαζι ingame.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo_Escobar Απρίλιος 14, 2008 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 Thnx Gomar, γιατί άλλα μου είχανε πει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Απρίλιος 14, 2008 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 Μαλλόν αυτός που στο είπε δεν είχε επαφή καν με το αντικείμενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo_Escobar Απρίλιος 14, 2008 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 Ναι έτσι φαίνεται... και τώρα ψήθηκα τρελά να πάρω την G25, αλλα πρέπει πρώτα να μαζέψουμε λεφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.