Jump to content

Νέα Οθόνη!!!!!

JUSTINS

Recommended Posts

Οπότε έλεγα να πάω στην eizo αλλά με μπερδέψατε.Απλά αν δεν αξίζει η eizo θα ήταν προτιμότερο να έπαιρνα μια dell που είναι αρκετά πιο φθηνή.Επιπλέον θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός μια οθόνη τέτοιας αξίας να μην παρέχει τις ανάλογες θύρες εισόδου εξόδου.Δηλαδή πως θα ενώσω το ps για να παίξω στην οθόνη?Προσπαθώ να αποφασίσω αλλά δεν βρίσκω λύση.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα!Η οθόνη είναι αρκετά καλή τελικά.Δεν την έχω ακόμη αλλά πέρασα να την δω από κοντά.Το θέμα είναι ότι δεν είχε το 24αρι αλλά το μικρότερο.Πάνω κάτω τα ίδια είναι.Ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους αυτής της eizo αν στα παιχνίδια είναι τόσο καλή?Δηλαδή είναι αντιληπτώ το lag της γιατί ένας λόγος είναι και αυτός.Παίζω online παιχνίδια και θα ήθελα αρκετά καλή απόκριση!Πάντως είδα και την samsung 226W....απλά φΟβΕΡή για τα λεφτά της.Αν μπορεί κάποιος ας μου πει ποια από τις dell ή eizo θα ήταν προτιμότερο να πάρω σαν κάλυτερη και για games.Ευχαριστώ!

Kαι γω πηγα χτες στο πλαισιο του TheMall να δω οθονες. Ειχε διπλα διπλα Samsung 245 (ΤΝ) , EIZO 2441 (S-PVA) και LG 246 (ΤΝ) και επαιζε σε ολες αυτες και σε αλλες 20+ ενα slideshow με εικονες τνω windows. Αποτελεσμα τραγικο σε ολες τις οθονες. Η εικονα στην LG πολυ ξεθωριασμενη, στην samsung πολυ εντονη και στην eizo κατι ενδιαμεσο. Δεν μπορουσα ομως να καταλαβω ποια μου αρεσε περισσοτερο, η samsung ή η eizo. Εχω δει την ιδια eizo στο hacshop στη Στουρναρη και εχω παθει πλακα απο την εικονα. Χτες απλα σαν να κοιταζα οθονη των 400€.

τωρα εσυ για παιχνιδια διαβασε το θεμα της ντελ που λενε καποιοι οτι εχει λαγκ. Οσοι θελουν κυριως παιχνιδια παιρνουν με ΤΝ, φτηνες οθονες, με καλο χρονο αποκρισης.

Μάλλον λέω να πάρω μια samsung να κάνω την δουλειά μου και μετά πάω για eizo ή οποιαδήποτε άλλη καλή.Πολύ μπέρδεμα όλο αυτό με τις οθόνες.Ξέρουμε περίπου πότε βγαίνουν οι καινούργιες 24αρες με 1080p?Η eizo ετοιμάζει τίποτα νέο?Από samsung έλεγα για 226bw ή 2232.Ποιά απο αυτές λέτε?Αυτή θέλω να είναι η καλύτερη ιδιαίτερα στο gaming και για FPS και για online!Αν μπόρει να διαθέτει εξίσου καλά χρώματα και όλα τα άλλα τόσο το καλύτερο.Αν έχετε κάποια άλλη να προτείνεται ευχαρίστως.

Λοιπόν επειδή η οθόνη θα αγοραστή σίγουρα μέσα στην εβδομάδα θα ήθελα κάποιες γνώμες για αυτήν http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=1107763 .Την έχει κάποιος?Απλά θυμάμαι ότι είχε υποθεί για την 226bw κάτι σχετικά με το πάνελ.Βρήκα ότι η 2232 έρχεται με το καλό S πάνελ.Μπορείτε να μου το βεβαιώσετε?Η samsung η συγεκριμένη είναι super για fps και online gaming?Αυτά τα στοιχεία με ενδιαφέρουν.Όποιος μπορεί ας απαντήσει.Ευχαριστώ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.