Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LIMEWIRE

takiskl

Recommended Posts

Γεια χαρα

ενω χρησιμοποιω το Limewire εδω και τρια χρονια χωρις κανενα προβλημα, ξαφνικα οταν συνδεομαι παραμενει σε κατασταση "starting connection".

Δοκιμασα τα παντα, αλλαξα αντιικο και firewall ( εβγαλα avast + zonealarm και εβαλα Nod32 suite) αλλα τιποτα.

Το προβλημα ξεκινησε επειτα απο update του zonealarm.

Εκανα και το τεστ που εχουν στο forum τους και δειχνει οτι ειναι ενταξει.

Αν καποιος μπορει να βοηθησει...

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Τακης

Σε εμένα ανεξήγητα σε κάποιους υπολογιστές παίζει μια χαρά, σε κάποιους κολλάει σε κατάσταση starting όπως λέει ο φίλος, εννοείται έχω δοκιμάσει τα πάντα, τι firewallls, τι antivirus, τι port forwarding το αποτέλεσμα 0. Εντάξει δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις από σχεδόν freeware εφαρμογή.

• 8 months later...

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα αλλά διαπίστωσα ότι έφτεγαν διάφορα firewalls, συγκεκριμένα το zone alarm βασικά αν και πολύ καλό μου διμιούργησε αρκετά προβλήματα..Τελικά έβγαλα το ZA και ξαναδοκίμασα και έτρεξε κανονικά...Τώρα..δεν ξέρω..Ίσως να φταίει και η σύνδεση στο internet...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.