Jump to content

Απορίες για smartphone Με windows mobile 5.0

crio

Recommended Posts

Αν δεν αναγράφονται στο κουτι σου ή στο manual προς το τέλος, καλο θα ήταν να επισκευτεις την σελίδα του κατασκευαστη...αν υπάρχουν revision λογικα θα αναγράφονται ξεχωριστά τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

για δοκιμασε με το Xcpuscaler κατεβασε το...η ψαχτο πρωτα αν ειναι συμβατο με την συσκευη σου...το software ειναι για o/c του ppc λογικα θα ξεκινας με τις default τιμες χρονισμου του επεξεργαστη..οποτε σιγουρα θα δεις τι φορας πανω..να σου φυγει η απορια

σωστος Pocket Hack Master ειναι συμβατο με την συσκευη του...και κανει πληρης hardware analysis στο ppc...απλα προσεξε τα settings μην σου φυγει κανα κλοκι κατα τα λαθος και νεκρωσει το ppc ..ειναι και ευαισθητα αυτα..

http://toshiba-g500.handster.com/software.php?id=324&for=Toshiba+G500

Application for Toshiba G500 description

Features

* Control the speed of your processor

* Save your favorite speeds so they can be accessed quickly

* Easily change the speed from the today screen

* View which processes are running

* Get a view of the processor load in real-time

Νομιζω ο crio αλλο ρώτησε... ;)

:hehe:

Όχι, δε θα πάρει. Απλά, όταν φτάσεις -και ξεπεράσεις- το όριο, θα μαυρίσει η οθόνη και θα πρέπει να κάνεις reset.

Εμένα από 186 έφτασε 242. Πρέπει να μου έκατσε καλό κομμάτι :hehe:

Ρε σεις θα τρελαθώ.Τρέχω την εφαρμογή και μου λέει ότι απέτυχε γιατι δεν είναι λέει για το κινητό μου.Το ίδιο κάνει και με πολλά προγράμματα που είναι για windows mobile 5.Να κάνω φορμάτ?Πως?Windows mobile 5.0 (5.1.478 built 15706.3.5.2) πως ξαναβάζω?

Αν εχεις περαιτέρω αποριες με το Toshiba G500 που εχεις καλο θα ηταν να αλλαξεις τον τιτλο του thread σε κάτι πιο σχετικο οπως "Αποριες σχετικα με Toshiba G500" και βέβαια να συμβουλευτεις το user manual

Γινε πιο σαφης ποιο ακριβως ειναι το προβλημα που αντιμετωπιζεις τωρα, γιατι και στα 2 ερωτήματα που εθεσες περι specifications και δυσλειτουργιας του προγράμματος που εβαλες, δοθηκαν απαντήσεις παραπάνω.

οκ.Έκανα hard reset στη συσκευή αλλα και πάλι.Ελάχιστες εφαρμογές μπορώ να βάλω.Βρήκα τελικά απο το manual ότι τρέχω στα 416 με cpu τον marvell pxa270

Θέλω να μου τρέχει όλες τις εφαρμογές για wm5.Γιατί δεν το κάνει???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.