Jump to content

Πρόβλημα Windows XP

long_bow

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας.

Εχω ενα πρόβλημα.

Ανοιγω το PC και μου βγάζει ενα μήνυμα πριν μπει στα Windows και λεει

NTLDR is Missing

Press Ctrl + Alt + Del to Restart

Υπάρχει κανένας τρόπος να το διορθώσω χωρίς να κάνω Format;

Αν οχι μπορω να σωσω μερικά αρχεία απο τον σκληρό πριν τον Format και πως;

Περιμενω απαντηση σας παρακαλω γιατι εχει πολυ σημαντικα αρχεία για την δουλεια μου.

Ευχαριστω πολυ.

Υ.Γ: Συγνωμη για τα Greeklish αλλα δεν το ηξερα.

Μπορείς με μια επιδιόρθωση (repair) των Windows από το CD. Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι εκτός από το χρόνο που θα θες για την επανεγκατάσταση θα πρέπει να ξανακατεβάσεις όλα τα updates.

Δοκίμασε επίσης την εντολή από το recovery console "fixmbr" και μετά "fixboot" ΠΡΙΝ να δοκιμάσεις την επανεγκατάσταση μπας και γλυτώσεις τον κόπο.

Αρχίζοντας από τα ποιό απλά και εύκολα, να ρωτήσω αν έχεις ξεχάσει κανένα cd μέσα στο ή στα drives σου, ή αν έχεις καμμιά usb συσκευή συνδεδεμένη ή αν άλλαξες θέση στον δίσκο ή αν τέλος πειραξες τίποτα στο BIOS;;;;;;;

Αρχίζοντας από τα ποιό απλά και εύκολα, να ρωτήσω αν έχεις ξεχάσει κανένα cd μέσα στο ή στα drives σου, ή αν έχεις καμμιά usb συσκευή συνδεδεμένη ή αν άλλαξες θέση στον δίσκο ή αν τέλος πειραξες τίποτα στο BIOS;;;;;;;

Τίποτα απο αυτα. Τα τσεκαρα ολα και ειναι οκ. Μπορει να εσβησε καταλαθος κανενα αρχειο ο αδερφος μου γιατι μου ειπε οτι κατι εκανε αλλα δεν θυματε. Αν ξανακανω εγκατασταση τα Windows χωρις να κανω φορματ θα εχω επιπτωσεις;

Δοκιμασε να αντιγραψεις απο το cd των windows, αυτα τα 2 αρχεια στον σκληρο δισκο c

cdrom drive\I386\ntldr c:\

cdrom drive\I386\ntdetect.com c:\

Μπορει να εσβησε καταλαθος κανενα αρχειο ο αδερφος μου γιατι μου ειπε οτι κατι εκανε αλλα δεν θυματε.

Αδέρφια, η ρίζα του κακού... :baby:

Δοκίμασε το fixmbr που σου πρότειναν και αν δεν έχει σβήσει πολλλλλά αρχεία πιθανότατα να επανέλθουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.