FANISTELROOY Απρίλιος 12, 2008 #81 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2008 Υπάρχουν άλλα χαπάκια που μετά από 24 ώρες "εξαφανίζουν" τα αναβολικά Παρά ταύτα, πόσοι ρομαντικοί υπάρχουν στο φόρουμ που να πιστεύουν ότι ένας αθλητής που ασχολείται με πρωταθλητισμό δεν παίρνει "συμπληρώματα"? Αν ειναι ετσι γιατι δεν επαιρναν ο Κεντερης με τη Θανου και εγινε ολος αυτος ο χαμος τοτε; (αληθεια τι εγινε με αυτους; ηταν ντοπε τελικα Δυσκολα να μην παιρνει καποιος συμπληρωματα, με ή χωρις ""... Το θεμα ειναι οτι καποια απο αυτα τα νομημοποιουν σιγα σιγα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Απρίλιος 12, 2008 #82 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2008 Γιατι ο Κεντερης και η Θανου δεν θα επαιρναν οτι ενας ποδοσφαιριστης. Δεν ειναι ενα χαπι πασπαρτου. Η Jones τοσα χρονια επαιρνε αλλα τωρα την επιασαν. Τα ιδια συμβαινουν παντου. Για μενα ολοι οσοι κανουν πρωταθλητισμο ειναι φαρμακωμενοι. Ακομα και σε αθληματα που δεν περιμενει κανεις οτι γινεται κατι τετοιο (γκολφ, σκοποβολη κλπ). Θυμαστε το σκανδαλο με την juventus και τους Νταβιτς, Ζινταν, Τρεζεγκε? Ο Αντσουε περισυ. Ποσοι πηγαινουν σε γυμναστηρια και ντοπαρονται? Γιατι? Για να γινουν σφιχτες και να βγουν στην παραλια. Δε θα παρουν οι αθλητες που ολη τους η ζωη ειναι ενα μεταλλιο? Και ποσοι αλλοι που ειτε τους ξεχναμε ειτε δεν τους επιασαν. Απλα μερικες φορες οταν μας βολευει το αποσιωπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Απρίλιος 13, 2008 #83 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 Υπάρχουν άλλα χαπάκια που μετά από 24 ώρες "εξαφανίζουν" τα αναβολικά Παρά ταύτα, πόσοι ρομαντικοί υπάρχουν στο φόρουμ που να πιστεύουν ότι ένας αθλητής που ασχολείται με πρωταθλητισμό δεν παίρνει "συμπληρώματα"? Δεν καταλάβες deninho, δεν είναι υπάρχει θεμα μονο αν παιρνουν ή οχι και τι παιρνουν απο τις χιλιαδες απαγορευμενες, υπάρχει και θεμα οργανωμενης συγκαλυψης απο τους συναρμοδιους. και σαφως δεν μιλάω μονο για τον Ολυμπιακο. Στον αθλητισμο, Μην κρινετε μονο αυτους που ντοπαρονται οι περιξ ειναι οι μεγαλυτεροι αλητες απο αυτους που κερδιζουν δινοντας τους μεχρι τους δημοσιογραφους Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Απρίλιος 13, 2008 #84 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 φιλοι μου μην το κουραζουμε το θεμαετσι ειναι για ολα ειναι υπευθηνος ο ΣΩΚΡΑΤΕΣ......ειναι υπευθηνος που επεσαν οι διδυμοι πυργοιειναι υπευθηνος για το τσουναμι-την κριση του δολλαριου-για την σταση των σκοπιανων-για τον πολεμο του ιρακ-για τα νεφελημ και τα ελοχημ .........για την ρυπανση του διαστηματος και πολλα αλλα κακα πραγματα(μαλλον οχι πολλα ΓΙΑ ΟΛΑ......)οσο για τους παιχτες του ΘΡΥΛΟΥ ειναι τερμα στην ντοπα στην ηρωινη-κοκκαινη-τα ποτα τα τσιγαρα τα ξενυχτιαενω ολοι οι αλλοι περνουν μονο SUPERMANTOLINI και TIRININI.........αχ θα τρελαθωωωωωωετσι φιλοι μου ετσι.........και ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ για αλλο ενα πρωταθλημα για μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Απρίλιος 13, 2008 #85 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 απο την πόλη ερχομαι και στην κορφη κανελα...εμεις άλλο λέμε. Το Πρωταθλημα μην ανησυχος θα το παρεις και αυτό, και ειδικά φετος, που παιζεις μπαλαρα. ειδικα αυτός ο μπελουτσι που ηρθε τοσο αθορυβα στην Ελλαδα, ειναι μαγεια. Μονο μην γινει καμια στραβη με το cas και τελικα χασεις τους ποντους που δεν πήρες στο γηπεδο μπεις σε κανα περιεργο play off και σκασουμε στα γελια με τις απανωτες νικες που θα κανεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 13, 2008 #86 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 Καλα, καθεστε και μιλατε για το ελληνικο πρωταθλημα ;Στημενο ειναι βρε παιδια... ο θειος Κοκκαλης κοβει και ραβει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Απρίλιος 13, 2008 #87 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 Καλα, καθεστε και μιλατε για το ελληνικο πρωταθλημα ;Στημενο ειναι βρε παιδια... ο θειος Κοκκαλης κοβει και ραβει. Αμα δεν ειχαμε και σενα τι θα καναμε... και που τα ειδες τα στημενα? Ο Ολυμπιακος παιζει μπαλαρα για αυτό τα παιρνει. Και αυτο το Πρωταθλημα το αξιζει μεχρι και τον τελευταιο του πόντο. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Απρίλιος 13, 2008 #88 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 απο την πόλη ερχομαι και στην κορφη κανελα... κανεις λαθος.......ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 13, 2008 #89 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 Ο ολυμπιακός παίζει μακράαααν την καλυτερη μπαλα απο ολες τις ελληνικες ομάδες. Μετά επικρατεί το χάος. Τόσο ο ΠΑΟ όσο και η ΑΕΚ δεν παίζουν καλό ποδοσφαιρο. Απο κει και περα ο Αρης, Λαρισσα και μια αλλη που ανεβηκε κατηγορια προσφατα, παιζουν στα μεγιστα του ροστερ τους. Στημενο εννοω το εξης: πχ, πες οτι τελευταιο ματς που κρινεται το πρωταθλημα, και ο Ολυμπιακος χανει μες την εδρα του. Ακου τι θα γινει: Ο Διατητης: 1) Θα φροντισει να δινει πολλά φαουλ υπερ του γαύρου 2) Αυτο θα εκνευρισει τους αντιπαλους παίκτες 3) Αν συνεχιστει η κατασταση, ο διατητης θα στηνει την μπαλα εξω απο την περιοχη της αλλη ομαδας. 4) Αν ακομα κ ετσι δεν γινει κατι, τοτε αρχιζει το κιτρινισμα των αντιπαλων παικτων. 5) Ο εκνευρισμος τους θα τους αποσυντονισει αγωνιστικα 6) Θα οδηγηθουν σε καποια κοκκινη καρτα, ή θα δεχθουν γκολ, ή θα κάνουν πέναλτυ. Απο κει και περα, μετα την ισοφάριση, ειναι θεμα ψυχολογιας, και σε λιγο θα ερθει και 2ο και το 3ο γκολάκι. Πες με γραφικο, πες με οπως θες, εγω αυτο βλεπω όταν βλεπω ελληνικο πρωταθλημα. Οποτε, το ποιος θα το παρει, το ξερω πριν αρχισει καν η σεζόν. Μην κοιτας που εφαγε 4 ο γαυρος απο τα χανουμια, σταχτη ειναι για τα ματια του κόσμου. Τωρα φυσικα, εξαρτατε, αν μας δωσουν κανενα φραγκο εμας τους ξυπολιτους εδω στον ΠΑΟΚ, ισως να τους δώσουμε το ματσακι να χτυπησουν αυτοι το πρωταθλημα. Το γεγονος οτι ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ που βγαινουν στην Ευρωπη καε χρονια, δεν σημαινει οτι παιζουν καλη μπαλα. Απλα ο ανταγωνισμος ειναι μικρος στην Ελλαδα. Οι παιχτες ειναι κατι χώματα απο την Χουνουλουλου και τους αλλαζουν με RMA λιγο πριν την ληξη της season , ασε δε που οι προπονητες ειναι σε καθε 4 ματς και διαφορετικός. Η προπονηση ειναι χαλαρααα και οτι τελειωσει πανε να χτυπησουν πιτόγυρους ή να το "κανουν" με καμια γκόμενα. Φυσικα υπαρχουν και εξαιρέσεις, οι οποίες παίζουν εξωτερικό (βλ Γκέκας, Μαχλας, Τσιάρτας). Η ελληνικη νοοτροπία του στιλ " Ορματε παλικαρια μου, στην μαχη! Με την νικη παλικαρια! Φατε του! Λιονταριαααα" ειναι rampage. Εγω γουσταρω τους προπονητες της B Εθνικης, που τρωνε και σουβλακι στο πάγκο από τις καντίνες Γενικα το ποδοσφαιρο εχει πολλά φράγκα, πράγμα που πολύς κόσμος το προτιμάει. Στην Ελλάδα δε, οποιος βαριεται να διαβάσει, προτιμάει να γινει αθλητής και ιδιαιτερα ποδοσφαιριστής. Δυστυχως όμως, το χαμηλο IQ πολλών, φαίνεται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τι εννοω : Σε καθε λεπτό βλέπει επιλογές και ενεργειες παιχτων που τις κάνουν άσκοπα, ενώ άλλες φορές οι επιλογές τους είναι μοιραίες. Για μένα τέτοιος παίχτης (για να δωσω ενα παραδειγμα που να το ξερουν ολοι), ειναι ο Καραγκουνης. Ο ανθρωπος δεν ξερει ποδοσφαιρο, ξερει μπάλα. Παιρνει την μπαλα και πηγαινει περα δωθε ασκοπα. Δεν δινει πάσες οταν πρέπει. πχ αντι να κανει μια αλληγη μεριας απευθειας με μακρινη πασα, αυτος περνει την μπαλα και παει περπατωντας ως την αλλη μερια... οταν φτασει, τοτε δινει την πασα στον συμπαικτη του. Ασε δε που ειναι ο μεγαλυτερος ελληνας καραγκιοζης ποδοσφαιριστης. Διαμαρτυρεται συνεχεια, μεχρι και για τον καιρο που εχει, Κλαίει και παρακαλάει για φάουλ σε βαθμό αηδίας. Παρόλα αυτά είναι ενας αξιολόγος ποδοσφαιριστής γιατί εκανε σκληρή προπονηση (οποισδηποτε παιζει μπαλα 10 χρονια, ε του φουστι κατι θα μαθει), και φυσικα επαιζε στον ΠΑΟ που ειχε το μεσον και το βυσμα να γινει μεγαλος και τρανος. Παλαιοτερα παιζοταν καλυτερη μπαλα, τωρα ειναι στα να πανε. Βλεπω τα εφηβικα όπου δεν κοιταζουν να παιξουν ομαδικα αλλα κοιταζουν να κανουν φαουλ, να πεσουν θεαματικα κατω κλπ κλπ. Δεν υπαρχει σύστημα, παιζουν ολοι κουτουρου. Βαραν την μπαλα και τρεχουν. Αλλα αυτό είναι θέμα ελληνικής νοοτροπίας και παιδείας. Δεν υπάρχει πειθαρχία σε κανεναν βαθμό. Οταν λοιπόν, απο 8 χρονων πας γραφεσαι σε εναν συλλογο και συμβαινουν ολα τα παραπάνω, μην περιμενεις ότι θα αλλαξουν τα πράγματα μεχρι να γινεις 20. Στο εξωτερικό ο Ajax εχει δικο του σχολειο οπου τα παιδια παιζουν μπαλα και πανε σχολειο μαζι για να υπαρχει καλυτερη χημεια στην ομαδα. Εδω πέρα παιζουν σκοτωνονται αδέρφια ρε για ένα φάουλ. Γενικα όπου ποδοσφαιρο και τζόγος, κατι παίζει απο πίσω. Γι αυτό δεν παίρνω σοβαρά το ελληνικό ποδόσφαιρο και πόσο μάλλον το κυπελο και το πρωτάθλημα της Αθηνας. More info --> Master Alefantos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Απρίλιος 13, 2008 #90 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 Καλα, καθεστε και μιλατε για το ελληνικο πρωταθλημα ; post #89 Panea τα posts 85/87 ειχαν δωσεις ειρωνιας για χαβαλέ μεσα δεν διαφωνισα μαζί σου στο Post #87 - δεν θελω να ειμαι υπευθυνος για το 2σελιδο, που ευτυχως διαβασα την πρωτη false προταση και το άφησα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 13, 2008 #91 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 Η προπονηση ειναι χαλαρααα και οτι τελειωσει πανε να χτυπησουν πιτόγυρους ή να το "κανουν" με καμια γκόμενα. Φυσικα υπαρχουν και εξαιρέσεις, οι οποίες παίζουν εξωτερικό (βλ Γκέκας, Μαχλας, Τσιάρτας).Kοίτα,ο Τσίαρτας παίζει να έτρωγε το κοντοσούβλι ενώ μάρκαρε.Για πιτόγυρο Ή ΚΑΛΑΜΑΚΙ δεν ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 13, 2008 #92 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 So f@cking What ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 13, 2008 #93 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 @Δρ: Τουλάχιστον ο Καραγκούνης κλαίγεται για ένα φάουλ, που δεν κοστίζει κάτι στον έλληνα φορολογούμενο... Για θύμισέ μου το μέσον του Καραγκούνη.. Α, θυμήθηκα.. Τα 2 φαουλάκια στην Πορτογαλία τις προάλλες (πρόλαβες να καταλάβεις ότι μπήκαν ή τα είδες μαζί με τον τερματοφύλακα της Πορτογαλίας στην επανάληψη του ματς?), το ότι όταν όλοι είναι χώμα ο Καραγκούνης θα τρέχει συνέχεια; Και στο κάτω κάτω της γραφής, πες μου έναν Έλληνα παίκτη που να είναι καλύτερος του Καραγκούνη στη θέση του Καραγκούνη... Τέλος, ναι, ο Τσιάρτας είχε πεθάνει στην προπόνηση, τόσο στην ΑΕΚ όσο και στη Σεβίλλη. Από την κούραση της προπόνησης ήταν πτώμα στους αγώνες και για αυτό δεν έτρεχε @Dem: Μα δε διαφωνώ.. Από τη στιγμή που είναι προφανές ότι οι αθλητές που ασχολούνται με πρωταθλητισμό παίρνουν κινέζικες βιταμίνες, αλλά παρ'όλα αυτά δεν βγαίνει τπτ στη φόρα, τότε όλοι συγκαλύπτουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Απρίλιος 13, 2008 #94 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 Τέλος, ναι, ο Τσιάρτας είχε πεθάνει στην προπόνηση, τόσο στην ΑΕΚ όσο και στη Σεβίλλη. Από την κούραση της προπόνησης ήταν πτώμα στους αγώνες και για αυτό δεν έτρεχε Nαι αλλά απο τότε που έφυγε Τσιαρτα δεν έχω ξαναδει, ουτε πάσα στα 2 μετρα δεν μπορουν να δώσουν. Θυμίσου το 90' s τι παπαδες έκανε και ας μην μαρκαρε. ασε που εχει δηλώσει το κορυφαιο στο Mπαγιεβιτς που τον ρωτουσε - "Βασιλη σημερα, θα μαρκαρεις? " - "Δεν θα ασχοληθω εγώ με τον αντιπαλο, καλυτερα να ασχολειται αυτός μαζί μου" Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 13, 2008 #95 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 Δεν ξέρω αν παίχτης που απλά έχει πόδι Τσιάρτα χωράει σε σημερινή μεγάλη ομάδα.... Κατα τ άλλα οι μπαλιές του και το ασφυκτικό μαρκάρισμα είναι γνωστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 13, 2008 #96 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 Δεν εχω προβλημα ρε συ με το ατομο, παραδειγμα εφερα. Αλλα να σου απαντησω:Οποιος βαζει γκολ απο φάουλ ειναι καθαρα θέμα προπόνησης.Στο ματς με την πελατισσα Πορτογαλια η εθνικη ηταν για κλαματα. Μέσα σε ένα μάτσο χαλι, ξεχωριζει ο σκόρερ, όπως είναι λογικό.Δεν εχει η Ελλάδα καλυτερο παιχτη σε τετοια θεση. Θεση 10άρι, να μοιραζει να τρεχει και να δινει μπαλιες.Ο Τσιαρτας 1/2 μπαλιες που εβγαζε ηταν γκολ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Απρίλιος 13, 2008 #97 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 Δεν ξέρω αν παίχτης που απλά έχει πόδι Τσιάρτα χωράει σε σημερινή μεγάλη ομάδα....Κατα τ άλλα οι μπαλιές του και το ασφυκτικό μαρκάρισμα είναι γνωστά Είναι αδικο να παιρνεις παλιους παιχτες και να τους βαζεις στις σημερινες ομαδες, σε διαφορετικες συνθηκες σε διαφορετικες εποχες, σε διαφορετικες τρόπους εκγυμνασης. Πολλοι μεγαλοι παιχτες - τεχνητες (οχι απλα sprinters) δεν θα στεκοντουσαν σε σημερινες ομαδες ετσι όπως εχει γινει το ποδοσφαιρο. Θα μου πεις ο Τσιαρτας δεν ειναι και τόσο παλιός,* αλλά εγώ θυμαμαι την ΑΕΚ με Τσιαρτα μεσα και χαρη στο Τσιαρτα (εκτος των άλλων) τλχ να παιζει το πιο θεαματικο ποδοσφαιρο απ όσο καιρο παρακολουθω στην Ελλαδα. *Αλλα και παλι απο τοτε εχουν αλλαξει πολλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 13, 2008 #98 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 Κάνε το καλοκαίρι 8 ώρες τη μέρα προπόνηση στο φάουλ, και το Σεπτέμβρη σε περιμένω Ο Τσιάρτας όμως δεν έτρεχε. Σε καμιά ομάδα δεν παίζει πλέον στατικός παίκτης. Αν δεν κουνάει τον πωπουδάκο του. Ο Ζιοβάννι έμεινε στην ιστορία ως μέτριος, παρ'ότι από τεχνική ήταν ο καλύτερος παίκτης που έχει έρθει στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια, γιατί πολύ απλά δεν έτρεχε. Και δεν έβγαζε απλώς τις (μαγικές) μπαλιές του Τσιάρτα, αλλά σου έβαζε γκολ από το κέντρο για πλάκα (που πάρα πολλοί επαγγελματίες δεν καταφέρνουν ούτε το τέρμα να πετύχουν) Δεν με νοιάζει αν μειώσω τον Τσιάρτα (αν και είναι άσχημος χαρακτήρας), απλά θέλω να πω ότι αν δεν τρέχεις δεν έχεις θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Dem, παιδί μου, δεν έχεις καταλάβει.. Πλέον δε βλέπεις μπαλιές στα 2 μέτρα γτ το ποδόσφαιρο παίζεται στο 1μ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 13, 2008 #99 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 Είναι αδικο να παιρνεις παλιους παιχτες και να τους βαζεις στις σημερινες ομαδες, σε διαφορετικες συνθηκεςσε διαφορετικες εποχες, σε διαφορετικες τρόπους εκγυμνασης. Πολλοι μεγαλοι παιχτες - τεχνητες (οχι απλα sprinters) δεν θα στεκοντουσαν σε σημερινες ομαδες ετσι όπως εχει γινει το ποδοσφαιρο.Θα μου πεις ο Τσιαρτας δεν ειναι και τόσο παλιός,* αλλά εγώ θυμαμαι την ΑΕΚ με Τσιαρτα μεσα και χαρη στο Τσιαρτα (εκτος των άλλων) τλχ να παιζει το πιο θεαματικο ποδοσφαιρο απ όσο καιρο παρακολουθω στην Ελλαδα.*Αλλα και παλι απο τοτε εχουν αλλαξει πολλα.Δεν είναι άλλης εποχής. Εγώ σου λέω μετά το euro που δεν έβρισκε ομάδα π.χ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 13, 2008 Author #100 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2008 Η Ξάνθη έχει ανοίξει τα πόδια και λέει στο γαύρο "περάστε - περάστε" :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.