HotPeanut Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2008 Καλά αυτή η ομάδα μου ξέρει πολύ μπάλα, 3-1 από το παράρτημα :rant::rant: Edit: 4-1
HotPeanut Απρίλιος 6, 2008 Author #3 Απρίλιος 6, 2008 Κάνω πρόβλεψη ότι ο πεσειρο φεύγει για portugal απόψε
junior-21- Απρίλιος 6, 2008 #4 Απρίλιος 6, 2008 Αυτοί οι γαύροι δεν παίζονται ρε παιδί μου... Ντροπή! :giveup:
KoMM Απρίλιος 6, 2008 #5 Απρίλιος 6, 2008 κάνω πρόβλεψη ότι στη λεωφόρο με τον Άρη θα έρθει Χ και ο κόσμος θα βρίσει όσο ποτέ...Πούλα σοφερ, ΠΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
elefsinaras Απρίλιος 6, 2008 #6 Απρίλιος 6, 2008 Αυτοί οι γαύροι δεν παίζονται ρε παιδί μου... Ντροπή! :giveup:ενω αν εχανε θα ηταν ολα δικαια .........?????
elefsinaras Απρίλιος 6, 2008 #9 Απρίλιος 6, 2008 elefsinaras Πούσε χαμένος ρε? το παιζω Observer αλλα ειμαι παντα εδω......... περιμενω και τους nehalem.......
deninho Απρίλιος 6, 2008 #10 Απρίλιος 6, 2008 Ο Τζίγγερ παίζει μπάλα; Ή μήπως ο Πεσέιρο; Οι παίκτες του ΠΑΟ το ματς αυτό το μπορούσαν και χωρίς προπονητή... Δεν φταίνε πάντα τα "κεφάλια"...
elefsinaras Απρίλιος 6, 2008 #12 Απρίλιος 6, 2008 ρε παιδι μου πως τα φερνει η τυχη........δεν προλαβαν οι φιλοι μου παναθες να χαρουν την 4σαρα της ΑΕΚ σε βαρος μου........και εβαλαν αλλες σκοτουρες στο κεφαλι τους :whistle2:edit 1αλλα λογικο ειναι αφου εχουν προπονιτη τον TESEHROedit 2πλακιτσα κανω
junior-21- Απρίλιος 6, 2008 #15 Απρίλιος 6, 2008 τι είναι άδικο για εσένα τζούνιορ;που νίκησε έτσι ο Ολυμπιακός ίσως? Που ο Θείος άρχισε πάλι τα φακελάκια?
deninho Απρίλιος 6, 2008 #16 Απρίλιος 6, 2008 Δηλαδή τι ήταν το άδικο; Ότι ο μαύρος (με την έννοια "τι έπαθα ο μαύρος") ο Τζιτζιφιόγκος έχασε 2-3 τετατέτ? ότι το 77 της Λάρ'σας κοίταγε πόσο ωραία μπορεί να σκοράρει ο Μήτρογλου;Σύμφωνοι ο Νικοπολίδης θα έπρεπε να αποβληθεί, αλλά από εκεί και πέρα όταν κάνεις 3 φάσεις-γκολ και δεν μπορείς να σμπρώξεις το τόπι στο πλεκτό, είσαι άξιος της μοίρας σου
HotPeanut Απρίλιος 6, 2008 Author #18 Απρίλιος 6, 2008 Μην το ζαλίζεται το θέμα. Φέτος θα το παρεί ο καλύτερος από τους χειρότερους, αφού και οι τρεις μεγάλοι ήταν για το π%$%ο φέτος.
elefsinaras Απρίλιος 6, 2008 #19 Απρίλιος 6, 2008 elefsinara, τι είναι δίκαιο για σένα? θα απαντησω σαν φιλος του ποδοσφαιρου και οχι σαν....... βαμμενος οπαδος του θρυλου - ολυμπιακου - πρωταθλητη........ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ :happy2:
Dem Απρίλιος 6, 2008 #20 Απρίλιος 6, 2008 Έτσι πάει η μπάλα, όταν χάνεις τα τετατετ τρως το μπαλάκι και αν δεν βαλεις το μπαλακι, καμια ανυπαρκτη αποβολή στην αρχή, κοκκινες που δεν δίνονται , κανα έτσι κανα αλλιώς, αλλιώς τρεχεις και στα δικαστηρια... την έχουν κανει πολυ μικρη την ομάδα του Ολυμπιακου, ουτε πλακα στους αντιπάλους δεν θα μπορουν να κανουν οι οπαδοι του. .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.