HotPeanut Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2008 Καλά αυτή η ομάδα μου ξέρει πολύ μπάλα, 3-1 από το παράρτημα :rant::rant: Edit: 4-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilardino Απρίλιος 6, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 τα λογια ειναι περιττα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 6, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Κάνω πρόβλεψη ότι ο πεσειρο φεύγει για portugal απόψε Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Απρίλιος 6, 2008 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Αυτοί οι γαύροι δεν παίζονται ρε παιδί μου... Ντροπή! :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 6, 2008 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 κάνω πρόβλεψη ότι στη λεωφόρο με τον Άρη θα έρθει Χ και ο κόσμος θα βρίσει όσο ποτέ...Πούλα σοφερ, ΠΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Απρίλιος 6, 2008 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Αυτοί οι γαύροι δεν παίζονται ρε παιδί μου... Ντροπή! :giveup:ενω αν εχανε θα ηταν ολα δικαια .........????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Απρίλιος 6, 2008 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 elefsinaras Πούσε χαμένος ρε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 6, 2008 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Έτσι πάει η μπάλα, όταν χάνεις τα τετατετ τρως το μπαλάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Απρίλιος 6, 2008 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 elefsinaras Πούσε χαμένος ρε? το παιζω Observer αλλα ειμαι παντα εδω......... περιμενω και τους nehalem....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 6, 2008 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Ο Τζίγγερ παίζει μπάλα; Ή μήπως ο Πεσέιρο; Οι παίκτες του ΠΑΟ το ματς αυτό το μπορούσαν και χωρίς προπονητή... Δεν φταίνε πάντα τα "κεφάλια"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 6, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Του χρόνου πάλι με υγεία :bye::bye::bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Απρίλιος 6, 2008 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 ρε παιδι μου πως τα φερνει η τυχη........δεν προλαβαν οι φιλοι μου παναθες να χαρουν την 4σαρα της ΑΕΚ σε βαρος μου........και εβαλαν αλλες σκοτουρες στο κεφαλι τους :whistle2:edit 1αλλα λογικο ειναι αφου εχουν προπονιτη τον TESEHROedit 2πλακιτσα κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Απρίλιος 6, 2008 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 elefsinara, τι είναι δίκαιο για σένα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 6, 2008 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 τι είναι άδικο για εσένα τζούνιορ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Απρίλιος 6, 2008 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 τι είναι άδικο για εσένα τζούνιορ;που νίκησε έτσι ο Ολυμπιακός ίσως? Που ο Θείος άρχισε πάλι τα φακελάκια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 6, 2008 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Δηλαδή τι ήταν το άδικο; Ότι ο μαύρος (με την έννοια "τι έπαθα ο μαύρος") ο Τζιτζιφιόγκος έχασε 2-3 τετατέτ? ότι το 77 της Λάρ'σας κοίταγε πόσο ωραία μπορεί να σκοράρει ο Μήτρογλου;Σύμφωνοι ο Νικοπολίδης θα έπρεπε να αποβληθεί, αλλά από εκεί και πέρα όταν κάνεις 3 φάσεις-γκολ και δεν μπορείς να σμπρώξεις το τόπι στο πλεκτό, είσαι άξιος της μοίρας σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Απρίλιος 6, 2008 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 H κόκκινη στο 25' ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 6, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Μην το ζαλίζεται το θέμα. Φέτος θα το παρεί ο καλύτερος από τους χειρότερους, αφού και οι τρεις μεγάλοι ήταν για το π%$%ο φέτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Απρίλιος 6, 2008 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 elefsinara, τι είναι δίκαιο για σένα? θα απαντησω σαν φιλος του ποδοσφαιρου και οχι σαν....... βαμμενος οπαδος του θρυλου - ολυμπιακου - πρωταθλητη........ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Απρίλιος 6, 2008 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Έτσι πάει η μπάλα, όταν χάνεις τα τετατετ τρως το μπαλάκι και αν δεν βαλεις το μπαλακι, καμια ανυπαρκτη αποβολή στην αρχή, κοκκινες που δεν δίνονται , κανα έτσι κανα αλλιώς, αλλιώς τρεχεις και στα δικαστηρια... την έχουν κανει πολυ μικρη την ομάδα του Ολυμπιακου, ουτε πλακα στους αντιπάλους δεν θα μπορουν να κανουν οι οπαδοι του. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.