Jump to content

No martini, no party!

sotiris

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ωραία, και τώρα που έχω την προσοχή σας, να ξαναπώ λοιπόν αυτό που έλεγε το original post:

Είδα ότι το Linux-τα προβλήματά μας, έχει γίνει ένα τεράστιο thread το οποίο δεν είναι εύκολο να ψάξει κανείς.

Επειδή υπάρχουν κι άλλα thread στο ίδιο μήκος κύματος, προτείνω να φτιάξουμε ένα wiki στο thelab, στο οποίο

η χρήσιμη πληροφορία θα κατηγοριοποιείται και δεν θα χάνεται στον ωκεανό των fora.

Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως, πρέπιε να ξεχωρίσουν οι αμνοί από τα ερίφια, δηλαδή πρέπει να γίνει διαλογή, και μάλιστα από πολλούς, διότι με λίγα άτομα ο φόρτος εργασίας είναι υπερβολικός.

Προσωπικά αναλαμβάνω το θέμα που έχω ανοίξει να το μεταφέρω υπό τη μορφή wiki, αν και όταν αυτό γίνει.

Από κει και πέρα, ο καθένας ας αναλάβει και κάτι, και πιστεύω ότι θα δημιουργήσουμε ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο.

Τα Martini κερασμένα ;)

No Martini, no party!

martini_party.jpg

• 2 weeks later...

ενα σοβαρο thread πηγε να κανει ο ανθρωπος και του το χαλασατε...:p

πληροφοριες μου αναφερουν οτι ο Linux-ας προσβληθηκε απο microsoft-ικο ιό και πηρε ολα τα account του.....μεταξυ των οποιων και του λογαριασμου στο TheLab με σκοπο να αμαυρωσει την τιμια εικονα του ως τωρα

:rofl:

πληροφοριες μου αναφερουν οτι ο Linux-ας προσβληθηκε απο microsoft-ικο ιό και πηρε ολα τα account του.....μεταξυ των οποιων και του λογαριασμου στο TheLab με σκοπο να αμαυρωσει την τιμια εικονα του ως τωρα:rofl:

Λές?:rofl:

Το 'ριξε στα μαρτινια? ή μηπως το εριξε στον... Τζωρτζ Κλουνεϊ?

Απαντούσα σε θέμα για Linux? :sick:

THEY TRICK ME INTO IT :tongue:

(καλό, συμφωνώ, αλλά μήπως θα έπρεπε να γίνει για όλα και χαθεί η έννοια του forum?)

Δεν είναι για Linux το θέμα, τέλος πάντων, επειδή δεν σας βλέπω ενεργούς λέω να συνεχίσω τα μαρτίνια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.