Jump to content

Ξαφνικό πρόβλημα με PC!!

Παπ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια, ακουστε ενα προβλημα που συναντησα και δεν ξερω καθολου που οφειλετε.

Ειχα ενα pc το οποιο δουλευε ρολοι. Αποφασισα να τον πουλησω σε ενα φιλο μου...Αυτος ο φιλος μου ειχε δικο του κουτι...οποτε τα βγαλαμε και τα βαλαμε στο δικο του κουτι ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!

Παει να κανει το παλικαρι φορματ τον δισκο και οταν βαζει boot απο το σιντι και λεει "press any kye to continue" παταει και μετα βγαινει μια μαυρη οθονη και σταματαει εκει. Πρωτη σκεψη μας λεμε οτι φταιει ο σκληρος...τον βαζουμε σε αλλο πισι και δουλευε κανονικα. Βαζουμε εναν ολοκαινουργιο σκληρο στο πισι του φιλου μου και κανει παλι τα ιδια!

Αλλαζουμε δισκακι με τα χρ και κανει παλι τα ιδια! Απλα εχουμε φρικαρει. Τον υπλογιστη τον εχουμε λυσει-δεσει 2-3 φορες και κανει συνεχως τα ιδια!!!

Καμια ιδεα κανεις;;; Οτι προτεινετε ειναι πολυτιμο!!

Δεν ξερω εαν ειναι απιστευτο αλλα μιπως τα USB και αυτα που εχει το κουτι ειναι βραχικικλομενα και κολαν την μυτρικη ?? Μια ιδεα...

βγαλε την μητρικη εξω.. ακουμπα την σε εναν παγκο..κανονικα το τροφοδοτικο..βαλε καρτα γραφικων και μια μονο μνημη πανω..συνδεσε κανονικα τον σκληρο σου και το dvd σου και ξεκινα το φορματ ετσι..με λιγα λογια ξεκινα το συστημα με τα ακρως απαραιτητα...

Φιλε μου το σκεφτικα και εγω αυτο.... μηπως βραχυκυκλωνει με καμια βιδα;;

Ίσως, Γι'αυτο βάλε τα πάνω σε ένα ξύλινο πάγκο και δοκίμασε να φορμάρεις. :hm:

οκ θα το δοκιμασω... οταν το δοκιμασω θα στειλω να σας πω...οποιος εχει αλλη γνωμη ας πει! Ευχαριστω παιδια!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.