DJD Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2008 Στην παρέα των super moderator του thelab.gr προστέθηκαν οι: gbak , perp kai Levelone . Ας του καλωσορίσουμε κι επίσημα λοιπόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 5, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 Καλώς τα παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Απρίλιος 5, 2008 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 Καλως σας βρήκαμε.... To Serve And Protect... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Απρίλιος 5, 2008 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 kalorizikoi kai siderenioi :whistle2: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 5, 2008 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 Καλως σας βρήκαμε.... To Serve And Protect... Με βάση το avatar ένα έχω να πω. Ελπίζω να μην σου έχουν δώσει δικαίωμα να κάνεις ΒΑΝ!!!! Καλό κουράγιο παίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Απρίλιος 5, 2008 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 Καλη αρχη και καλη συνεργασια σε ολους μας παιδες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 5, 2008 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 kalorizikoi kai siderenioi :whistle2::hehe: QFT ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 5, 2008 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 πσσσς, ο Level One σε χρονο μηδεν απο news poster εγινε moderator. Ωστε αυτο εννουσε λοιπον ο DJD σχετικα με τις "προοπτικες εξελιξης" οταν εψαχνε νεους news posters... Εγω παντως διαμαρτυρομαι...Εγω επρεπε να γινω moderator, εχω περισσοτερα posts απο ολους :hehe: Αντε, καλη δουλεια παιδια. Keep the faith Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 5, 2008 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 εγω μπορω να εχω μια παραγγελια ; αντε παιδια , καλες δουλειες και τα ματια σας 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Απρίλιος 5, 2008 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 πσσσς, ο Level One σε χρονο μηδεν απο news poster εγινε moderator. Ωστε αυτο εννουσε λοιπον ο DJD σχετικα με τις "προοπτικες εξελιξης" οταν εψαχνε νεους news posters...Εγω παντως διαμαρτυρομαι...Εγω επρεπε να γινω moderator, εχω περισσοτερα posts απο ολους :hehe: Αντε, καλη δουλεια παιδια. Keep the faith Ναι αλλα γράφεις πολυ ωραία τις ειδήσεις.... 2 καρπουζια σε μια μασχάλη δεν χωράνε εγω μπορω να εχω μια παραγγελια ;αντε παιδια , καλες δουλειες και τα ματια σας 14 Παραγγελιες online δεχομαστε 10-12μμ... Ισα που προλαβαινεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 5, 2008 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 Ναι αλλα γράφεις πολυ ωραία τις ειδήσεις... μην προσπαθείς να με παρηγορησεις, ειναι πλεον πολυ αργα...η δυστυχια στην οποια εχω περιελθει δεν περιγραφεται... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 5, 2008 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 may the force be with all of you... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Απρίλιος 5, 2008 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 χμμμ ειναι κανεις super moderator εδω; βλεπω μονο απλους moderator εδω αρα εχετε ενα σκαλοπατι ακομα πριν φατε την θεση του administratoρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Απρίλιος 5, 2008 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 χμμμ ειναι κανεις super moderator εδω; βλεπω μονο απλους moderator εδω αρα εχετε ενα σκαλοπατι ακομα πριν φατε την θεση του administratoρα. Η να αλλαξουν τον τιτλο του moderator σε super moderator !!:rofl: Οπως και να εχει καλη αρχη στους καινουργιους mods !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Απρίλιος 5, 2008 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 ρε συ Strategos δεν ειμαστε στο δημοσιο ρε φιλος και δεν κυνηγαμε ουτε τρωμε καμια θεση...απλα μια καλη παρεα ειμαστε που τα λεμε και συντονιζουμε..ετσι απλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Απρίλιος 5, 2008 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 χμμμ ειναι κανεις super moderator εδω; βλεπω μονο απλους moderator εδω αρα εχετε ενα σκαλοπατι ακομα πριν φατε την θεση του administratoρα. just a joke for the new ones. αλλωστε διαμοιραζεται και η δουλεια που πρεπει να γινει. αλλα who knows Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Απρίλιος 5, 2008 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 Καλως ηρθατε παιδια... The caps of the net! Να ρωτισω, υπαρχη καποιο κριτιριο για το moderating? Προφανως ναι αλλα ποιο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 5, 2008 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 Υπάρχουν super-mods αλλά δεν φαίνονται, είναι σαν τους ασφαλίτες-ΕΥΠίτες, απλά ζουν ανάμεσά μας :P :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 5, 2008 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 Σύμφωνα με έγκυρες-διασταυρωμένες πηγές , οι υπερ μοδερατορες είναι απόγονοι των Ελ, ενώ οι απλοί μοδεράτορες των Βριλ.Αυτές είναι και οι προυποθέσεις για όσους δε γνωρίζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Απρίλιος 6, 2008 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Σύμφωνα με έγκυρες-διασταυρωμένες πηγές , οι υπερ μοδερατορες είναι απόγονοι των Ελ, ενώ οι απλοί μοδεράτορες των Βριλ.Αυτές είναι και οι προυποθέσεις για όσους δε γνωρίζουν. Καλό ξεκίνημα παίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.