crio Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2008 Υπάρχει πρόγραμμα που να κάνει τέτοια δουλειά?Ή γενικότερα να σ λέει τι Hardware εχει το ppc σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Απρίλιος 7, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 anyone????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Απρίλιος 7, 2008 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 τι ειναι αυτο που θα ηθελες να μάθεις για το pocketpc σου δηλαδη που δεν στο λεει ο κατασκευαστης και θα το μάθεις απο το cpuz? Τυπο επεξεργαστη, ταχύτητα, RAM τα ξέρεις ήδη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Απρίλιος 7, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Δε μ λέει.Άλλος λεει ότι έχω 400αρι cpu άλλος 332,αλλος 312.Έχασα την μπάλα.Σημείωση έχω το toshiba g500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Απρίλιος 7, 2008 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Αν δεν αναγράφονται στο κουτι σου ή στο manual προς το τέλος, καλο θα ήταν να επισκευτεις την σελίδα του κατασκευαστη...αν υπάρχουν revision λογικα θα αναγράφονται ξεχωριστά τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Απρίλιος 7, 2008 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 για δοκιμασε με το Xcpuscaler κατεβασε το...η ψαχτο πρωτα αν ειναι συμβατο με την συσκευη σου...το software ειναι για o/c του ppc λογικα θα ξεκινας με τις default τιμες χρονισμου του επεξεργαστη..οποτε σιγουρα θα δεις τι φορας πανω..να σου φυγει η απορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
cxmgp Απρίλιος 7, 2008 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Κοιταξε και για το pocket hack master, αν θυμαμαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Απρίλιος 7, 2008 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 σωστος Pocket Hack Master ειναι συμβατο με την συσκευη του...και κανει πληρης hardware analysis στο ppc...απλα προσεξε τα settings μην σου φυγει κανα κλοκι κατα τα λαθος και νεκρωσει το ppc ..ειναι και ευαισθητα αυτα..http://toshiba-g500.handster.com/software.php?id=324&for=Toshiba+G500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Απρίλιος 7, 2008 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Application for Toshiba G500 description Features * Control the speed of your processor * Save your favorite speeds so they can be accessed quickly * Easily change the speed from the today screen * View which processes are running * Get a view of the processor load in real-time Νομιζω ο crio αλλο ρώτησε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Απρίλιος 7, 2008 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Start->Settings->System->Device Information->HardwareΕπίσης αν έχεις OMAP CPU βρες το batterystatus για overclock k ets Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Απρίλιος 7, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 o/c?Δεν θα πάρει φωτιά???Να βάλω αγγελία για ψύκτρα??!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 7, 2008 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Όχι, δε θα πάρει. Απλά, όταν φτάσεις -και ξεπεράσεις- το όριο, θα μαυρίσει η οθόνη και θα πρέπει να κάνεις reset. Εμένα από 186 έφτασε 242. Πρέπει να μου έκατσε καλό κομμάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Απρίλιος 7, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Ρε σεις θα τρελαθώ.Τρέχω την εφαρμογή και μου λέει ότι απέτυχε γιατι δεν είναι λέει για το κινητό μου.Το ίδιο κάνει και με πολλά προγράμματα που είναι για windows mobile 5.Να κάνω φορμάτ?Πως?Windows mobile 5.0 (5.1.478 built 15706.3.5.2) πως ξαναβάζω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Απρίλιος 7, 2008 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Προφανως δεν ειναι συμβατο το πρόγραμμα. Απεγκατάσταση.Αναφορικα με τον επεξεργαστη και λοιπα χαρακτηριστικά για το Toshiba G500 δες εδω...http://www.expansys.com/d.aspx?i=164694 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Απρίλιος 7, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Αν κάνω φορμάτ απο το κινητό θα χαθούν τa windows ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Απρίλιος 7, 2008 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Αν εχεις περαιτέρω αποριες με το Toshiba G500 που εχεις καλο θα ηταν να αλλαξεις τον τιτλο του thread σε κάτι πιο σχετικο οπως "Αποριες σχετικα με Toshiba G500" και βέβαια να συμβουλευτεις το user manualΓινε πιο σαφης ποιο ακριβως ειναι το προβλημα που αντιμετωπιζεις τωρα, γιατι και στα 2 ερωτήματα που εθεσες περι specifications και δυσλειτουργιας του προγράμματος που εβαλες, δοθηκαν απαντήσεις παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Απρίλιος 7, 2008 Author #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 οκ.Έκανα hard reset στη συσκευή αλλα και πάλι.Ελάχιστες εφαρμογές μπορώ να βάλω.Βρήκα τελικά απο το manual ότι τρέχω στα 416 με cpu τον marvell pxa270Θέλω να μου τρέχει όλες τις εφαρμογές για wm5.Γιατί δεν το κάνει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Απρίλιος 7, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 ανακάλυψα ότι έχω έκδοση wm5 για smartphone.Διαφέρει απο αυτή για ppc?Παίζει ρόλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.