oekab1992 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2008 Καλησπέρα σας. Όπως θα καταλάβατε ήδη απο το ομώνυμο τίτλο, στο pc έχω 3 λειτουργικά, ένα εκ των οποίων τα windows xp pro x64 eng sp2. Έχω και την γνωστή κάμερα logitech quick cam for skype (αυτή με το λευκό και τυρκουάζ χρώμα). Την εγκατέστησα με τους μαμά drivers απο το cd, και ενώ η εγκατάσταση ήταν επιτυχής (ήχο είχε οκ, κτλ κτλ), έδειχνε μαύρη εικόνα στο live preview του λογισμικού της αλλά και μέσα απο το msn. Μπήκα στο site της logitech και κατέβασα το πιο τελευταίο λογισμικό για windows xp x64 μάλιστα, και πάλι η εγκατάσταση ήταν απόλυτα επιτυχής, αλλά στην λειτουργία, μαύρο χρώμα, δεν δείχνει video ούτε τραβάει φωτό χωρίς να βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους. Στα άλλα μου λειτουργικά (xp 32bit & vista ultimate 32bit) όλα ειναι οκ, παίζει άψογα.Τις πταίει άραγε?
oekab1992 Απρίλιος 7, 2008 Author #2 Απρίλιος 7, 2008 και να σημειώσω οτι ορισμένες φορές που το εκτελώ το πρόγραμμα κάνει και βίαιο reboot το pc
MOS Απρίλιος 7, 2008 #3 Απρίλιος 7, 2008 Επειδη βλεπω οτι εχεις TV-Tuner πανω στο Pc σου και εειδη ειχα και γω ενα προβληματακι παρομοιο δες τις επιλογες για το απο που δεχονται τα διαφορα προγραμματα εικονα...απο cam ή απο TV-tuner ???
oekab1992 Απρίλιος 8, 2008 Author #4 Απρίλιος 8, 2008 Επειδη βλεπω οτι εχεις TV-Tuner πανω στο Pc σου και εειδη ειχα και γω ενα προβληματακι παρομοιο δες τις επιλογες για το απο που δεχονται τα διαφορα προγραμματα εικονα...απο cam ή απο TV-tuner ???σε ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω το βράδυ και θα σου πώ!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.