Dr. Gonzo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2008 Kαλημέρα! Ένας φίλος μου αντιμετωπίζει πρόβλημα με ένα πολυμηχάνημα Ricoh και μου ζήτησε να ποστάρω και το Lab. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη παίδες "Καλησπερα, αντιμετωπιζω εδω και μερες ενα πολυ σπαστικο προβλημα. Προσπαθω να σεταρω ενα πολυμηχανημα Ricoh Aficio MP1600L το οποιο αρνειται πεισματικα να λειτουργησει σωστα. Το προβλημα ειναι το εξης: ανεξαρτητως του αριθμου των σελιδων που του στελνω για εκτυπωση και ανεξαρτητως του μεγεθους αυτων 9 στις 10 φορες εκτυπωνει μονο την πρωτη ή τις πρωτες 2/3 σελιδες. Αυτο συμβαινει και σε pdf αρχεια και σε doc. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν υπαρχει καποια λογικη στον αριθμο των σελιδων που εκτυπωνει. Ετσι, μπορει να του δωσω 100 σελιδες ενος pdf (πανω απο 100ΜΒ) και να μου τις εκτυπωσει κανονικα ΟΛΕΣ και με τις ιδιες ρυθμισεις να του στειλω ενα 10σελιδο pdf ή doc (~1MB) και να μου εκτυπωσει ποτε την 1η ποτε τις 2 πρωτες σελιδες. Ολες οι δοκιμες εχουν γινει και μετα απο restart και του εκτυπωτη και του pc. Εχω εγκατεστημενους τους τελευταιους drivers απο την ricoh (ddst - ειναι οι μονοι που "δουλευουν", κανενας plc δεν μου εχει εκτυπωσει ποτε τιποτα). Το μηχανημα ειναι καινουριο και συνδεεται με usb κι οχι με ethernet (δεν υπαρχει επιλογη για το δευτερο). Τις περισσοτερες φορες, αφου εκτυπωθει η μοναδικη ή οι 2-3 πρωτες σελιδες, εξαφανιζεται απο την καρτελα που εμφανιζονται οι εκτυπωσεις που εκκρεμουν (το σηματακι του εκτυπωτη κατω δεξια - διπλα στο ρολοι) η εν λογω εκτυπωση. Καποιες αλλες φορες (χωρις λογικη παλι) παραμενει. Τοτε κανοντας restart την εκτυπωση συνηθως μου εκτυπωνει περισσοτερες σελιδες (οχι παντα ολες). Το καταστημα απ το οποιο αγοραστηκε δεν μπορει να μου δωσει την παραμικρη βοηθεια. Η μονη απαντηση ειναι οτι φταιει το pc και οτι οι drivers της ricoh ειναι ...αρτιότατοι . Ελπιζω να ειναι σε θεση καποιος να μυριστει περι τινος προκειται. Οποιαδηποτε παραπανω πληροφορια χρειαζεται κανεις πολυ ευχαριστως να τη διαθεσω. "
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.