Jump to content

Πρόγραμμα αφύπνισης από το PC

hayabusa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδες, υπαρχει κανας τροπος να χρησιμοποιησω το pc σαν ξυπνητηρι; επειδη σημερα προβλεπεται γερο ξενυχτι και πρωινο ξυπνημα αυριο για να καταφερω να σηκωθω θα χρειαστω κατι αρκετα δυνατο...:p

Πρέπει να γίνεται από το bios...ψάχτο λίγο...

Αλλα γιατί δεν κάνεις κάτι πιό απλό?

Βάλε μάνα, αδερφή, γυναίκα να σε ξυπνήσει και δώσε και άδεια χρήσης νερού και άλλων υγρών πάνω σου...:p

αυτο ειναι το ενα προβλημα, οτι το κατεβαστηρι δεν κλεινει σχεδον ποτε...Το αλλο προβλημα ειναι οτι θελω με καποιο τροπο να ξυπνησω και οχι να παθω καρδιακη προσβολη...:p:hehe:

Κανα προγραμματακι δεν υπαρχει...:p (θα το ψαξω και εγω λιγο για να μην μου παραπονιεστε :p )

δώσε και άδεια χρήσης νερού και άλλων υγρών πάνω σου...:p

αυτό το λάθος μην το κάνεις στο στρατό:hehe:

Αααα, εδώ ο μέγιστος άνοιωθος στον ύπνο!Μετά από τόσες λαχτάρες που έχω πάθει με αργοπορημένα σηκώματα (απ' τον ύπνο...) έπρεπε να λάβω τα μέτρα μου.Ε, εδώ και μερικά χρόνια χρησιμοποιώ το παρακάτω πρόγραμμα.Αρκεί να μη σου κρασάρει ο πιτσίς...

Ακόυμπα κούμπα κούμπα χέρο...

Αααα, αρκεί επίσης να μην έχεις κανέναν κάφρο φίλο σου να σε σπαμάρει στις 4 το πρωί στο msn και συ να κοιμάσαι στο ένα μέτρο από το sub... :hehe:

νταξ.. κλείνεις τον ήχο του μουσουνου.. Το πρόγραμμα θα δοκιμαστεί κι από εδώ :D

Αν εχεις μια σχετικη ηχομονωση στο σπιτι , τοτε... scheduled tasks και μια καλη playlist.., καποιες φορες που επρεπε να κοιμηθω ελαχιστες ωρες που δε θα ξυπναγα φυσιολογικα, ρυθμισμα για λιγο τον ηχο αρκετα δυνατα (εξοδο απο το msn , τα offline τα βλεπεις και το πρωι , δε χαθηκε ο κοσμος..) ,και... το ματι γαριδα μολις ξεκιναγε το τραγουδι.

Αν εχεις μια σχετικη ηχομονωση στο σπιτι , τοτε... scheduled tasks και μια καλη playlist.., καποιες φορες που επρεπε να κοιμηθω ελαχιστες ωρες που δε θα ξυπναγα φυσιολογικα, ρυθμισμα για λιγο τον ηχο αρκετα δυνατα (εξοδο απο το msn , τα offline τα βλεπεις και το πρωι , δε χαθηκε ο κοσμος..) ,και... το ματι γαριδα μολις ξεκιναγε το τραγουδι.

αυτο θα δοκιμασω...:D

μενει μονο η επιλογη της Playlist. Ας ελπισουμε πως κατα τη διαρκεια του υπνου δεν θα πεταξει κανα error και παθω εμφραγμα...

Αληθεια πως το ρυθμιζουμε να παιξει μια playlist οταν ανοιξει; :p

στο sceduled task σου εχει επιλογη να κανεις browse , ΤΙ θα τρεξει , του βαζεις την playlist (.wpl εχω δοκιμασει μονο) και ανοιγει τον media player κανονικα.

α , ξεχασα να προσθεσω , οτι ειχα ενα προβλημα τοτε και δε μου το ετρεχε σε κατι δοκιμες , επειδη ΔΕΝ ειχα κωδικο κατα την εισοδο στα ΧΡ , αφοτου εβαλα κωδικο , ετρεξε νερακι ;) .(Παντα κανε ενα "beta testing" 2-3 λεπτα μπροστα να σιγουρευτεις οτι στο ανοιγει κανονικα.)

δουλεψε αψογα...πρωτη φορα στη ζωη μουκαταφερα να σηκωθω αμεσως απο το κρεβατι :p

Αντε, και εις αλλα :D

Μια ερώτηξη...

Υπάρχει πρόγραμμα που να του λέω πότε θα ανοίγει το πιτσι (συγκεκριμένες ημ\νίες), να εκτελούνται κάποιες εργασίες αυτόματα (μέσω των προγραμματισμένων εργασιών) κ να το κλείνει...????

Δεν είμαι απαιτητικός...Καφέ δεν ζητάω να φτιάχνει.....!:p

Μια ερώτηξη...

Υπάρχει πρόγραμμα που να του λέω πότε θα ανοίγει το πιτσι (συγκεκριμένες ημ\νίες), να εκτελούνται κάποιες εργασίες αυτόματα (μέσω των προγραμματισμένων εργασιών) κ να το κλείνει...????

Νοbody...?????

Μια ερώτηξη...

Γινεται !

το προγραμμα λεγεται auto power on & shutdown και βρισκεται εδω

http://www.lifsoft.com/

απο οσο θυμαμαι θελει και μια ρυθμιση στο BIOS στην επιλογη resume by alarm rts αναλογα το BIOS που εχεις

Ακριβώς αυτό που έψαχνα!

Νόμιζα οτι δεν υπήρχε πρόγραμμα που να ανοίγει κ να κλέινει το πιτσι:p

Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω..!!

Thanks!:flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.