Jump to content

Συγκέντρωση φιλάθλων ΠΑΟ

Eki_13

Recommended Posts

Δηλαδή μας λες ότι καλά κάνουμε και πληρώνουμε γήπεδα για τον άρτο και θεάματα και την ικανοποίηση των "φιλάθλων", παρ'όλο που μπορεί να είμαστε μη ασχολούμενοι με το σπορ?

Δεν σου λέει κανείς να μην κάνεις τατού με τον ΠΑΟ στα @@ σου, αλλά εγώ γιατί να πρέπει να πληρώνω το γήπεδό σου, που δεν θα πάω ποτέ? Γιατί να φορολογούμαι για κάτι άχρηστο για μένα?

Προτιμώ τα χρήματά μου να γίνονται κάτι πιο χρήσιμο και άμεσης ανάγκης, όπως κάνα νοσοκομείο, παρά να γίνονται ένα εργαλείο για τη μαζική χειραγώγηση, όπως και είναι τα εκάστοτε "σπορ" (γιατί άλλο να βλέπεις κάτι από ενδιαφέρον, και άλλο λόγω φανατισμού για την εκάστοτε ομάδα).

Ακούς κλασική μουσική; Αν ναι ωραίος πήγαινε μέγαρο, αν όχι γιατί δέχτηκες να γίνει αυτό το πράγμα για να κάνει το κομμάτι του ο Λαμπράκής και η κάθε κυράτσω με το γουναρικό; Εγώ θα προτιμούσα αντί για το είδος των εκδηλώσεων που έχουν εκεί, να παίζει κάθε βδομάδα η Μαρία Πάλη και ο Χρήστος Ζώης. Προφανώς όμως οι προτιμήσεις του κάθε φορολογούμενου ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ δεν παίζουν και ιδιαίτερο ρόλο σε αποφάσεις χρηματοδοτήσεων.

Φάνη αν χρειαζόσουν τη συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεος για να φτάσεις σε αυτό το συμπέρασμα, μπράβο σου που κατέληξες και μπράβο μας που σε βοηθήσαμε

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply
Ακούς κλασική μουσική; Αν ναι ωραίος πήγαινε μέγαρο, αν όχι γιατί δέχτηκες να γίνει αυτό το πράγμα για να κάνει το κομμάτι του ο Λαμπράκής και η κάθε κυράτσω με το γουναρικό; Εγώ θα προτιμούσα αντί για το είδος των εκδηλώσεων που έχουν εκεί, να παίζει κάθε βδομάδα η Μαρία Πάλη και ο Χρήστος Ζώης. Προφανώς όμως οι προτιμήσεις του κάθε φορολογούμενου ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ δεν παίζουν και ιδιαίτερο ρόλο σε αποφάσεις χρηματοδοτήσεων.

Φάνη αν χρειαζόσουν τη συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεος για να φτάσεις σε αυτό το συμπέρασμα, μπράβο σου που κατέληξες και μπράβο μας που σε βοηθήσαμε

Πόσα μέγαρα έχουμε στην Αθήνα και πόσα γήπεδα ? ;)

Σαφώς και είναι ανάλογα, αλλά πιστεύω ότι για τα μεγάλα event μας φτάνει και το ΟΑΚΑ.

Ήδη με τους Ολυμπιακούς γεμίσαμε εγκαταστάσεις που δεν έχουμε τι να τις κάνουμε, και τις πουλάμε από δω κι από κει (π.χ. TheMall), παρ'όλο που τις είχαμε πληρώσει όλοι (και θα τις πληρώνουμε για χρόνια).

Και επίσης αυτό που λέω είναι άλλο Μέγαρο για τη μουσική, και άλλο Μέγαρο για να παίζει Bach απ'το πρωί μέχρι το βράδυ (που είναι και η προκειμένη περίπτωση).

Αλλά αν με ρωτήσεις, μεταξύ ενός νοσοκομείου και του μεγάρου μουσικής, το νοσοκομείο θα προτιμούσα. Άλλο η ανάγκη, άλλο η ψυχαγωγία.

Στο κάτω κάτω, ας γυρίσει κέρδη ο ΠΑΟ και ο κάθε ΠΑΟ στο δημόσιο, αν θέλει να παίρνει επιδοτήσεις από αυτό. Αλλιώς να πάρω κι εγώ ένα Επενδυτικό και να αγοράσω το κρίκετ του ΠΑΟ, να το κάνω ΑΕ, να πάρω επιδότηση για γήπεδο και να την κάνω για Χαβάη.

Στο κάτω κάτω, ας γυρίσει κέρδη ο ΠΑΟ και ο κάθε ΠΑΟ στο δημόσιο, αν θέλει να παίρνει επιδοτήσεις από αυτό. Αλλιώς να πάρω κι εγώ ένα Επενδυτικό και να αγοράσω το κρίκετ του ΠΑΟ, να το κάνω ΑΕ, να πάρω επιδότηση για γήπεδο και να την κάνω για Χαβάη.

Παίρνει λάθος δρόμο η κουβέντα, εδώ δεν είναι το τόπικ για το αν πρέπει να φτιάξει γήπεδο η κάθε ΠΑΕ. Παρόλαυτά φόροι, ενοίκιο, απόδοση μέρους των κερδών στο Δήμο, παραχώρηση του χώρου στην Αλεξάνδρας, αναβάθμιση στην περιοχή του Βοτανικού είναι μερικά απο τα αντισταθμιστικά οφέλη. Και να στο πω και αλλιώς. Πόσα γυμναστήρια και γήπεδα μπάσκετ (όχι για ομάδες) έχουν φτιαχτεί τα τελευταία 30 χρόνια με λεφτά απο τον ΟΠΑΠ του οποίου τα κέρδη για ΠΟΛΛΑ χρόνια προέρχονταν αποκλειστικά και μόνο απο το ΠΡΟΠΟ?

Παίρνει λάθος δρόμο η κουβέντα, εδώ δεν είναι το τόπικ για το αν πρέπει να φτιάξει γήπεδο η κάθε ΠΑΕ. Παρόλαυτά φόροι, ενοίκιο, απόδοση μέρους των κερδών στο Δήμο, παραχώρηση του χώρου στην Αλεξάνδρας, αναβάθμιση στην περιοχή του Βοτανικού είναι μερικά απο τα αντισταθμιστικά οφέλη. Και να στο πω και αλλιώς. Πόσα γυμναστήρια και γήπεδα μπάσκετ (όχι για ομάδες) έχουν φτιαχτεί τα τελευταία 30 χρόνια με λεφτά απο τον ΟΠΑΠ του οποίου τα κέρδη για ΠΟΛΛΑ χρόνια προέρχονταν αποκλειστικά και μόνο απο το ΠΡΟΠΟ?

Έτσι κανένα πρόβλημα, αν τα γήπεδα τα φτιάχνουν από τα ΠΡΟΠΟ, θεμιτό. Αλλά να φαίνονται καθαρά τα ποσά, γιατί προσωπικά δεν έχω δει ότι από τα x κέρδη του ΠΡΟΠΟ θα δώσουμε τα x/10 για τον ΠΑΟ (Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗ etc. δεν έχω κάτι με τον ΠΑΟ).

Αυτό είναι και σωστό και λογικό πάντως, το κοινό με έμμεσο τρόπο να συντηρεί αυτό που τον ενδιαφέρει. Αν δρα σαν εναλλακτική μορφή εσόδων για τις ομάδες / κατασκευές εγκαταστάσεων κλπ. τότε πληροί τους νόμους της αγοράς.

Αυτά τα χρέη όμως που έχουν οι ομάδες ανά καιρούς, καλύπτονται με τα χρήματα του ΠΡΟΠΟ? Αν ναι, και πάλι ΟΚ (σχετικά).

Σε αντίθετη περίπτωση, ισχύουν τα παραπάνω που έχω γράψει!

Δεν νομίζω ότι παίρνει λάθος δρόμο. Ουσιαστικά απ'ότι έχω καταλάβει (όντας άσχετος παρατηρητής) ο πρόεδρος για άλλη μια φορά δεν δίνει δεκάρα/φράγκο. Όμως μπορεί να θεωρεί ότι έτσι η επιχείρησή του είναι κερδοφόρος, και αν πάρει κάποιο ρίσκο και τα σκάσει για κάποιον σούπερ παίκτη, μπορεί να του βγει παλτό και να μπει μέσα, που σημαίνει συμβιβασμούς με το δημόσιο, που σημαίνει ότι πάλι εγώ θα πληρώνω! (εγώ = ο κάθε φορολογούμενος ανεξάρτητα).

Για τα χρέη:

Όχι δεν καλύπτονται απο το ΠΡΟΠΟ. Περίμενε ομως. Απο τις μεγάλες ομάδες του κέντρου έχουν χαριστεί χρέη σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός έκανε διακανονισμό και τελικά τα πλήρωσε όταν ήρθε ο Κρόκους στην ομάδα. Δεν ξέρω να σου πω τι θα γινόταν αν αντί του γαύρου ήταν άλλη ΑΕ διότι πολύ απλά ποτέ δε διάβασα τη ρύθμιση. Αυτό που ξέρω είναι ότι στην περίπτωση της ΑΕΚ το άρθρο 44 δεν ήταν κάτι που φτιάχτηκε εν μια νυχτί για να καλύψει τα χρέη της ΑΕΚ. Ο νόμος αυτός προυπήρχε και εφόσον η ΑΕΚ πληρούσε τις προυποθέσεις ήταν καθόλα νόμιμη να προχωρήσει στις σχετικές διαδικασίες.

Και όσον αφορά το γήπεδο του Παναθηναικού. Καταρχάς δε φτιάχνεται με χρήματα του Δημοσίου και ως εκ τούτου δε μπορούμε να μιλάμε για διασπάθιση του Δημοσίου Χρήματος. Σου σκιαγράφησα πριν τη συμφωνία. Επι τοις ουσίας γίνεται ανταλλαγή δυο εκτάσεων, Αλεξάνδρας με Βοτανικό. Σύμφωνοι υπάρχει χαοτική διαφορά στα στρέματα παρόλαυτα προς χάρην της λογικής θα μου επιτρέψεις να μην εξηγήσω γιατί 10 στρέματα στο φιλέτο είναι ίσα με 100 στο κWλοχανείο του Βοτανικού. Και στην τελική στο Δημοτικό Συμβούλιο η μόνη παράταξη που ψήφισε εναντίον ήταν ο Συνασπισμός με πρόφαση αν θυμάμαι καλά ότι θα χαθεί εστία πρασίνου (δεν υπάρχει δέντρο btw εκεί). Όπως λέει και ο Πανούτσος πίσω απο κάθε απειλούμενη χελώνα, βαρεμένο λαθρομετανάστη, πρεζάκι πανκιό και πικραμένη λεσβία για το Συνασπισμό κρύβεται και μια ψήφος. Θα μου επιτρέψεις λοιπόν να μην τους πάρω και πολύ στα σοβαρά.

johny αστο δε βγαζεις ακρη....

και 1.000.000 βαζελια να πανε, ο καρκινος παλι θα μεινει....

οσο ειναι κερδοφορα για αυτον η ομαδα, εστω και αν τερματιζει τελευταια,

δε 8α τη πουλησει. Δεν τον νοιαζει η πορεια της ομαδας, το μονο που τον ενδιαφερει

ειναι στο τελος το ταμειο να εχει θετικο προσημο....

Προσωπικα σταματησα να παρακολουθω το βαζελο, μονο ευρωπη βλεπω, γιατι πραγματικα

με ποναει να βλεπω αυτη τη καταντια και ας μην ειμαι και ο ποιο φανατικος φιλαθλος.

Οσο για τους υπολοιπους που κραζουν,

ρε παιδες ο καθενας ειναι με το αλκοολικι του, σε αλλον αρεσει να κλοκαρει και να χωνει

λεφτα εκει, σε αλλον αρεσει να τα τρωει στα μπουζουκια στις γκομενες στα χαρτια στις ντρογκες.

Δε καταλαβαινω γιατι αρχιζετε τις θεωρητικες συζητησεις περι νοσοκομειων, μεγαρων και αλλων κοινοφελων ιδρυματων..

Αμα σε ενδιαφερει εσενα -και καθε εσενα- το μεγαρο το νοσοκομειο και δε ξερω γω τι αλλο, πανε και χωσε τα λεφτα σου και το χρονο σου εκει και σταματα να παιρνεις πχ επεξεργαστες των 1000 ευρω ή αυτοκινητα των 30000 ευρω, και να το παιζεις ειρηνιστης,περιβαντολογος, φιλοζωος κτλπ.

Δεν ειναι κακο να εχεις παθη, ειναι ομως κακο κατα τη γνωμη μου να μην σεβεσαι το αλκοολικι του διπλανου σου.

johny αστο δε βγαζεις ακρη....

Δεν ειναι κακο να εχεις παθη, ειναι ομως κακο κατα τη γνωμη μου να μην σεβεσαι το αλκοολικι του διπλανου σου.

Θυμαμαι τις επικες μαχες που ειχα δωσει με τον κολλητο μου (γαυρος γαρ) Γυμνασιο-Λύκειο εποχες , εφηβοι μεσα στην βλακεια λολ .

Θες λογους να τους ριξεις μουντζα ?

"Το Αιγαλεω και ο Ολυμπιακος να κερδανε ,ολοι οι αλλοι να πανε να γ***θ*ε! "

Όπως λέει και ο Πανούτσος πίσω απο κάθε απειλούμενη χελώνα, βαρεμένο λαθρομετανάστη, πρεζάκι πανκιό και πικραμένη λεσβία για το Συνασπισμό κρύβεται και μια ψήφος. Θα μου επιτρέψεις λοιπόν να μην τους πάρω και πολύ στα σοβαρά.

Ουαου, χρονια ειχα να ακουσω τετοια, με πολιτικα επιχειρηματα,μεστη πολιτικη αποψη.

ΑΝ ο ΠΑΟ χάσει το πρωτάθλημα ας πούμε ότι θα το χάσει με 4 βαθμούς.

Οπότε για 4 βαθμούς κάποιος θεωρείται αποτυχημένος; lol δηλαδή και όχι δεν είμαι ούτε Παναθηναϊκός ούτε με τον Βαρδινογιάννη. Πάντως αν πάρει την ομάδα ο Βγενόπουλος και αυτή πάει κατά διαόλου, μην βρίζεται τον Βγενόπουλο. Επιχειρηματίας είναι ΚΑΙ αυτός. Την δουλειά του έκανε.

Οσο για τους υπολοιπους που κραζουν,

ρε παιδες ο καθενας ειναι με το αλκοολικι του, σε αλλον αρεσει να κλοκαρει και να χωνει

λεφτα εκει, σε αλλον αρεσει να τα τρωει στα μπουζουκια στις γκομενες στα χαρτια στις ντρογκες.

Δε καταλαβαινω γιατι αρχιζετε τις θεωρητικες συζητησεις περι νοσοκομειων, μεγαρων και αλλων κοινοφελων ιδρυματων..

Αμα σε ενδιαφερει εσενα -και καθε εσενα- το μεγαρο το νοσοκομειο και δε ξερω γω τι αλλο, πανε και χωσε τα λεφτα σου και το χρονο σου εκει και σταματα να παιρνεις πχ επεξεργαστες των 1000 ευρω ή αυτοκινητα των 30000 ευρω, και να το παιζεις ειρηνιστης,περιβαντολογος, φιλοζωος κτλπ.

αλλο να σκας λεφτα καπου επειδη το θελεις και αλλο επειδη το αποφασισε ο X υπουργος (που τα τρωει απο παντου.)

Όπως λέει και ο Πανούτσος πίσω απο κάθε απειλούμενη χελώνα, βαρεμένο λαθρομετανάστη, πρεζάκι πανκιό και πικραμένη λεσβία για το Συνασπισμό κρύβεται και μια ψήφος. Θα μου επιτρέψεις λοιπόν να μην τους πάρω και πολύ στα σοβαρά.

και πισω απο καθε φουστρακι,απο καθε λαμογιο,απο καθε απατεωνα,απο καθε κλεφτη βρισκεται μια ψηφος της νδ και του πασοκ.:coax:

δεν με ενδιαφερει ποια ομαδα ειναι,αλλα ΔΕΝ γουσταρω να τα σκαω για να πλουτιζουν (υπερβολικα κιολας) καποια λαμογια.

αμα ο ταδε ομαδα δεν εχει λεφτα για να προχωρησει ας κλεισει.προβλημα της.

αν ειναι ολοι αχρηστοι τοτε δεν αξιζουν να ειναι εκει που ειναι.ας πανε και Ω εθνικη.

γιατι να σεβομαι τον αλλον που κανει κατι εις βαρος μου?

εσυ θα σεβοσουνα καποιον που αναβε τσιγαρο σε κλειστο χωρο και σε ενοχλουσε και μαλιστα τα λεφτα τα ειχε παρει απο σενα?:TD:

...και 1.000.000 βαζελια να πανε, ο καρκινος παλι θα μεινει....

οσο ειναι κερδοφορα για αυτον η ομαδα, εστω και αν τερματιζει τελευταια,

δε 8α τη πουλησει. Δεν τον νοιαζει η πορεια της ομαδας, το μονο που τον ενδιαφερει

ειναι στο τελος το ταμειο να εχει θετικο προσημο...

Imo δεν ειναι θεμα χρηματων/κερδους αλλα θεμα "δυναμης".Γιατι αν "ελεγχεις" 1-2 εκατομμυρια φιλαθλους ΚΑΝΕΙΣ δεν προκειται ποτε να σε ενοχλησει

Δεν θα ξεχασω 2 αριστερους φιλους βαζελους που συμφωνησαν μπροστα μου,οτι θα ψηφιζαν ΝΔ επειδη τους εταζε γηπεδο.

Σαν φιλαθλος και Ολυμπιακος ευχομαι να δουμε πιο δυνατο ΠΑΟ του χρονου :flower:

@yanni: Καθώς με διακατέχει το πνεύμα του πρωταθλητισμού (lol), οτιδήποτε κάτω από την πρώτη θέση είναι αποτυχία. Επίσης, η ήττα είναι επίσης αποτυχία

Με επιχειρηματικό βλέμα, η 3η θέση είναι επίσης αποτυχία, γιατί του στερεί το δικαίωμα να κυνηγήσει το Champions League και τα μύρια ευρώπουλά του

Με το βλέμα του οπαδού, είναι αποτυχία η σαιζόν για την αισχρή μπάλα που παίχτηκε. Αλλά ο οπαδός πως βοήθησε; ΄

Βρίζοντας από την αρχή ως το τέλος τον Βύντρα; Έχει φτάσει σε σημείο, το παιδί, να στεναχωριέται όταν δεν το βρίζουν. Και, για να είμαστε εξηγημένοι, μακάρι όλοι οι παίκτες οποιασδήποτε ομάδας να είχαν το πείσμα και τη θέληση του Βύντρα. Κυρίως κάτι Γκούμιδες, κάτι Τσακ Μόρις, και κάτι Εκιδες. Τότε ίσως να βλέπατε και μπάλα..

Ή μήπως θεοποιόντας τον Γκονζάλες για τα φοβερά κροσέ του;

Δεν θα ξεχασω 2 αριστερους φιλους βαζελους που συμφωνησαν μπροστα μου,οτι θα ψηφιζαν ΝΔ επειδη τους εταζε γηπεδο.

σορρυ αλλα τους θεωρω αντικειμενικα "χαζους" και "αρρωστους":TD:

Σαν φιλαθλος και Ολυμπιακος ευχομαι να δουμε πιο δυνατο ΠΑΟ του χρονου

γενικα πρεπει να υπαρχουν πολλες καλες ομαδες στην ελλαδα.

Imo δεν ειναι θεμα χρηματων/κερδους αλλα θεμα "δυναμης".Γιατι αν "ελεγχεις" 1-2 εκατομμυρια φιλαθλους ΚΑΝΕΙΣ δεν προκειται ποτε να σε ενοχλησει

την δυναμη την χρησιμοποιουν για να βγαλουν λεφτα:tongue:

@yanni: Καθώς με διακατέχει το πνεύμα του πρωταθλητισμού (lol), οτιδήποτε κάτω από την πρώτη θέση είναι αποτυχία. Επίσης, η ήττα είναι επίσης αποτυχία

Με επιχειρηματικό βλέμα, η 3η θέση είναι επίσης αποτυχία, γιατί του στερεί το δικαίωμα να κυνηγήσει το Champions League και τα μύρια ευρώπουλά του

δεν γινεται να κερδιζεις παντα.

δλδ ολες οι αλλες ομαδες που χανουν αλλαζουν σε καθε ηττα προπονητη,προεδρο,γυμναστη,πουλμαν και πωλητη φυστικιων?

δεν το χω καταλαβει αυτο...

η 3η θεση ειναι αποτυχια γιατι οσες φορες οι ελληνικες ομαδες βγαινουν στην ευρωπη,βγαινουν τελευταιες και κατεβαινουμε θεσεις με αποτελεσμα να βγαζουμε 1-2 θεσεις για εξοδο στην ευρωπη.

:flag:

παιδια επειδη δεν ασχολουμαι με το αθλημα..

και επειδη βλεπω οτι εγινε ντορος..Καποιο καλο παιδι να μου δωσει ενα λινκ με το τι εγινε..;Γιατι ολη αυτη η φασαρια ;

η ας μου πει με 2 λεξουλες..

Ευχαριστω

έχασε ο παο απ τον οφη 4-1 και ουσιαστικά έχασε τις όποιες ελπίδες για πρωτάθλημα.

μαθηματικά έχει ακόμα ελπίδες, αλλά και οι πέτρες ξέρουν ότι ο οσφπ δε χάνει απ την ξάνθη :)

ΛΟΛ. Ψηφίζω ΑΝΕΤΑ εγώ και κανα 2 εκατομμύρια ακόμα Παναθηναικοί τον πολιτικό που θα μου τάξει ότι θα τινάξει τα πέταλα του Βαρδινογιάννη στους ελέγχους και στα πρόστιμα για οποιοδήποτε λόγο. Πίστεψε με. Αυτή τη στιγμή 2 εκ οπαδοί παίζουν βελάκια με στόχο τις μουτσούνες της καρκινοοικογένειας

και πισω απο καθε φουστρακι,απο καθε λαμογιο,απο καθε απατεωνα,απο καθε κλεφτη βρισκεται μια ψηφος της νδ και του πασοκ.

Μη μου συγχίζεσαι.

Βασικά συγχίζεσαι τόσο όσο χρειάζεται για να μην καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ των δυο προτάσεων και ως εκ τούτου η πρόθεση σου πάει περίπατο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.