LL_NEO Απρίλιος 10, 2008 #41 Απρίλιος 10, 2008 Δε θα σου μάθω συντακτικό της ελληνικής. Ίσως επειδή πρώτα πρέπει να μάθεις ανάγνωση. Όταν εκδηλώνεις πρόθεση να απαντήσεις "ανάλογα" στοΌπως λέει και ο Πανούτσος πίσω απο κάθε απειλούμενη χελώνα, βαρεμένο λαθρομετανάστη, πρεζάκι πανκιό και πικραμένη λεσβία για το Συνασπισμό κρύβεται και μια ψήφος. Θα μου επιτρέψεις λοιπόν να μην τους πάρω και πολύ στα σοβαρά. και μου πετάς και πισω απο καθε φουστρακι,απο καθε λαμογιο,απο καθε απατεωνα,απο καθε κλεφτη βρισκεται μια ψηφος της νδ και του πασοκ. υπάρχει προφανές πρόβλημα καταννοήσης κειμένουΚαι για να σε βοηθήσω επειδή μάλλον δεν το έχεις:Κρίνω/εκτιμώ πολιτική σκοπιμότητα, κρίνεις/εκτιμάς ψηφοφόρους. Όπως προείπα αν δεν είχες συγχιστεί μπορεί και να αντιλαμβανόσουν καλύτερα τι ακριβώς εννοούσα και επομένως να απαντούσες πιο εύστοχα.
sotiris Απρίλιος 10, 2008 #42 Απρίλιος 10, 2008 Κοίτα, εγώ που ξέρω λίγο συντακτικό, μια χαρά σου έχει απαντήσει, χωρίς πρόβλημα κατανόησης. Την πολιτική σου σκοπιμότητα την κρίνεις με βάση τους ψηφοφόρους (αυτό λέει αυτό που έχεις παραθέσει), οπότε ο αντίλογος του άλλου κινείται στο να θίξει τους άλλους ψηφοφόρους (θίγοντας εμμέσως πλην σαφώς και την πολιτική σκοπιμότητα του "δεν είχε πράσινο", "ήταν της εκκλησίας η έκταση" κλπ. που έχουν δημιουργήσει την μπετόν-αρμέ Αθήνα - τώρα και με ήπια δασική έκταση γκαζόν).
yanni Απρίλιος 10, 2008 #43 Απρίλιος 10, 2008 Ας είναι καλά οι αθλητικές εφημερίδες που φανατίζουν όλο τον κόσμο για να κάνει τα κέφια του κάθε επιχειρηματία.
LL_NEO Απρίλιος 10, 2008 #44 Απρίλιος 10, 2008 Όχι δα. Αυτό που λέω εγώ είναι ότι για τον Συνασπισμό πίσω απο όσους παρέθεσα κρύβεται, ενδεχομένως δλδ υπάρχει η πιθανότητα να καρπωθεί, ψήφος και ως εκ τούτου η γλώσσα πρέπει να φτάσει στο πάτωμα.Αν αυτό είναι το ίδιο με το να αποκαλείς το 85% των Ελλήνων ******* κλέφτες κτλ ε τότε στείλε μου μια το συντακτικό που διάβαζες μικρός να το δω απο περιέργεια.
sofix Απρίλιος 10, 2008 #45 Απρίλιος 10, 2008 ααααα,τωρα καταλαβα.ο συνασπισμος διοργανωνει τη συγκεντρωση...πηρα κ απαντηση στο ερωτημα που εθεσα 35 ποστ πριν..
greekfragma Απρίλιος 10, 2008 #46 Απρίλιος 10, 2008 ετσι ειναι......πισω απο ολα ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ. και επομενος προπονητης του Παναθηναικου θα ειναι ο Αλεξης Τσιπρας ενω προεδραρα στη θεση του Τζιγγερ θα ειναι ο Αλαβανος. παντως ρε παιδια ειναι δυνατον να κανουμε ενα τετοιο μπερδε-way θεμα (sic) για μια κατασταση που κραταει χρονια? ενταξει δε λεω....και γω Παναθα ειμαι και δε μ αρεσει που ειμαστε καφενειο......και ισως να παω την Κυριακη ετσι για τη βολτα και το τζερτζελο (θα ειμαι αναμεσα σε τοσους επιστημονες αλλωστε ).....οχι ομως γιατι πιστευω οτι θα βγει κατι απο αυτο. δυστυχως για πολλα πραγματα στην Ελλαδα τις αποφασεις δεν τις παιρνει οποιος βγαινει στο δρομο...ποσο μαλλον για το ποδοσφαιρο. εγω ελπιζω να κυλησει ηρεμα αν και δεν το πιστευω.συνηθως οπου υπαρχει μεγαλη συγκεντρωση οπαδων παντα με εναν εκπληκτικο τροπο ξεπηδανε οπαδοι αντιπαλων ομαδων απο τα στενακια και γινεται χαμος. ισως να παρω κρανος και αλεξισφαιρο γιλεκο:tongue:
sotiris Απρίλιος 10, 2008 #47 Απρίλιος 10, 2008 Όχι δα. Αυτό που λέω εγώ είναι ότι για τον Συνασπισμό πίσω απο όσους παρέθεσα κρύβεται, ενδεχομένως δλδ υπάρχει η πιθανότητα να καρπωθεί, ψήφος και ως εκ τούτου η γλώσσα πρέπει να φτάσει στο πάτωμα.Αν αυτό είναι το ίδιο με το να αποκαλείς το 85% των Ελλήνων πούστηδες κλέφτες κτλ ε τότε στείλε μου μια το συντακτικό που διάβαζες μικρός να το δω απο περιέργεια.Ε τώρα τι θες απάντηση στα προφανή?Ποιος θα πάρει πιο πολλούς ψήφους, ο Συνασπισμός από τις λεσβίες ή το ΠΑΣΟΚ/ΝΔ από τους βάζελους?
Kostas007 Απρίλιος 10, 2008 #48 Απρίλιος 10, 2008 Όχι δα. Αυτό που λέω εγώ είναι ότι για τον Συνασπισμό πίσω απο όσους παρέθεσα κρύβεται, ενδεχομένως δλδ υπάρχει η πιθανότητα να καρπωθεί, ψήφος και ως εκ τούτου η γλώσσα πρέπει να φτάσει στο πάτωμα.Αν αυτό είναι το ίδιο με το να αποκαλείς το 85% των Ελλήνων πούστηδες κλέφτες κτλ ε τότε στείλε μου μια το συντακτικό που διάβαζες μικρός να το δω απο περιέργεια.πως φαινονται τα βολεμενα ατομα...:smoke:
KoMM Απρίλιος 10, 2008 #49 Απρίλιος 10, 2008 χαχα τα σημερινά πρωτοσέλιδα είναι όλα τα λεφτά.Ο κόσμος πιέζει τον τζιγγερ να φύγει.Ο τζιγγερ κοντά στην έξοδο κτλ....ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ;
greekfragma Απρίλιος 10, 2008 #50 Απρίλιος 10, 2008 ετσι ειναι......πισω απο ολα ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ.και επομενος προπονητης του Παναθηναικου θα ειναι ο Αλεξης Τσιπρας ενω προεδραρα στη θεση του Τζιγγερ θα ειναι ο Αλαβανος. και εκει που ολοι θελουν Βγενοπουλο για προεδρο εμενα μου χαλαει τα σχεδια.... http://www.skai.gr/master_story.php?id=78372 ακου μηνυση στον Τσιπρα..... ενταξει στο Star ισως να στεκει μιας και ειναι του Βαρδινογιαννη.....και ολο θαβουν την Marfin ειναι η αληθεια.
KoMM Απρίλιος 10, 2008 #51 Απρίλιος 10, 2008 ΧΑΧΑΧΑ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ 150 ΜΥΡΙΑ ΠΟΥΛΑ ΤΖΙΓΓΕΡ ΧΑΧΑΧΑκαι ολα αυτα γιατι θελει τον Παο μεγαλη ομαδα και τρανη χαχαχα....οχι για τα λεφτα..
LL_NEO Απρίλιος 10, 2008 #52 Απρίλιος 10, 2008 πως φαινονται τα βολεμενα ατομα...Καταρχάς δε σε χαρακτήρισα. Και μιας και με αποκαλείς βολεμένο και μιας και κατοικοεδρεύω στην εξωτική Γλασκώβη όπου δουλεύω, δε μπαίνεις μια στο ΥΠ.ΕΣ. να μου πεις ποιος ακριβώς είναι ο βουλευτής της εδώ περιφέρειας έτσι ώστε να τον ευχαριστήσω για τη δουλειά την οποία έχω εξαιτίας του βολέματος που αυτός μου πρόσφερε; Άντε γιατί πολλές ταμπέλες μπαίνουν και μάλλον θα πρέπει κάποια στιγμή να μπουν στις σχετικές σωματικές κοιλότητες.Όσον αφορά τη μύνηση ελπίζω να φάνε μασούρι. Αρμόδιες για να καταγγείλουν OTC μεταφορές μετοχών είναι είτε οι ελληνικές εποπτικές αρχές της κεφαλαιαγοράς είτε οι αντίστοιχες ευρωπαικές με τους κανονισμούς των οποίων οφείλουμε να είμαστε εναρμονισμένοι είτε και οποιαδήποτε άλλη εποπτική αρχή χώρας στο χρηματιστήριο της οποίας διαπραγματεύονται μετοχές του ΟΤΕ.Τα κανάλια είναι υποχρεωμένα να αναφέρουν γεγονότα και οι πολιτικοί να κάνουν (όταν είναι βουλευτές) σχετική επερώτηση στη Βουλή. Ο Αλεξούλης προφανώς ξεχάσε ότι δεν είναι βουλευτής και επιτέλους ο λαϊκισμός να τιμωρηθεί.
perp Απρίλιος 10, 2008 #53 Απρίλιος 10, 2008 Ελπιζω να διατηρήσουμε ολοι την καλη διάθεση και βέβαια το θέμα του συγκεκριμένου thread...
.38-.45 Απρίλιος 10, 2008 #54 Απρίλιος 10, 2008 ΑΝ ο ΠΑΟ χάσει το πρωτάθλημα ας πούμε ότι θα το χάσει με 4 βαθμούς.Οπότε για 4 βαθμούς κάποιος θεωρείται αποτυχημένος;το "ΑΝ" δε χρειαζόταν. ο ΠΑΟ μετράει την επιτυχία του διαφορετικά: αν καταφέρει να νικήσει το γαύρο, το πρωτάθλημα ήταν επιτυχημένο. λίγο ελιτίστικος και υπεροπτικός ο τρόπος συμμετοχής, αλλά αυτό έχει αποδείξει.
deninho Απρίλιος 11, 2008 #55 Απρίλιος 11, 2008 .38.-45: Στην Liga κρίνουν έτσι τις επιτυχημένες χρονιές. Αν πάρεις πρωτάθλημα και δεν έχεις κερδίσει τη Μπαρσελόνα ή τη Μαδρίτη, τότε η χρονιά για τους οπαδούς δεν κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη @φαρμούλη: Μην πας την Κυριακή. Σε θέλουμε στο λάμπη. Αν τελικά αποφασίσεις να αψηφίσεις τους κινδύνους, κάνε έναν κόπο να μου στείλεις την ατζέντα σου με τα πιπινια Πάντως η τρίτη θέση ήταν αποτυχία για τον ΠΑΟ. Αλλά οι οπαδοί του δεν κάνανε τπτ για να βοηθήσουν. Μόνο βρίζανε/γκρινιάζανε. Αν θέλουν να βοηθήσουν, ας κάνουν ότι κάνανε με το μπάσκετ τόσα χρόνια: Ας αφήσουν την ομάδα στην ησυχία της (και μη μου πει κανείς ότι στο μπάσκετ πηγαίνανε )
ΓιαγκΤ Απρίλιος 11, 2008 #57 Απρίλιος 11, 2008 γιατι να κανω εγω λαθος και να μη κανεις εσυ?Πoιο είναι πιο δύσκολο : Να καταλάβεις ότι είχε δίκιο ; η να παραδεχθείς ότι έκανες λάθος;
deninho Απρίλιος 11, 2008 #58 Απρίλιος 11, 2008 Γιάγκο, αν και δε σε ξέρω προσωπικά, από εσένα δεν περίμενα τέτοιο λάθος: "Ποιο είναι πιο δύσκολο" Κατά τα άλλα, συμφωνώ με το σκεπτικό σου, κι όχι μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Γενικά σε κάθε πτυχή της ζωής μας
dark221416003258 Απρίλιος 11, 2008 #59 Απρίλιος 11, 2008 η ομάδα είναι μία!!! ούτε βαζέλια, ούτε γαύροι, ούτε τίποτα... αυτοί είναι επιχειρήσεις!!! παρτάκηδες, τσεποκαβουριάρηδες.... εδώ είμαστε!!!
gbak Απρίλιος 11, 2008 #60 Απρίλιος 11, 2008 δεν μου λεει τιποτα αυτο το Thread...διακρινω ασχετο φανατισμο και χαμηλο επιπεδο διχως λογο..εαν κρινω απο τα Infractions που χουν πεσει..δεν αργει και το λουκετο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.