Jump to content

Games for girlfriends

jpavly

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Η ανάγκη με καλεί να ανοίξω αυτό το thread :p

Σε παίρνει τηλέφωνο και σου λέει "Βρες μου παιχνίδι να παίζω με τις φίλες μου"...

So, εκτός του The Sims που όλες παίζουν, κάποια άλλη ιδέα;

Αν είναι και κάτι δικτυακό even better ;)

Σκέφτηκα:

"Ελαφρά" Adventure Games, όπως το Tunguska

Lineage 2, γιατί έχει ωραίες Elfίτσες με πολλά ρουχαλάκια :baby:

Counter Strike 1.6 για τις μοβόρισες (sic), εύκολο χωρίς πολλά πολλά aim, duck κλπ..

Ξέρω ότι το παρών thread θα κάνει μεγάλο καλό στην πλειοψηφία των ανδρών μελών! :p

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

H Νάνση παίζει διάφορα adventures όπως το Tunguska που είπες κι επίσης πολλά platform και άλλα με γρίφους. Φυσικά και το Sims αλλά και κάτι Zoo Tycoon, Marine Tycoon κλπ.

εγω τις ειχα φορτωσει το Syberia II στο λαπτοπ...και ομολογω με ειχε αφησει αρκετο καιρο στην ηρεμια μου..:hehe:

Συμπληρωνω:

Ευκολα action/adventure στυλ Tomb Raider.

Παιχνιδια στυλ "βρες το αντικειμενο στο δωματιο" οπως Polly Pride Pet detective και αλλα παρεμφερη της Bigfish.

Κανα rts οπως age of empires, empire earth.

Kαι φυσικα επιτραπεζια οπως monopoly.

To cs μονο ευκολο δεν ειναι.

εμενα με εχει σωσει στο sudoku στο Ps2 που της εγραψα..

οπως επισης και το tokyo drift :hehe:

Να πω την κακία μου...? :o

Αν η κοπέλα παίζει CS, μάλλον της λείπει κάτι από θηλυκότητα... No offence...

ενταξει θα την βαλουμε να παιξει call of duty 4 μπας και αποκτησει την χαμενη θυληκοτητα...:hehe:

Kάπου είχε πάρει το μάτι μου κάτι σαν «Barbie, hair sallon» ή κάπως έτσι αλλά δεν θυμάμαι πού το είχα δεί... :):):):):)

Να πω την κακία μου...? :o

Αν η κοπέλα παίζει CS, μάλλον της λείπει κάτι από θηλυκότητα... No offence...

Άσε μας ρε Γκουζγκούνη με τις εμπειρίες σου :hehe:

Δεν παίζει, απλά έχω δει κοπέλες να παίζουν πολύ. Και είναι θηλυκές μην ανησυχείς ;)

Offense not taken, αν και την κακία σου την είπες ..

Να προσθεσω Stronghold 2, η αδερφη μου τουλαχιστον ψιλοπορωνεται.

...και Sims 2 κλασσικα

Μετα δωστες μσν και παρτες την ψυχη. Το κουτσομπολιο εφυγε απο τα κομμωτηρια και πηγε στα pc με αρχικουτσομπολα/κατινα τoν Gates.

Lary? Lula? Ναι σωστά... να παίξουν ως λίγουρας που βγάζει γκόμενα... πως δεν το σκέφτηκα βρε...;

Δεν παίζει, απλά έχω δει κοπέλες να παίζουν πολύ. Και είναι θηλυκές μην ανησυχείς

Να μου τις δείξεις, γιατί αυτές που έχω δει εγώ, θυμίζουν τη Ντέμι Μουρ στο G.I. Jane :hehe:

Όσο για το Lula, αρέσει σε πολλές, για το Larry δεν ξέρω γιατί είναι και παλιό...

κουμπάρο, ρώτα την κουμπάρα ρε συ. Πρόσφατα της κατέβασα το μισό ιντερνέτι για να απασχολείται όσο έφτιαχνα την υδρόψυξη.

μερικά που θυμάμαι είναι Ricochet Infinity, Syberia II αν και το 2ο το βαριέται.

Ωραίο θέμα :clap:

Η δικιά μου έχει λιώσει και τα 2 Σιμς με όλα τα expansions ΑΛΛΑ έχει τερματίσει Stranglehold, Medal of Honor Pacific Assault και Call of Duty 4. :)

COD 4 την έχω βάλει και on-line και είχε πολύ γέλιο, καθάρισε αρκετούς :)

Αυτά που της αρέσουν πολύ είναι κάτι που βρίσκει online με τουβλάκια κλπ, βάλε το τουβλάκι στη τρύπα, σπρώξε τη μπίλα κλπ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.