Kostas007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2008 εκανα πειραματα στο pc με overclocking και σε μια φαση κολλησεκαι αναγκαστηκα να βγαλω τη μπαταριααλλα σβηστικαν και οι ρυθμισεις του sata controller της μητρικης και οι 2 δισκοι που ειχα σε raid 0 σταματησαν να δουλευουν ως ενας!!!δυστυχως εχασα ολα τα αρχεια...αλλα το προβλημα δε σταματαει εδω...αποφασισα να βαλω τα 64μπιτα windows ,και αφου ξεκιναω με cd boot των xp μου ζηταει drivers του sata controller τους βαζω με δισκεττα (γινεται αλλιως?),τους δεχεται,αλλα μετα απο λιγο παλι μου ζηταει να βαλω μια δισκεττα μεσα και λεει insert the disk labeled : J_36X Into drive A.και αν απλα ξαναβαλω τη δισκετα μεσα μου λεει οτι ειναι χαλασμενη!!!!τι γινεται?
DarkSaga Απρίλιος 8, 2008 #2 Απρίλιος 8, 2008 Η δισκέτα είναι χαλασμένη μάλλοναν δεν φόρμαρες τους δίσκους ή δεν έγραψες τίποτα απο πάνω ακόμαδεν έχασες τίποτα.δανείσου δίσκο στήσε αλλού λειτουργικό και κάνε αναζήτηση για data recoveryαθήνα ή χανιά είσαι?
Kostas007 Απρίλιος 8, 2008 Author #3 Απρίλιος 8, 2008 χανιααλλα τη δισκετα στην αρχη πως τη διαβαζει?την εκανα και φορματ και δεν εδειξε να χει κανα προβλημα....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.