Eki_13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2008 Κυριακή 13/4 στις 16:00 όλοι στο Πεδίον του Άρεως στην ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάντια της αγαπημένης μας ομάδας, για τον ΠΑΟ μας. ΌΛΟΙ εκεί για να αλλάξουμε την ιστορία, όλοι εκεί για να καταλάβουν οι αποτυχημένοι υπεύθυνοι ότι ο λαός του ΠΑΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ. Στείλε το μήνυμα παντού. Ο ΠΑΟ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ. ΕΣΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΣΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΤΕΛΟΣ! ΚΥΡΙΑΚΗ 13/4 στις 16:00 όλοι στο Πεδίον του Άρεως. Ο ΠΑΟ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ!
Rock_H Απρίλιος 8, 2008 #3 Απρίλιος 8, 2008 Αυτή είναι η αλήθεια...Όλοι μαζικά εκεί για να πάρει το μήνυμα αυτός που πρέπει να το πάρει...
jpavly Απρίλιος 8, 2008 #4 Απρίλιος 8, 2008 Κάτι μου λέει ότι θα μαζευτούν περισσότεροι από όσους πήγαν για την Πάρνιθα και τα άλλα καμμένα..
deninho Απρίλιος 8, 2008 #5 Απρίλιος 8, 2008 Αρώτηξις άσχετου με τα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟ.. Όλοι εσείς που πάτε να διώξετε τον Τζίγγερ, ή απαιτείται να βάλει περισσότερα λεφτά στην ομάδα, γτ δε δίνετε τα περισσότερα λεφτά για να τα δώσει για παίτκες; Κουμάντο με το πορτοφόλι του άλλου κάνω κι εγώ
perp Απρίλιος 8, 2008 #7 Απρίλιος 8, 2008 Την ειδα την ειρηνικη διαμαρτυρία και στο ΕΛ.Βενιζέλος προχτες....
SirDiman Απρίλιος 8, 2008 #8 Απρίλιος 8, 2008 Την ειδα την ειρηνικη διαμαρτυρία και στο ΕΛ.Βενιζέλος προχτες.... lol αυτο πηγα να πω τεσπα δεν νομιζω να βγει κατι απο ολο αυτο... Ας τα δωσουν για παιχτες, τι ανοησιες κανουν?? :fist:
morfeas-dsl- Απρίλιος 8, 2008 #9 Απρίλιος 8, 2008 δηλαδη σορρυ εμεις με τον κοκκαλη ειμαστε καλυτερα?αγγελοπουλε θεε παρε την παε!
KoMM Απρίλιος 8, 2008 #10 Απρίλιος 8, 2008 σιγά μη χάσω εγώ την ώρα μου για : τον βαρδινογιάννη, τους γιαννακόπουλους, το βγενόπουλο, και τους ποδοσφαιριστές.Τον παναθηναικό απλά τον υποστηρίζω, δεν είναι ο αυτοσκοπός της ζωης μου...ffs δλδ...μπάλα είναι. get real.
Dr.Paneas Απρίλιος 8, 2008 #11 Απρίλιος 8, 2008 13 Aπριλιου θα γινουν επεισοδια... (βλεπε my birthdate )
FLO Απρίλιος 8, 2008 #13 Απρίλιος 8, 2008 Αρώτηξις άσχετου με τα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟ.. Όλοι εσείς που πάτε να διώξετε τον Τζίγγερ, ή απαιτείται να βάλει περισσότερα λεφτά στην ομάδα, γτ δε δίνετε τα περισσότερα λεφτά για να τα δώσει για παίτκες; Κουμάντο με το πορτοφόλι του άλλου κάνω κι εγώ Απαντησις... τα λεφτα ο λαος του τριφυλλιου του τα δινει απο τα εισητηρια (που πηγαινανε/πηγαναμε σαν τους βλακες και βλεπαμε αυτη την αισχρη ομαδα και το χαλια ποδοσφαιρο αν λεγεται ποδοσφαιρο αυτο που παιζουμε) και παιρνει αλλα τοσα απο τους χορηγους και την ΟΥΕΦΑ τοσα χρονια. Ποτε εβαλε λεφτα τελευταια φορα? Ποτε επαιξε καλη μπαλα τελευταια φορα η ομαδα? Ποτε και ποσα πρωταθληματα/κυπελλα πηραμε τα τελευταια 11 χρονια? Γιατι δεν δεχεται συνεργασια με την ΠΕΚ που θελουνε να του δωσουνε λεφτα για την ομαδα? Αντε με το καρκινωμα, εχει καταντησει τον Παναθηναϊκο ομαδιτσα της πλακας. Μικρος και μεγαλος (γιατι ο μικρος παλι βιτρινα πισω απο την βιτρινα βλακα) να παρουν τις βαλιτσες τους και σε αλλη παραλια. Αρκετα ανεχτηκαμε την κοροϊδια και την ***** που τους δερνει.
LL_NEO Απρίλιος 8, 2008 #14 Απρίλιος 8, 2008 Και για να καταλάβω. Τελικά οι ΠΑΕ είναι στεγνές επιχείρησεις; Διότι αν είναι δεν ανέχομαι κανέναν Υπ. ΠΕΧΩΔΕ να τους κάνει ρυθμίσεις για να φτιάξουν γήπεδο κοινώς για να κονομήσουν περισσότερα Ανώνυμες Επιχειρήσεις.Οπότε. Είτε λέμε ότι μια ΠΑΕ είναι κάτι παραπάνω απο μια Α.Ε. προάγει αθλητισμό κτλ κτλ κτλ και ως εκ τούτου η γενική συνέλευση των μετόχων, ο Πρόεδρος κτλ ΔΕΝ είναι οι μόνοι που έχουν λόγο στη διοίκηση της ομάδαςΕίτε ναι είναι άλλη μια ΑΕ και επομένως ΑΠΑΙΤΩ απο τον κάθε υπουργό να πει στον ΚΑΘΕ πρόεδρο τέτοιας ΑΕ να παει να * αν θέλει να γίνει τσάμπα μάγκας, όπως θα έλεγε και σε κάθε άλλη ΑΕΠΟΥΛΑ ΡΕ ΚΑΡΚΙΝΕ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ
deninho Απρίλιος 8, 2008 #16 Απρίλιος 8, 2008 οι ΠΑΕ, ΚΑΕ, κλπ είναι σίγουρα εταιρίες. Για κάτι ΤΑΠ, ΜΑΠ κλπ (βόλλεϋ κλπ) δεν ξέρω τι γίνεται εδώ. Οπότε σαφώς και ο κάθε υπουργός δεν θα έπρεπε να βοηθάει καμία ομάδα για κανένα λόγο (γήπεδο, εισφορές στο ΙΚΑ, άρθρα 44 κλπ) Δεν έχεις λεφτά; Χρεωκοπείς, σου αφαιρούνται βαθμοί για κάθε ματς που παίζεις ενώ χρωστάς, πέφτεις Γ Εθνική στο τέλος, και είτε καθαρίζεις οικονομικά με κάποιον τρόπο ως ΠΑΕ, είτε αλλάζεις μορφή.. Αλλά στο Γιουνάν, ο ΟΣΦΠ, ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, κλπ έχουν πίσω τους πολύ κόσμο-ψηφοφόρους, οπότε ο βολεψάκιας βολευτής δεν πρόκειται να προτείνει τπτ τέτοιο...
LL_NEO Απρίλιος 8, 2008 #17 Απρίλιος 8, 2008 Και με αυτό που λες τη δική μου άποψη ενισχύεις. Πέρα του γεγονότος ότι εγώ δεν το βλέπω σαν απλή ΑΕ (Δε θα έβαζα ποτέ στάμπα στο σώμα μου το trademark της Mercedes, της Nautica, ή της Rolex, έβαλα όμως της ομάδας μου) το γεγονός ότι σέρνουν κόσμο απο πίσω πάει να πει ότι πολύ απλά ΔΕΝ είναι απλές ΑΕ. Εκτός και αν πιστεύεις ότι αν δεν πάει καλά η ΕΒΓΑ και είναι να κλείσει θα ανησυχήσουν πέρα απο τους εργαζομένους όσοι γουστάρουν το Status έναντι του Boss.Και ξεκολάτε με τα βαρύγδουπα μπράβο, συγχαρητήρια, αυτά σας μάραναν κτλ. Τσολιά στα @@ μας δε βάλαμε ακόμα. Δεν περιμένει κανείς ούτε την άδεια ούτε την επιβράβευση απο κανένα για να βγεί και να φωνάξει για την αρρώστεια μας. Εκτός και αν σας αρέσει να αυτοβαυκαλίζεστε με το "κοίτα τι μαμάτος που είμαι ο φούστης, δεν τσιμπάω με την μαμακία που πορώνετε ο άλλος ο κόπανος". Ναι μπράβο, εκπληκτικό. Οπότε Φανούλη άσε τις ειρωνείες και πετάξου κανα ΣΚ Γλασκώβη να σε κεράσω κανα Pint.
sotiris Απρίλιος 9, 2008 #18 Απρίλιος 9, 2008 Δηλαδή μας λες ότι καλά κάνουμε και πληρώνουμε γήπεδα για τον άρτο και θεάματα και την ικανοποίηση των "φιλάθλων", παρ'όλο που μπορεί να είμαστε μη ασχολούμενοι με το σπορ?Δεν σου λέει κανείς να μην κάνεις τατού με τον ΠΑΟ στα @@ σου, αλλά εγώ γιατί να πρέπει να πληρώνω το γήπεδό σου, που δεν θα πάω ποτέ? Γιατί να φορολογούμαι για κάτι άχρηστο για μένα? Προτιμώ τα χρήματά μου να γίνονται κάτι πιο χρήσιμο και άμεσης ανάγκης, όπως κάνα νοσοκομείο, παρά να γίνονται ένα εργαλείο για τη μαζική χειραγώγηση, όπως και είναι τα εκάστοτε "σπορ" (γιατί άλλο να βλέπεις κάτι από ενδιαφέρον, και άλλο λόγω φανατισμού για την εκάστοτε ομάδα).
RootX Απρίλιος 9, 2008 #19 Απρίλιος 9, 2008 Άλλο πράγμα η ειρωνία και άλλο η διαπίστωση - όσα pints και να κεράσεις το κράξιμο δεν το γλιτώνεις :P
Dr.Paneas Απρίλιος 9, 2008 #20 Απρίλιος 9, 2008 Δηλαδή μας λες ότι καλά κάνουμε και πληρώνουμε γήπεδα για τον άρτο και θεάματα και την ικανοποίηση των "φιλάθλων", παρ'όλο που μπορεί να είμαστε μη ασχολούμενοι με το σπορ?Δεν σου λέει κανείς να μην κάνεις τατού με τον ΠΑΟ στα @@ σου, αλλά εγώ γιατί να πρέπει να πληρώνω το γήπεδό σου, που δεν θα πάω ποτέ? Γιατί να φορολογούμαι για κάτι άχρηστο για μένα? Προτιμώ τα χρήματά μου να γίνονται κάτι πιο χρήσιμο και άμεσης ανάγκης, όπως κάνα νοσοκομείο, παρά να γίνονται ένα εργαλείο για τη μαζική χειραγώγηση, όπως και είναι τα εκάστοτε "σπορ" (γιατί άλλο να βλέπεις κάτι από ενδιαφέρον, και άλλο λόγω φανατισμού για την εκάστοτε ομάδα).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.