Jump to content

phenom 9850 @ 3.5 ghz on water

naz

Recommended Posts

Εντάξει μεταξύ μας και εγω θα ήθελα ενα swap για ανανέωση , αλλα οχι να δώσω τον 6600 που παιζει με στοκ ρευμα 3.3ghz ΒΡΑΧΟΣ και για τα 3.6ghz θέλει 1.4~ με την ΣΤΟΚ ψύκτρα ... για να πάω σε amd x4 και να παίζω στα 3?3.3?ghz με την ψυχή στο στόμα με 1.5vcore και με την ελπίδα για ένα καλύτερο step.

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply
για απεδειξε ρε φιλος οτι ειναι golden sample του xs .πετας ενα μηπως και φευγεις?

εδω ειμαστε βρες τις αποδειξεις σου,κανε το research σου σαν news poster και ελα να το πεις.οχι ειδαμε ενα καλο sample εξω,εχει γινει 500 post κουβεντα εκει,δεν βγηκε κανεις να το πει και ηρθες εσυ εδω να το επισημανεις..προφανως και γνωριζουμε οτι μπορει να παιζονται παιχνιδια απο πισω αλλα δεν θα ηταν σοφρων να γινει πρωτα καποια σχετικη ερευνα?>

οι 9850 βαση ανακοινωσης της amd ειναι εξω απο τις 27/3 ακομα δεν υπαρχουν ευρεως στην αγορα για να τους δουμε τι ψαρια ποιανουν.

δλδ εσυ τι εισαι και δεν σου αξιζει αρνητικη κριτικη?εισαι news poster?

sorry ρε φιλος

Αποδείξεις είναι όλοι αυτοί με 9850 στο XS που ακόμα παλεύουν για να πάνε στα 3.0GHz, θέματα όπως αυτά στο XS που λένε ότι υπάρχουν "golden cpus" που πάνε πάνω από τα 3.25GHz ενώ οι άλλοι όχι, κτλ.

Εσύ έπιασες ένα post και το κάνεις να φαίνεται σα να πηγαίνουν όλοι οι 9850 εκεί, πράγμα που δε φαίνεται, τουλάχιστον ως τώρα.

Αν θες λοιπόν να κάνεις την έρευνά σου, κάνε μια βόλτα στο XS και δες τι λένε.

Όσο για την αρνητική κριτική και το newsposterιλίκι, και πάλι, σε λάθος άνθρωπο βρήκες να μιλήσεις man. Είμαι από τους λίγους που περιμένουν να δουν τους καινούριους Phenom να πηγαίνουν καλά για να βάλω στο PC μου, αλλά βέβαια αν πει κάποιος κάτι κακό για την AMD στις μέρες μας, είναι αυτομάτως Intelάς.

εγω να σου πω ειδη τον εδωσα :) ...

και 3 να παει ο pheny δεν με κοφτει πολυ,κρασαρισματα και κολληματα δεν θελω ομως να βλεπω...

to swap τωρα επιβαλλεται νομιζω,ειναι προκαλοκαιρινη περιοδος ,εισαι και στον ογκο τι μενει? να φορεσεις πρασινα...:banging:

Αποδείξεις είναι όλοι αυτοί με 9850 στο XS που ακόμα παλεύουν για να πάνε στα 3.0GHz, θέματα όπως αυτά στο XS που λένε ότι υπάρχουν "golden cpus" που πάνε πάνω από τα 3.25GHz ενώ οι άλλοι όχι, κτλ.

Εσύ έπιασες ένα post και το κάνεις να φαίνεται σα να πηγαίνουν όλοι οι 9850 εκεί, πράγμα που δε φαίνεται, τουλάχιστον ως τώρα.

Αν θες λοιπόν να κάνεις την έρευνά σου, κάνε μια βόλτα στο XS και δες τι λένε.

Όσο για την αρνητική κριτική και το newsposterιλίκι, και πάλι, σε λάθος άνθρωπο βρήκες να μιλήσεις man. Είμαι από τους λίγους που περιμένουν να δουν τους καινούριους Phenom να πηγαίνουν καλά για να βάλω στο PC μου, αλλά βέβαια αν πει κάποιος κάτι κακό για την AMD στις μέρες μας, είναι αυτομάτως Intelάς.

χαζευοντας για pheny που τοσο καιρο φαγουριζομαι να στησω βρηκα κατι το οποιο θεωρησα καλο να αναφερθει στο νεκρο amd section του λαμπη.

αντιθετως εσυ ερχεσαι απο το πουθενα και λες,ειναι golden sample σκευωρια μην παρετε.:hmm:

μαλιστα ειπα οτι καλο θα ηταν να κανουμε υπομονη συμπληρωνοντας τον athens

αντιλαμβανεσαι οτι εσυ μιλησες σε λαθος ανθρωπο ετσι?

φιλικα παντα.:flower:

ας περιμενουμε λοιπον οπως προειπα

Xε χε , με τον phenom για γράμμωση θα πάω , γράμμωση & εγκεφαλικό οταν ο δικός μου δεν θα περνάει τα 3g και θα coldbugarei στους +30 , :hehe:

Πάντως σοβαρα τωρα αν παίζουν average 3.2ghz καλά είναι ( να παιζουν όμως οχι τσίτα ολα τα ρευματα και μέχρι τον Αυγουστο να έχουμε πέσει στα 2.5ghz σταδιακα με τις ζέστες)

Xε χε , με τον phenom για γράμμωση θα πάω , γράμμωση & εγκεφαλικό οταν ο δικός μου δεν θα περνάει τα 3g και θα coldbugarei στους +30 , :hehe:

Πάντως σοβαρα τωρα αν παίζουν average 3.2ghz καλά είναι ( να παιζουν όμως οχι τσίτα ολα τα ρευματα και μέχρι τον Αυγουστο να έχουμε πέσει στα 2.5ghz σταδιακα με τις ζέστες)

ψηνεσαι να παραγγειλουμε εναν,μοιραζομαστε απο δυο πυρηνες,τσεκαρω μια πως παει και αν ειναι κομπλε στον στελω...

:p

Από τα λίγα που έχω καταλάβει, τα νούμερα στο overclocking κυρίως στα reviews δε πρέπει καν να τα βλέπουμε. Στην Asrock μου είχαν βρει τοίχο στα 230+ και εγώ την πήγα στα 281 με το 2ο boot (το πρώτο ήταν στα default για εγκατάσταση OS :p ). Και τι στην ευχή της έκανα? Ανέβασα το voltage στο chipset.

Όπως και πάμπολλες άλλες περιπτώσεις που μητρικές θάβονται στο Overclocking και όταν πέφτουν στα χέρια μου ανεβαίνουν μια χαρά.

Συμφωνω μαζι σου,το ιδιο μοντελο ASRock (ALiveXFire-eSATA2)που πηρα πηγε 289HTT και εκει βρηκε τοιχο το cpu,ενω διαβαζα μεχρι 243max να εχουν παει την μητρικη και το ψιλοφοβομουν μιας και θα εκανα o/c.Χωρις να ανεβασω ρευματα στο chipset (low το εχω).

Αν μπορεσω να βρω κανα phenom απο γνωστο μου θα την δοκιμασω και σε αυτον,ΑΜ2 μαζι με AM2+ cpu αν θα εχει το ιδιο προβλημα στο o/c(τα watt παντως τα σηκωνει ανετα :D ,ειδικα μετα την moda που εχει φαει).Εδω και καιρο δεν πιστευω τα επισημα reviews,προτιμω τις αποψεις χρηστων απο φορουμ.

Για όποιον τραβάει ανεξήγητα κολλήματα με τα παιδιά που είναι newsposters, ας στείλει μια αίτηση στη διεύθυνση να τον κάνουμε ρεσεψιονίστ. Θέσεις υπάρχουν, ο μισθός είναι ανύπαρκτος και η μπύρα άφθονη.

Αδικαιολόγητες επιθέσεις και ξεσπάσματα παρακαλούμε να αποφεύγονται:T:

Για τυχόν απορίες πμ me

κανενα κολλημα κανενα ξεσπασμα.ειμαι μελος ποσα χρονια δεν ειχα ποτε προβλημα.

τους κακοπροαιρετους ομως δεν τους παω,οπως δεν παω και τους ξερολες.

εχω μετρημενα λιγα ποστ και αυτο εγινε συνηδειτα,αν και παρακολουθω το φορουμ συστηματικα.οποιος δεν εχει τι να πει και λεει κατι επειδη ετσι εχει μαθει να κανει διαρκως πιστευω οτι ειναι καταχρηση και δεν μου αρεσει να συμβαινει κατ εξακολουθησην απο συγκεκριμενα ατομα,ειδικα δε σε δικο μου θεμα που τυχαινει να ανοιγω σπανια.

δεν εχω απολογητικο υφος σε σενα,απλα θεωρω γελοιο να γινονται ανοιχτα τετοια αστεια ξεκατινιασματα,διορθωσε αν θελεις το ειρωνικο σου ποστ για τα ανουσια ξεσπασματα τα ανεξηγητα κολληματα και το μενος μου γενικοτερα ως προς τον θεσμο του newsposter.δεν εχω τιποτα με τα παιδια και ειδικα σε συγκεκριμενα ατομα εχω στηλει αρκετες φορες συγχαρητηρια μηνυματα για την εγκυροτατη ενημερωση που μας παρεχουνε.

Συμφωνω μαζι σου,το ιδιο μοντελο ASRock (ALiveXFire-eSATA2)που πηρα πηγε 289HTT και εκει βρηκε τοιχο το cpu,ενω διαβαζα μεχρι 243max να εχουν παει την μητρικη και το ψιλοφοβομουν μιας και θα εκανα o/c.Χωρις να ανεβασω ρευματα στο chipset (low το εχω).

Αν μπορεσω να βρω κανα phenom απο γνωστο μου θα την δοκιμασω και σε αυτον,ΑΜ2 μαζι με AM2+ cpu αν θα εχει το ιδιο προβλημα στο o/c(τα watt παντως τα σηκωνει ανετα :D ,ειδικα μετα την moda που εχει φαει).Εδω και καιρο δεν πιστευω τα επισημα reviews,προτιμω τις αποψεις χρηστων απο φορουμ.

Για τη μητρική έχει ήδη βγει bios για Χ4 και μάλιστα τους έστειλα mail χθες που τους ρώτησα αν είναι συμβατή και με Χ3 (έτσι, για τον φόβο των Ιουδαίων) και μου απάντησαν την ίδια μέρα οτι όντως είναι συμβατή.

Τώρα όσον αφορά τις απόψεις χρηστών από forum... παίζεται κι'αυτό...

οι phenom είναι σάπιοι πάει και τελείωσε.

Μα είναι δυνατόν να κρίνουμε πώς θα πηγαίνουν απ τα κομμάτια που πήραν ο tony και o cooper...που μόνο τυχαία δεν είναι?

Φυσικά και θα είναι διαλεγμένα κομμάτια...αυτό που λέει ο gznp "XS golden samples"

Εδώ θυμάμαι τον άλλον που είχε A64 Winchester 3ghz++ με αέρα όταν εμείς οι κοινοί θνητοί παλεύαμε για τα 3ghz με phase...ήμαρτον δλδ.

τετοιες εμπεριστατωμενες αποψεις ειναι δυσκολο να αμφισβητηθουν...

γραψε παραπερα αν θες και ασε εδω λιγους τρελους που συζητανε για ενα τεχνολογικο επιτευγμα,τον πρωτο native quad συγκεκριμενα στα 3,5 σε νερο,με καποια αλλη προσεγγιση απο αυτη που θα ειχε ενας μαναβης για τα χαλασμενα μπροκολα του.

edit:αγαπαω τους μαναβηδες και τα μπροκολα.

To συμαντικότερο από όλα είναι ότι Clock4Clock ο Phenom B3 έφτασε σχεδόν τον αντίστοιχο Ιntel Quad με μιά γενιά ολοκλήρωσης πίσω (65 V$ 45 nm)... :worship:

Tα υπόλοιπα θα τα φέρει ο χρόνος ....

ΥΠΟΜΟΝΗ..... :zzz:

To συμαντικότερο από όλα είναι ότι Clock4Clock ο Phenom B3 έφτασε σχεδόν τον αντίστοιχο Ιntel Quad με μιά γενιά ολοκλήρωσης πίσω (65 V$ 45 nm)... :worship:

Tα υπόλοιπα θα τα φέρει ο χρόνος ....

ΥΠΟΜΟΝΗ..... :zzz:

χεχε σε περιμενα πιο νωρις ομολογω:whip:

το σημαντικοτερο νομιζω ειναι οτι η amd καταφερε να ανεβασει συχνοτητες.το overclockability του b3 ειναι το ζητουμενο εδω.αναλογικα αναμενεται αυξηση οπως αρκετοι χρηστες ειδη εχουν επιβεβαιωσει εξω.

αυτο βεβαια μενει να αποδειχτει και στην πραξη αφου δοκιμασουμε την πλατφορμα....

το κλειδι νομιζω ειναι παλι στις μητρικες ,με το 790fx αυτη τη φορα.και προφανως και στις μνημες αφου ο tony κανει ειδικη μνεια στις μνημες της εταιρειας που εργαζεται...μιλαει για boot σε 1066 και σφιξιμο μετα.αρα προφανως μιλαμε για ενα διολου φτηνο setup που ερχεται σε αμεση αντιπαραθεση με τον ανταγωνισμο τελικα,το 775 ειναι αρκετα φθηνο πλεον...

νομιζω ενα καλο εφαλτηριο για καποιον αμφιταλαντευομενο που δεν ενδιαφερεται για τις απολυτες επιδοσεις στο spi θα ηταν μια εγγυηση οτι ο β3 αγγιζει τα 3 ghz on air.αυτο βεβαια μενει να επιβεβαιωθει...

215 euro είδα τιμή για τον 9850.Δεν είναι και λίγα,αν βάλεις και τα λεφτά για ένα καλό mobo.Το κακό είναι ότι τα 790fx mobos είναι ακόμα ακριβά...

χεχε σε περιμενα πιο νωρις ομολογω:whip:

Το έχω παρατήσει το άθλημα εδώ και καιρό....:rofl:

Ασχολούμαι με ποιό σοβαρά πράγματα όπως υποδειλώνει το ΒΑΝΝER της υπογραφής μου.... :rofl:

Dag, με phenom δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου?

Οχι και ούτε πρόκειται εαν δεν ψοφίσει ο ΟPTERON πού έχω...

Θα πάω για την γενειά του BULDOZER ... :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.