Jump to content

Ελληνικό Πρωτάθλημα (aka πάλι ο οσφπ θα το πάρει)

HotPeanut

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

κάνω πρόβλεψη ότι στη λεωφόρο με τον Άρη θα έρθει Χ και ο κόσμος θα βρίσει όσο ποτέ...

Πούλα σοφερ, ΠΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ο Τζίγγερ παίζει μπάλα; Ή μήπως ο Πεσέιρο; Οι παίκτες του ΠΑΟ το ματς αυτό το μπορούσαν και χωρίς προπονητή... Δεν φταίνε πάντα τα "κεφάλια"...

ρε παιδι μου πως τα φερνει η τυχη........

δεν προλαβαν οι φιλοι μου παναθες να χαρουν την 4σαρα της ΑΕΚ σε βαρος μου........

και εβαλαν αλλες σκοτουρες στο κεφαλι τους :whistle2:

edit 1

αλλα λογικο ειναι αφου εχουν προπονιτη τον TESEHRO

edit 2

πλακιτσα κανω

τι είναι άδικο για εσένα τζούνιορ;

που νίκησε έτσι ο Ολυμπιακός ίσως? Που ο Θείος άρχισε πάλι τα φακελάκια?

Δηλαδή τι ήταν το άδικο; Ότι ο μαύρος (με την έννοια "τι έπαθα ο μαύρος") ο Τζιτζιφιόγκος έχασε 2-3 τετατέτ? ότι το 77 της Λάρ'σας κοίταγε πόσο ωραία μπορεί να σκοράρει ο Μήτρογλου;

Σύμφωνοι ο Νικοπολίδης θα έπρεπε να αποβληθεί, αλλά από εκεί και πέρα όταν κάνεις 3 φάσεις-γκολ και δεν μπορείς να σμπρώξεις το τόπι στο πλεκτό, είσαι άξιος της μοίρας σου

Μην το ζαλίζεται το θέμα. Φέτος θα το παρεί ο καλύτερος από τους χειρότερους, αφού και οι τρεις μεγάλοι ήταν για το π%$%ο φέτος.

elefsinara, τι είναι δίκαιο για σένα?

θα απαντησω σαν φιλος του ποδοσφαιρου και οχι σαν.......

βαμμενος οπαδος του θρυλου - ολυμπιακου - πρωταθλητη........:hehe:

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

:happy2:

Έτσι πάει η μπάλα, όταν χάνεις τα τετατετ τρως το μπαλάκι :)

και αν δεν βαλεις το μπαλακι, καμια ανυπαρκτη αποβολή στην αρχή, κοκκινες που δεν δίνονται , κανα έτσι κανα αλλιώς,

αλλιώς τρεχεις και στα δικαστηρια...

την έχουν κανει πολυ μικρη την ομάδα του Ολυμπιακου, ουτε πλακα στους αντιπάλους δεν

θα μπορουν να κανουν οι οπαδοι του.

.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.