Jump to content

Είναι η ASUS P5K-E/WIFI-AP τόσο μάπα..??

neuromancer

Recommended Posts

Εννοείται, απλά περιμένω το ΟΚ από τους γονείς του μικρού που θα πάρει το PC (τους είπα ότι δεν είναι και η καλύτερη ιδέα καταμεσής της σχολικής χρονιάς να του πάρουν PC).

Επειδή και εγώ ψήνομαι για αναβάθμιση η P5k pro την γλυτώνει απο την ασθένεια της ASUS - Western Digital η έχει και αυτη προβλήματα.Αυτή την την στιγμή έχω 2 RE WD και πάω για 3ο για RAID 5.Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα είναι προβλήματα με δίσκους,χόρτασα απ'αυτά.2 Seagate & 1 WD νομίζω είναι αρκετή ταλαιπωρία.Θέλω 1 συστημα σταθερό.Επίσης βασικότατο με το έλεγχο των ανεμιστήρων πως παει.Έχω μια ASUS P5wd2 premium και σε αυτό το θέμα φυσάει......απλώς άψογη.Άντε παιδιά τώρα που έρχεται τ οδώρο μηπως κάνουμε Πάσχα.

Γνώμη μου

ABIT ip35pro για να είσαι rock stable Και απόλυτα ύσηχος.Και μετάβαση που έκανα απο gigabyte p35-ds3l δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα.Δηλαδή άνοιξα,έβγαλα την gigabyte έβαλα την ip35pro και μπήκα και έπαιξα.

@masteripper

Για κανε ποιο λιανά αυτό που λες με το ASUS + WD θέμα. Δεν το έχω ξανακούσει.

@crio

Ενδιαφέρον αυτό που λες, αν και το chipset ήταν ίδιο στα βασικά του συν την χωριστή κάρτα ήχου. Δε χρειάστηκε να αλλάξεις άλλους drivers, π.χ. για Lan;

Απλά μόλις άλλαξα τις μητρικές πέρασα ξανά τους drivers απο το cd της abit.Τπτ άλλο.

NAI, αλλα για να φτάσεις εκεί πρέπει να bootάρει πρώτα και να τρέξουν τα Windows. Εκεί είναι το ρίσκο σε μεταμόσχευση μητρικής και όλα τ'αλλα ίδια.

Σύμφωνα με αποψεις χρηστών-αγοραστών οι ASUS έχουν έντονο πρόβλημα με όλους τους σκληρούς εκτός απο Seagate σε διάταξη RAID.Κάντε μια αναζήτηση στο Newegg και θα δείτε...δυστυχώς δεν γνωρίζω αν διορθωθηκε...επίσης φυσικά στα forum της ASUS.Απότι φαίνεται ισχύει σίγουρα για Deluxe & Premium και το κακό είναι ότι είμαι οπαδός φανατικός τοσο της ASUS όσο και της WD.Επίσης θα ήθελα να ακούσω και άλλες απόψεις για την Abit...ενδιαφέρομαι για σταθερότητα & ησυχία.

OK - no ASUS for me (και αυτό είναι δέσμευση!!!)

@crio

Όχι φίλε, βάζεις πολύ δουλεια. Η συνταγή λέει βάζεις CD Windows και κάνεις repair πάνω από την παλιά εγκατάσταση. Θα στο φέρει εκεί που τελειώνει και η κανονική εγκατάσταση χωρίς να σου σκίσει το registry (να το δώ και να μη το πιστέψω!!!) άρα οι εγκατεστημένες εφαρμογές δεν θέλουν φτου-κι-απ-την-αρχή-εγκατάσταση. Τα Windows όμως θέλουν ξανά πέρασμα τα updates.

Έχει ακόμη ένα τρόπο με tool της MS από το CD των Win που σου κάνει την τρέχουσα εγκατάσταση driver-less (δηλαδή σβήνει από το registry όλες τις δηλώσεις hardware). Οπότε αλλάζεις mobo και μετά περνάς drivers από νέα mobo. Win και εφαρμογές παραμένουν άθικτα.

Στη θεωρία είναι καλά. Στην πράξη... όποιος δοκιμάσει ας μας πεί. Εγώ είναι λίγο system-critical για να βάλω χέρι σε τέτοια πράγματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.