koukou1416003233 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2008 Πριν 3 μέρες έστησα το Νέο μου Pc!To μόνο πρόβλημα που μου έβγαλε έιναι με τους ανεμιστήρες!Οταν κλείνω τον Η/Υ απο τα Windows οι ανεμιστήρες της Cpu και 2 του κουτιού συνεχίζουν να δουλεύουν σε πολύ χαμηλές στροφές(σχεδόν αθόρυβα).Η κάρτα γραφικών σταματάει όπως και ένας άλλος του κουτιου!Στη συνέχεια άμα κλείσω το διακόπτη του τροφοδοτικού σταματάνε!Αμα τον ξαναανοίξω πάλι είναι σταματημένοι,σα να μη συμβαινει τίποτα!Τι μπορεί να φταίει και όταν βγαίνω απο τα windows οι 3 απο τους 5 ανεμιστήρες να δουλεύουν?
elapse Απρίλιος 6, 2008 #2 Απρίλιος 6, 2008 Μήπως μπαίνει σε S1 sleep stateΤώρα είδα ότι έχεις vista. Σιγουρέψου ότι το κουμπί τερματισμού στο μενού "έναρξη" είναι κόκκινο...
koukou1416003233 Απρίλιος 6, 2008 Author #3 Απρίλιος 6, 2008 Μήπως μπαίνει σε S1 sleep stateΤώρα είδα ότι έχεις vista. Σιγουρέψου ότι το κουμπί τερματισμού στο μενού "έναρξη" είναι κόκκινο...Nope!Δεν είναι κόκκινο,αλλά ούτος η άλλως πατάω το βελάκι και μετα επιλέγω τερματισμός λειτουργίας!
koukou1416003233 Απρίλιος 7, 2008 Author #4 Απρίλιος 7, 2008 Παρατήρησα οτι οταν συνδέσω τους ανεμιστήρες του κουτιού στις υποδοχές με το ονομα CHA_FAN σταματάνε να δουλεύουν οταν κλείνει το pc!Oταν τους συνδέω στις υποδοχές με το όνομα OPT_FAN συνεχίζουν να δουλεύουν οταν κλείσει το Pc!Παρόλα αυτά ο ανεμιστήρας της CPU δουλεύει ακόμα οταν κλείνω το Pc καθώς και η κάρτα ήχου SUPREME FXII Παραμένει ανοιχτή(Το φωτάκι)Καποιος που έχει την ίδια m/b Μπορέι να επιβεβαιώσει;
Spyrus Απρίλιος 7, 2008 #5 Απρίλιος 7, 2008 To φωτάκι είναι λογικό καθώς η μητρική τροφοδοτείται από standby 5V.Ανεμιστήρες έχω και σε opt και σε system αλλά όλοι σταματάνε με το power off.Κάνε ένα cmos με το κουμπάκι αφού κλείσεις και το τροφοδοτικό.
koukou1416003233 Απρίλιος 7, 2008 Author #6 Απρίλιος 7, 2008 To φωτάκι είναι λογικό καθώς η μητρική τροφοδοτείται από standby 5V.Ανεμιστήρες έχω και σε opt και σε system αλλά όλοι σταματάνε με το power off. Κάνε ένα cmos με το κουμπάκι αφού κλείσεις και το τροφοδοτικό. Τελικά ήταν πρόβλημα του τροφοδοτικού σε συνδυασμό με το m/b! Είναι κάποιου είδους bug! To Hiper 880w Type R MK II σε συνδυασμό με τα εξής m/b: Asus Striker Extreme, ASUS Blitz Formula SE, ASUS M2N32 SLI Deluxe, Asus Crosshair, Gigabyte GA-X38-DS4, Gigabyte P35C-DS3R and Abit IP35 Pro και προφανώς με το Αsus Maximus formula δεν δουλευει άψογα! Και αυτό λόγο των usb Που έχει επάνω του το τροφοδοτικό!Εχει γίνει λάθος στην κατασκευή του καλωδίου που συνδέετε στο m/b! H αλλαγή που πρέπει να γίνει είναι πολύ απλή! Βγάζουμε το κόκκινο καλώδιο απο τη θέση 1 και το βάζουμε στη θέση 5 Αυτό το bug έκανε κάποιου είδους conflict με το +5VSB power του m/b! Τέλος καλό ,όλα καλά!!!:lock:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.