blkik Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2008 Είχα κάνει ένα αρχείο στο Excel που αντέγραφα τις αποδείξεις απο τις Online συναλλαγές που έκανα μεσω τραπεζώνΕιχα δημιουργήσει 4 φύλλα. Το αρχείο όμως πλέον δεν εμφανίζει φύλλα, το ανοίγει και λέει οτι λείπουν τα sheet001.htm εως 4Υπάρχει κανένας τρόπος να το διορθώσω?Βασικά υποψιάζομαι ότι πριν κάνα δυο μήνες είχε πάθει κάτι το partition που τα είχα και αναγκαστικά και έκανα quickformat βιαστικά και χωρίς να κρατήσω Backup. Μετά χρησιμοποίησα πρόγραμμα επαναφοράς δεδομένων και βρήκα τα αρχεία που ήθελα. Τα οποία άνοιγαν κανονικά. Τώρα όμως δεν ανοίγει σωστά το συγκεκριμμένο
blkik Απρίλιος 6, 2008 Author #3 Απρίλιος 6, 2008 Άν κάνεις re-istall το office...?????Δεν έχει πρόβλημα το Excel τα ανοίγω κανόνικά όλα τα άλλα αρχεία. Το συγκεκριμμένο αρχείο καταστράφηκε(χάλασε η κάτι επάθε τελος πάντων).Εχω κάνει search όλους τους σκληρούς +κρυφά αρχεία για αυτά τα sheet00(1εως4).htm και επίσης έχω κάνει και scan για ιους spywares κλπ.
Qlim4X Απρίλιος 6, 2008 #4 Απρίλιος 6, 2008 παιδες για δωστε και τα φοτα σας και σε μεναμετα απο ενα φορματακι εκανα ρεστορ ενα xls και το office Μου το βγαζει σαν corrupted τι μπορω να κανω για να το αποκαταστισω???
SHOG Απρίλιος 7, 2008 #5 Απρίλιος 7, 2008 Δεν έχει πρόβλημα το Excel τα ανοίγω κανόνικά όλα τα άλλα αρχεία. Το συγκεκριμμένο αρχείο καταστράφηκε(χάλασε η κάτι επάθε τελος πάντων).Εχω κάνει search όλους τους σκληρούς +κρυφά αρχεία για αυτά τα sheet00(1εως4).htm και επίσης έχω κάνει και scan για ιους spywares κλπ.Σε άλλους υπολογιστές ανοίγει κανονικά??Δοκίμασε να το μεταφέρεις σε ένα άλλο pc για να δείς αν κ εκεί αντιμετωπίζεται ώς κατεστραμένο...
tarasque Απρίλιος 7, 2008 #6 Απρίλιος 7, 2008 δοκίμασε να το κάνεις upload στο gmail και άνοιξε το από το Google Docs.επίσης δοκίμασε και με open office
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.