long_bow Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2008 Γεια σας.Εχω ενα πρόβλημα.Ανοιγω το PC και μου βγάζει ενα μήνυμα πριν μπει στα Windows και λεει NTLDR is MissingPress Ctrl + Alt + Del to RestartΥπάρχει κανένας τρόπος να το διορθώσω χωρίς να κάνω Format;Αν οχι μπορω να σωσω μερικά αρχεία απο τον σκληρό πριν τον Format και πως; Περιμενω απαντηση σας παρακαλω γιατι εχει πολυ σημαντικα αρχεία για την δουλεια μου.Ευχαριστω πολυ.Υ.Γ: Συγνωμη για τα Greeklish αλλα δεν το ηξερα.
perp Απρίλιος 8, 2008 #2 Απρίλιος 8, 2008 Στο φορουμ γράφουμε μονο με Ελληνικά....διόρθωσε το ποστ σου
totti1416003288 Απρίλιος 8, 2008 #3 Απρίλιος 8, 2008 Μπορείς με μια επιδιόρθωση (repair) των Windows από το CD. Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι εκτός από το χρόνο που θα θες για την επανεγκατάσταση θα πρέπει να ξανακατεβάσεις όλα τα updates.Δοκίμασε επίσης την εντολή από το recovery console "fixmbr" και μετά "fixboot" ΠΡΙΝ να δοκιμάσεις την επανεγκατάσταση μπας και γλυτώσεις τον κόπο.
dpolal Απρίλιος 9, 2008 #4 Απρίλιος 9, 2008 Αρχίζοντας από τα ποιό απλά και εύκολα, να ρωτήσω αν έχεις ξεχάσει κανένα cd μέσα στο ή στα drives σου, ή αν έχεις καμμιά usb συσκευή συνδεδεμένη ή αν άλλαξες θέση στον δίσκο ή αν τέλος πειραξες τίποτα στο BIOS;;;;;;;
long_bow Απρίλιος 9, 2008 Author #5 Απρίλιος 9, 2008 Αρχίζοντας από τα ποιό απλά και εύκολα, να ρωτήσω αν έχεις ξεχάσει κανένα cd μέσα στο ή στα drives σου, ή αν έχεις καμμιά usb συσκευή συνδεδεμένη ή αν άλλαξες θέση στον δίσκο ή αν τέλος πειραξες τίποτα στο BIOS;;;;;;;Τίποτα απο αυτα. Τα τσεκαρα ολα και ειναι οκ. Μπορει να εσβησε καταλαθος κανενα αρχειο ο αδερφος μου γιατι μου ειπε οτι κατι εκανε αλλα δεν θυματε. Αν ξανακανω εγκατασταση τα Windows χωρις να κανω φορματ θα εχω επιπτωσεις;
cxmgp Απρίλιος 9, 2008 #6 Απρίλιος 9, 2008 Δοκιμασε να αντιγραψεις απο το cd των windows, αυτα τα 2 αρχεια στον σκληρο δισκο ccdrom drive\I386\ntldr c:\cdrom drive\I386\ntdetect.com c:\
dpolal Απρίλιος 10, 2008 #7 Απρίλιος 10, 2008 Μπορει να εσβησε καταλαθος κανενα αρχειο ο αδερφος μου γιατι μου ειπε οτι κατι εκανε αλλα δεν θυματε.Αδέρφια, η ρίζα του κακού... :baby:Δοκίμασε το fixmbr που σου πρότειναν και αν δεν έχει σβήσει πολλλλλά αρχεία πιθανότατα να επανέλθουν.
Eaglenik Απρίλιος 10, 2008 #8 Απρίλιος 10, 2008 Boot απο ενα Windows Live CD και περνεις τα αρχιεα σου και format.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.