dexter20csgr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2008 Δεν γνωρίζω αν οφείλεται στο kaspersky antivirus αλλά απο την ώρα που το εγκατέστησα, μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα...Οποτε έχω ταυτόχρονα ανοιχτά το utorrent και τον firefox , δεν φορτώνει σελίδες ο τελευταίος.Μήπως είναι κάποια ρύθμιση απο το antivirus να δίνει bandwith μόνο στο utorrent?Δεν επιρρεάζεται η απόδοση σε online games...μόνο στους browsers...ΕυχαριστώΕίμαι κάτοχος Forthnet 2play και δεν εχω κανένα παράπονο απο την συνδεσή μου μέχρι στιγμής...DSL Modulation Mode: ADSL2+DSL Path Mode: FastDownstream Rate: 20638 kbpsUpstream Rate: 1020 kbpsDownstream Margin: 6 dbUpstream Margin: 11 dbDownstream Line Attenuation: 5 dbUpstream Line Attenuation: 0 dbDownstream Transmit Power: 9 dbUpstream Transmit Power: 10 db
webhunter Απρίλιος 8, 2008 #4 Απρίλιος 8, 2008 Πόρτες και τα συναφή έχεις ανοίξει για το utorrent, για να μην τραβάει από την 80.Αν είναι έτσι, τότε παίζει θέμα ρυθμίσεων στο KAV.
dexter20csgr Απρίλιος 8, 2008 Author #5 Απρίλιος 8, 2008 Οχι δεν ασχολήθηκα με τα ports ειναι η αληθεια...Αλλα όσο είχα το Avast δεν ειχε παρόμοιο πρόβλημα...Btw μπορώ να βασιστώ στο avast pro? Η θα είναι ξεφραγο αμπέλι το pc? Διορθωση ! Κολλαει και το MSN με το utorrent :S
webhunter Απρίλιος 8, 2008 #6 Απρίλιος 8, 2008 Γνώμη μου είναι να μην το κάνεις, αν είναι να μείνεις μόνο με αυτό, καλύτερα να μην το βάλεις καν. Εμένα πάντως τρέχουν όλα οκ με το kaspersky.
Tsakonas Απρίλιος 8, 2008 #7 Απρίλιος 8, 2008 τι ρουτερ εχεις?μενα καλο μπορει και να φτιαξει η καταστασις...δεν ξερω αν σε συμφερει απο ασφαλεια,αλλα εχεις ενεργοποιημενο το UPnP στο ρουτερ?χμμμ συνηθως εμενα το κανει αυτο οταν uploadaρει τρελλα το μτορρεντ
dexter20csgr Απρίλιος 9, 2008 Author #9 Απρίλιος 9, 2008 Το ρουτερ μου ειναι το linksys wag200g, και συνδέομαι με ethernet και οχι wireless...Δοκιμασα να κλείσω το kasp. και να το τρέξω, έδωσα ports στο utorrent αλλα και πάλι τπτ...Οποτε ανοιγv το utorrent δεν μπορω να σερφάρω και με βγάζει απο msn...Οντως δεν παίζει να είναι κάποια ρύθμιση του kaspersky...Κατεβασα και εγκατεστησα το azureus και δεν μου παρουσιάζει τα ίδια προβλήματα....Αν δε μπορέσω να βρώ λύση μάλλον θα μείνω στο azureus...Ευχαριστω πολύ για την βοήθεια!!!
dexter20csgr Απρίλιος 9, 2008 Author #10 Απρίλιος 9, 2008 Κατέβασα την 1.8beta του μtorrent και δεν παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα...Παρόλαυτα έχει δημιουργηθεί μια νέα σύνδεση δικτύου (πύλη δικτύου λέει απο πάνω) που στις ιδιότητες λεει utorrent και ειναι τσεκαρισμένο...Ειναι normal αυτό ?
dexter20csgr Απρίλιος 9, 2008 Author #12 Απρίλιος 9, 2008 Κατέβασα την 1.8beta του μtorrent και δεν παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα...Παρόλαυτα έχει δημιουργηθεί μια νέα σύνδεση δικτύου (πύλη δικτύου λέει απο πάνω) που στις ιδιότητες λεει utorrent και ειναι τσεκαρισμένο...Ειναι normal αυτό ?Σκ*τα....Πάλι τα ίδια...Μετά απο λίγη ώρα πάλι σταματησε να φορτώνει ο firefox...Κάτι το οποίο παρατήρησα τωρα...Το κόλλημα συνεβει και την 1η φορά και τώρα, αφού μαζί με το Firefox και το utorrent μπήκα να παίξω στο pkr.com...Συμπτωση?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.