ShadowReaper Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2008 Η συδεση μου ειναι Connex 1Mbps. Σημερα παρατηρησα μεγαλο delay-ping σε οτι multiplayer παιχνιδι και να παιζω. Δοκιμαζω τους ιδιους servers που παλιοτερα ειχα ping γυρω στο 65 και τωρα εχω γυρω στο 170. Οι servers παντως δεν εχουν καποιο προβλημα και ειναι απο Ελλαδα. Το παραξενο ειναι οτι η ταχυτητα οταν κατεβαζω με το IDM η με οποιο download manager χρησιμοποιησω ακομα κ το default των windows η ταχυτητες που πιανω ειναι μια χαρα.Ακομη οταν ανοιγω το youtube μου ανοιγει μια χαρα αλλα οταν κανω search για καποιο video αργει πολυ να εμφανισει τη σελιδα. Επισης αργει αρκετα (σε σχεση με πριν) να φορτωσει το βιντεο.Εκανα search με το ad-aware και το avg antispyware και εβγαλα οτι spywares κλπ υπηρχαν αλλα δε διορθωθηκε το προβηλμα.Τι λετε να φταιει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 5, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 Κάνε ένα tracert προς την ip του server που σε ενδιαφέρει να δεις πού εμφανίζεται το lag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowReaper Απρίλιος 6, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Ενταξει το προβλημα λυθηκε. Τελικα ηταν απο την otenet καθως βρηκα και αλλα ατομα που ειχαν αυτο το προβλημα.Ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.