DarkSaga Απρίλιος 7, 2008 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 second life Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirisxt Απρίλιος 7, 2008 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Flash Games?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 7, 2008 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 δοκιμασε το second life εχω δει να το παιζουν πολυοσο για fems και CS 1.6 μιας και ειμαι βαθια χομενος στο community απο τους 4.000 παιχτες ειναι μονο οι 100 γυναικες. δεν ειναι οσο ευκολο νομιζεις aim duck ktl ktl. γενικα τα fps games δεν ειναι για γυναικες. προτιμουνε κατι σε rpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 7, 2008 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Luxor 2 και Luxor 3. Θα με ευγνωμονείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 7, 2008 Author #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Ντάξει ρε παίδες, το CS δεν μιλάω για pro play, ξεκολλάτε λίγο και δείτε τι ψάχνω Both darks thanks for the infoz. Θα δοκιμάσω την κουμπάρα και το Second Life. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Απρίλιος 7, 2008 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Κατι σαν το bubble puzzle εχει κανεις να με πει ? πλς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Απρίλιος 7, 2008 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Άσε μας ρε Γκουζγκούνη με τις εμπειρίες σου :snap: unisex games http://www.dreamfall.com/ http://www.atari.com/fahrenheit/ και υπάρχουν και κατι αλλα στυλ sudoku/puzzles με κατι πλακακια που το ενα ειναι πανω στο αλλο και σβηνουν αμα ειναι ιδια (σαν τις πανσιτζες ενα πραμα) ή κατι τετοιο τεσπα .... και καταλαβες τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Απρίλιος 7, 2008 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 η δικια μου μεχρι πασιενζα καταφερνει να παιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 7, 2008 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Luxor 2 και Luxor 3. Θα με ευγνωμονείς.Τρομερα παιχνιδακια...και ελληνικης κατασκευης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigi Απρίλιος 7, 2008 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Viva pinata θα πρότεινα εγώ από τα σύγχρονα.Είναι αρκετά γουτσουνίστικο.Γενικότερα έτσι χαρούμενα σε στυλ πλατφόρμας πιο πολύ.Κανένα psychonauts ίσως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Απρίλιος 7, 2008 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 H Δίκια μου λιώνει στο SimSity 4...Επίσης το Singles, ειναι τύπου Sims και αρέσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 7, 2008 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Cooking Academy και τα μυαλά στον φούρνο :inlove: Εννοείτε ότι αν βρείτε τίποτα σχετικό με σκούπισμα, σφουγγάρισμα και πλύσιμο πιάτων πέφτει σύρμα. :P :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Απρίλιος 7, 2008 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Zuma (στυλ Luxor) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Απρίλιος 7, 2008 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Όντως το zuma τους αρέσει πολύ η αδερφή μου το είχε λιώσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Απρίλιος 7, 2008 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 α, επίσης για κοριτσομάζεμα είναι καλή φάση και τα Broken Sword: Broken Sword: The Shadow of the Templars Broken Sword II: The Smoking Mirror Broken Sword: The Sleeping Dragon Broken Sword: The Angel of Death point and click adventures Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eaglenik Απρίλιος 7, 2008 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Εμενα με περνει τηλεφωνο και λεει βρες κανα game να πεζουμε μαζι!!! Και εγω δωρεαν δικτιακο ψαχνω !! xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigi Απρίλιος 7, 2008 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Πάει, χαλάσαν οι γυναίκες!-Τι θα κάνουμε κορίτσια απόψε, θα βγούμε;-Μπα μωρέ, βαριέμαι.Δεν πάμε να xpάρουμε στο wow καλύτερα;-Δίκιο έχεις, που να βαφόμαστε τώρα... :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 7, 2008 #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 cs οχι το 1.6 ομως γιατι εκτος οτι ειναι δύσκολο πολύ στο αιμ , εχει και παλια γραφικά . κάτι σε source θα ηταν καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 7, 2008 #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Εγω ξενιασα με αυτο.. και το MahJong Titans.. http://www.agathachristiegame.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Απρίλιος 7, 2008 #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Nintendo DS + Mario + οτιδηποτε χρησιμοποιει την γραφιδα ... ΘΕΤΙΚΑ Φτηνο αξιοπιστο ΑΡΝΗΤΙΚΑ Αν κουραστει το χερι μετα δεν παιζει "μασαζ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.