takiskl Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2008 Γεια χαραενω χρησιμοποιω το Limewire εδω και τρια χρονια χωρις κανενα προβλημα, ξαφνικα οταν συνδεομαι παραμενει σε κατασταση "starting connection".Δοκιμασα τα παντα, αλλαξα αντιικο και firewall ( εβγαλα avast + zonealarm και εβαλα Nod32 suite) αλλα τιποτα.Το προβλημα ξεκινησε επειτα απο update του zonealarm.Εκανα και το τεστ που εχουν στο forum τους και δειχνει οτι ειναι ενταξει.Αν καποιος μπορει να βοηθησει...Ευχαριστω εκ των προτερων!Τακης Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Απρίλιος 8, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 Εμένα μου το έκανε χωρίς λόγο, το έκλεισα και μετά από 2 ώρες δούλευε κανονικά. Έχει κολλήματα πλέον το δίικτυο τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Απρίλιος 8, 2008 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 εμενα δεν δουλευει καν! παταω να μπει και αυτο τιποτα! σαν να μην το ανοιξα! τι το εκανα ξανα εγκατασταση, τι αν το εσβησα και απο τη registry! ΤΙΠΟΤΑ!:wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiskl Απρίλιος 9, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 Κι εγω τα ιδια...Απεγκατασταση και αναβαθμιση αλλα τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Απρίλιος 9, 2008 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 Σε εμένα ανεξήγητα σε κάποιους υπολογιστές παίζει μια χαρά, σε κάποιους κολλάει σε κατάσταση starting όπως λέει ο φίλος, εννοείται έχω δοκιμάσει τα πάντα, τι firewallls, τι antivirus, τι port forwarding το αποτέλεσμα 0. Εντάξει δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις από σχεδόν freeware εφαρμογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MANOSPC Δεκέμβριος 17, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2008 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα αλλά διαπίστωσα ότι έφτεγαν διάφορα firewalls, συγκεκριμένα το zone alarm βασικά αν και πολύ καλό μου διμιούργησε αρκετά προβλήματα..Τελικά έβγαλα το ZA και ξαναδοκίμασα και έτρεξε κανονικά...Τώρα..δεν ξέρω..Ίσως να φταίει και η σύνδεση στο internet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Δεκέμβριος 17, 2008 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2008 Εμένα μια χαρά παίζει. Κάτι δεν πάει καλά με τις ρυθμίσεις σας μάλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.