ΓιαγκΤ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2008 Αυτό το Infractions δεν μπορεί να μπαίνει στη σελίδα με το προφίλ η σε ξεχωριστή σελίδα, αντί να εμφανίζετε σε κάθε ποστ του χρήστη σαν δημόσια διαπόμπευση; Όποιος ενδιαφέρετε να μάθει, ας κάνει ένα κλικ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Απρίλιος 6, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Εγω δεν τα βλεπω ετσι κι αλλιως, μη ρωτας γιατι, δεν ξερω και δε με νοιαζει - ακριβώς για τους λόγους που αναφερεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Απρίλιος 6, 2008 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Αυτό το Infractions δεν μπορεί να μπαίνει στη σελίδα με το προφίλ η σε ξεχωριστή σελίδα, αντί να εμφανίζετε σε κάθε ποστ του χρήστη σαν δημόσια διαπόμπευση; Όποιος ενδιαφέρετε να μάθει, ας κάνει ένα κλικ.Φευγει καποια στιγμη η μενει ρετσινια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 6, 2008 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Σύστημα ΠοινώνΗ νέα έκδοση του VBulletin μας έδωσε την ευκαιρία να πειραματιστούμε με το νέο σύστημα ποινών, το οποίο και αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε.Το σύστημα βοηθά στο να αποσυμφορήσουμε τα threads από παρατηρήσεις και παρεξηγήσεις(η παρατήρηση/ποινή ανακοινώνεται με πμ στο μέλος και όχι στο thread) καθώς και να ακολουθήσουμε μία αντικειμενικότερη τακτική όσο αφορά τις παρατηρήσεις και τους αποκλεισμούς.Πως λειτουργεί ;Το σύστημα αυτό επιτρέπει στους moderators/administrators να χρεώνουν τους χρήστες με κάρτες και πόντους ποινής στις περιπτώσεις όπου διαπιστωθεί παραβίαση των κανόνων του site. Η Κίτρινη Κάρτα αντιστοιχεί σε παρατήρηση και αποτελεί μία φιλική προτροπή προς τον χρήστη ότι είτε παραβιάζει κάποιον κανόνα άθελά του, είτε ότι με τις καταχωρήσεις του δεν βοηθά στην ομαλή εξέλιξη της συζήτησης. Η Κόκκινη Κάρτα αντιστοιχεί σε πόντο ποινής και αποτελεί σαφή προειδοποίηση προς τον χρήστη ότι η καταχώρησή του είναι αντίθετη με τους όρους και τους κανόνες του TheLab. Κάθε παραβίαση κανόνα του TheLab ισοδυναμεί με 1 πόντο ποινής ο οποίος έχει ισχύ 10 ημερών. Εξαίρεση αποτελεί η εξύβριση, όπου ο χρήστης χρεώνεται 2 πόντους ποινής, οι οποίοι έχουν ισχύ 15 ημερών. Στην περίπτωση που ο χρήστης χρεωθεί 5 πόντους ποινής, αποκλείεται αυτόματα από το forum για 5 ημέρες. Η μορφή με την οποία εμφανίζονται οι πόντοι στο profile του χρήστη, είναι η ακόλουθη: Infractions: x/y ( z ), όπου x είναι ο αριθμός των κίτρινων καρτών, y ο αριθμός των ενεργών πόντων και z το σύνολο των πόντων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 6, 2008 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 +1 ΓιαγκΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Απρίλιος 6, 2008 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 σωστός ο ΓιαγκΤ...είναι προσβλητικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 6, 2008 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 να χαλάς τα θέματα άλλων και να συμπεριφέρεσαι ανάρμοστα δεν είναι προσβλητικό? -1 ΓιανγκΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Απρίλιος 6, 2008 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 να χαλάς τα θέματα άλλων και να συμπεριφέρεσαι ανάρμοστα δεν είναι προσβλητικό? -1 ΓιανγκΤτο ότι κάποιος μπορεί αθελά του να κάνει κάποια παράβαση δεν το έχεις σκεφτεί?Είναι σαν να φας μια κλήση για παρκάρισμα, και να το γράφει στο κούτελο σου για 15 ημέρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Απρίλιος 6, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 να χαλάς τα θέματα άλλων και να συμπεριφέρεσαι ανάρμοστα δεν είναι προσβλητικό? -1 ΓιανγκΤΕίναι προσβλητικό συμφωνώ, και για αυτό η τρόπων τινά κίτρινη κάρτα.Έχεις δη εσύ πχ : ποδοσφαιριστή να του κουμπώνουνε στη φανέλα την κίτρινη, και να μπαίνει στο γήπεδο να παίζει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Απρίλιος 6, 2008 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Σε άλλα forums το warn level το βλέπουν μόνον οι moderators και είναι άκρως εμπιστευτικό.Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται δημόσια εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 6, 2008 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 +1 ΓιαγκΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 6, 2008 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 η κάρτα συνοδεύει το μήνυμα ή τον χρήστη? αν συνοδεύει το μήνυμα όπως και νομίζω καλώς γίνεται είναι και πιο διακριτικό απο το γράφει ο καθένας απο κάτω το μακρύ και το κοντό του. @dark μιλάς για κάποιον συγκεκριμένα? δεν νομίζω να στήνεις κανόνες με βάση τις εξαιρέσεις για μένα οι κάρτες λειτουργούν παραδειγματικά και καλώς υπάρχουν νόμος 4004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 6, 2008 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Αυτό που έχω διαπιστώσει εγώ πάντως στο PCTechnology, όλο αυτό το χρονικό διάστημα που ήμουν mod, είναι ότι οι ποιο πολλοί ανήκουν κυρίως σε δύο κατηγορίες. Αυτοί οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα και οι οποίοι χ@στηκαν για τα infractions. Από ένα σημείο και μετά ίσως να τα βλέπουν και σαν μετάλλια. Αυτοί οι οποίοι πραγματικά μετάνιωσαν που έκαναν κάτι στραβό ή έκαναν άθελά τους κάποιο λάθος και οι οποίοι πραγματικά ενοχλούνται όταν βλέπουν το infraction στην καρτέλα τους.Αν το σύστημα είναι παραμετροποιήσιμο η λύση ίσως θα μπορούσε να βρίσκεται κάπου στην μέση.Τα infractions π.χ. να φαίνονται μόνο αν είναι έστω το ένα από αυτά ενεργό.Τα infractions να φαίνονται μόνιμα, μόνο αν το μέλος έχει συμπληρώσει από π.χ. 3 και πάνω, όχι κατ' ανάγκη όλα ενεργά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Απρίλιος 6, 2008 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 @dark μιλάς για κάποιον συγκεκριμένα? δεν νομίζω να στήνεις κανόνες με βάση τις εξαιρέσεις για μένα οι κάρτες λειτουργούν παραδειγματικά και καλώς υπάρχουν νόμος 4004 μα δεν είπε κανείς να αλλάξουν οι κανόνες... αν είναι ωραίο να φαίνετε ή όχι συζητάμε η ποινή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 6, 2008 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Η κάρτα μένει στις καταχωρήσεις, δεν ακολουθεί το χρήστη. Που είναι το κακό να φαίνεται ότι αυτό το post είναι ενάντια στους κανόνες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 6, 2008 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Στον π.χ. honda22 κάτω από τον αριθμό των posts διακρίνω ότι κάποτε δέχτηκε και ένα infraction. Αν έχω καταλάβει καλά, όλο το θέμα για αυτό γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 6, 2008 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 αν εννοεις εκεινη την κοκκινη σημαιουλα ειναι το κουμπακι της "Αναφορας μηνυματος". Αν βλεπεις κατι αλλο ποσταρε ενα screenshot για να καταλαβουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 6, 2008 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 αυτό εγώ κατάλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 6, 2008 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 μαλιστα... εγω δεν το εχω δει ποτε αυτο...λογικο βεβαια αφου οπως ειπωθηκε φαινεται μονο στο επιμαχο ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Απρίλιος 6, 2008 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 ο yanni αναφερετε στο μοναδικο μυνημα που εχει στο post ο honda22 οπου στο profile του φαινεται '' Infractions: 0/1 (1) '' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.