redbighunter Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2008 παιδια τη βοηθεια σας! αγορασε ο ξαδερφος μου νεο pc και εκατσα σημερα να του τα μονταρω ολα στο κουτι του! ελα ομως που δεν θελει να bootαρει με τιποτα (δεν αναβει καν η οθονη)! μητρικη πηρε την asus p5k, ram transcend axeram 1066 (με το Ν), τροφοδοτικο zalman 600W, vga 9600gt, ! τι δοκιμασα reset στο bios, τι εβαλα μονο τα απαραιτητα για το boot, τι με ενα στικακι ram, τι με διαφορετικη ram, τι με διαφορετικη vga,... τιποτα! αυτο εκει μουλαρωμενο! με το που παταω το ON γυριζει κανονικα το ανεμηστηρακι του cpu, κανει το κλασικο <<μπιπ>> και μετα απο 2-3 sec κανει τρια γρηγορα <<μπιπ>> και τερμα, αυτο ηταν! τι να κανω να δουλεψει? παιζει να εχει προβλημα η μητρικη? τα ανωτερω δοκιμαστηκαν με εναν Intel D 630 (εις αναμονη Ε8200-Ε8400)!
koukou1416003233 Απρίλιος 6, 2008 #2 Απρίλιος 6, 2008 Αρχικά διάβασε στο manuαλ της m/b τι σημαίνουν τα 3 μπιπ!
Dem Απρίλιος 6, 2008 #3 Απρίλιος 6, 2008 αυτό που λέει ο koukou, και δεν βγάζεις και την μπαταρια μαζι με cl.cmos ?
redbighunter Απρίλιος 6, 2008 Author #4 Απρίλιος 6, 2008 αυτό που λέει ο koukou, και δεν βγάζεις και την μπαταρια μαζι με cl.cmos ?θα το ψαξω στο manual!βγαζω την μπαταρια και μετα αλλαζω τη θεση στο jumperακι, επειτα ξαναβαζω το jumperακι στη θεση που ηταν και τελευταια την μπαταρια! ( οτι λεει το manual δηλαδη)
trezeguet Απρίλιος 6, 2008 #5 Απρίλιος 6, 2008 Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βγάλεις τη μητρική έξω απο το κουτί και να δεις αν δουλεύουν όλα έξω απο αυτό. Εμένα μου είχε συμβεί το ίδιο πράγμα και τελικά ήταν ένας παραπάνω αποστάτης ανάμεσα στη motherboard και το κουτί με αποτέλεσμα να βραχυκυκλώνει. Τον έβγαλα και όλα ΟΚ.
redbighunter Απρίλιος 6, 2008 Author #6 Απρίλιος 6, 2008 Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βγάλεις τη μητρική έξω απο το κουτί και να δεις αν δουλεύουν όλα έξω απο αυτό. Εμένα μου είχε συμβεί το ίδιο πράγμα και τελικά ήταν ένας παραπάνω αποστάτης ανάμεσα στη motherboard και το κουτί με αποτέλεσμα να βραχυκυκλώνει. Τον έβγαλα και όλα ΟΚ.τρελο αλλα θα το δοκιμασω!
L4ncel0t Απρίλιος 7, 2008 #7 Απρίλιος 7, 2008 Επειδή ένας φίλος είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα......Το βυσματάκι της extra τροφοδοσίας για τον επεξεργαστή πάνω στη μητρική το έβαλες?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.