Jump to content

Help... ιός σε δίκτυο υπολογιστών.. !

GreekSuPreMaCy

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Την καλησπέρα μου,

σε δίκτυο υπολογιστών ξαφνικά μου παρουσίασαν ορισμένοι υπολογιστές χθές το εξής μήνυμα:

"Η λειτουργία του συστήματος τερματίζεται. Αποθηκεύστε κάθε εργασία σε εξέλιξη και αποσυνδεθείτε. Τυχόν αλλαγές που δεν έχουν αποθηκευτεί θα χαθούν. Τον τερματισμό λειτουργίας επέλεξε ο χρήστης NT.

Χρόνος πριν τον τερματισμο: 1:00:00"

Η διαδικασία συστήματος C:\WINDOWS\SYSTEM32\SERVICES.EXE τερματίστηκε απροσδόκητα με κωδικό κατάστασης 1. Το σύστημα θα τερματιστεί και θα ξεκινήσει πάλι."

Ξέρει κανείς περι τίνος πρόκειται και τρόπο αντιμετώπισης του?

Ευχαριστώ προκαταβολικώς...

start->Run->shutdown -a

Αυτό τουλάχιστον θα αποτρέπει τον τερματισμό του συστήματος, μέχρι να βρείς μια λύση.

Αν δεν κάνω λάθος, κάτι παίζει με ένα svchost.exe, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.

ρε τον blaster κολλησατε? Firewall δεν εχει η εταιρια? Εχετε εγκαταστησει XP - SP1?

ρε τον blaster κολλησατε? Firewall δεν εχει η εταιρια? Εχετε εγκαταστησει XP - SP1?

Ναι τα μηχανήματα έχουνε Windows XP SP2 και έχουνε και το Deep Freeze εγκατεστημένο και πάλι ότι είναι αυτό που κολλήσαμε τα έχει ψιλοξεφτιλίσει...

Βρήκε κανείς τι είναι και πως το σβήνω? Έχω κάνει και update to McAffee αλλά δεν μου βρίσκει τίποτα... :hm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.