TifoziF1 Απρίλιος 6, 2008 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 χμμμμ.... μήπως κάποιοι χρήστες τα βλέπουν και άλλοι όχι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Απρίλιος 6, 2008 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Έγω έβλεπα και το δικό μου, και των άλλων...Άρα φαίνονται και σε απλά members, πέρα από τον χρήστη που έκανε την παράβαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 6, 2008 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 τα εβλεπες σε καθε ποστ ή μονο σε συγκεκριμενα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 6, 2008 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 και γω τα χω παρατηρήσει αλλά δεν έδωσα προσοχή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Απρίλιος 6, 2008 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 τα εβλεπες σε ακθε ποστ ή μονο σε συγκεκριμενα ; Σε κάθε ένα που έκανα εγώ, τώρα για τους άλλους...νομίζω πως ναι, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Απρίλιος 6, 2008 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Σε κάθε ένα που έκανα εγώ, τώρα για τους άλλους...νομίζω πως ναι, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.Ετσι ειναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 6, 2008 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Μια επιλογή ήταν η οποία απενεργοποιήθηκε. Good Night, and Good Luck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 7, 2008 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 χι χι χι χιδηλαδη εγω δεν εχω πια ποντους???γιατι σε μια μερα εφαγα 4 απο τα τσακαλια μας :*** more plizzzzzzzedited: 0/2(4) translation plizzzzzzzz??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 7, 2008 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 είναι [κίτρινες]/[κόκκινες] ([βαθμοί]) Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Απρίλιος 9, 2008 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 να χαλάς τα θέματα άλλων και να συμπεριφέρεσαι ανάρμοστα δεν είναι προσβλητικό? -1 ΓιανγκΤΤοτε να χρεωθει ο προκαλων, και μαλιστα δημοσια με edit πανω στο post απο τον Administrator γαι να μαθει κι ο ιδιος και οι αλλοι το ειδος του παραπτωματος, και οχι ο απαντων στα επιμαχα σχολια .Το "φιλτραρισμα" θα πρεπει να ειναι "προσεκτικο" και το ιδιο για ολους ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ αλλα η ποινη να σημαδευει το post ( με κοκκινα γραμματα ) και οχι τον postman, ο οποιος θα μπορουσε να υποπεσει σε παραπτωμα ειτε αθελα του ειτε μετα απο "παροτρυνση" αυτου που θεωρησε οτι τον προσβαλε , διοτι ναι μεν να μην γινει το φορουμ μπαχαλο αλλα απ την αλλη δεν μπορεις να σιωπας παντοτε οταν ο αλλος σε προσβαλει.Προταση προς τους Admin/mod , να δημιουργηθει μια ακομη "τρυπα" στην οποια να υπαρχουν τα προσβλητικα - επιμαχα θεματα ( και μονο ) με την αιτιολογια τους που θα λειτουργει...,α) σαν μια βιβλιοθηκη παραδειγματων προς αποφυγη β) για την καταδειξη των οντως "επαγγελματιων" του ειδους γ) για να μπορει οποιος ενδιαφερεται να μαθει για ποιον λογο "στιγματιστηκε" ο χρηστης που εμφανιζει μομφη , μιας και καλυτεροι κριτες απο τους "δικαστες" ειναι οι "ενορκοι" και το πληθος.@hayabusa , φαινεται παντα και παντου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 9, 2008 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 Δεν έχει νόημα η δημιουργία μιας μαύρης λίστας μέσα από την οποία κάποιος θα μπορούσε αύριο/μεθαύριο να κάνει quote προκειμένου να μειώσει ένα μέλος το οποίο στο μεταξύ μπορεί να έχει αλλάξει μυαλά.Επέτρεψέ μου και λίγο χιούμορ με τα α,β,γ, α) Δεν θα ενδιαφερθεί κανείςβ) Θα ενδιαφερθεί μόνο ο Σόμπωλοςγ) Θα ενδιαφερθεί μόνο η... Τατιάνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Απρίλιος 9, 2008 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 Να μην υπαρχει τετοια δυνατοτητα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 9, 2008 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 Atiman, 1ον το θέμα έχει λυθεί,2ον φαίνεται μόνο από τον ίδιο χρήστη που έχει πόντους και μόνο τα δικά του βλέπει.3ον το infraction ή κάρτα αν θέλετε μπαίνει στο post και όχι στο χρήστη. Φαίνεται γιατί πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι το εκάστοτε post παραβιάζει κανόνα.4ον το να κάνουμε μαύρη λίστα αυτόματα αναιρεί ότι ζήτησαν εδώ τα μέλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Απρίλιος 9, 2008 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 Κατανοητο, Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.