morfeas-dsl- Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2008 O ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς εξέπληξε την αγορά την Παρασκευή δηλώνοντας ότι ο διάδοχος των Windows Vista, γνωστός σήμερα με την κωδική ονομασία Windows 7, θα κυκλοφορήσει «κάποια στιγμή του χρόνου ή περίπου τότε», αρκετά νωρίτερα από το αναμενόμενο.Ο γίγαντας του λογισμικού είναι γνωστό ότι καταβάλλει προσπάθειες για συχνότερη ανανέωση του λειτουργικού της συστήματος, που τρέχει σήμερα στο 90% των προσωπικών υπολογιστών παγκοσμίως.Προηγουμένως η Microsoft είχε δηλώσει ότι η νέα έκδοση των Windows θα κυκλοφορήσει περίπου τρία χρόνια μετά το λανσάρισμα των Windows Vista τον Ιανουάριο του 2007.Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στο Reuters ότι η νέα δήλωση του Γκέιτς βρίσκεται σε συμφωνία με το γενικό χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης, το οποίο προβλέπει τη διάθεση δοκιμαστικής έκδοσης των Windows αρκετά πριν από την παρουσίαση της τελικής μορφής.Ο Γκέιτς έκανε το αναπάντεχο σχόλιο στο Μαϊάμι, στη διάρκεια ομιλίας του για την εταιρική φιλανθρωπία στο συνέδριο της Inter-American Development Bank. «Θα έχουμε τη νέα έκδοση κάποια στιγμή το επόμενο έτος ή περίπου τότε» απάντησε σε σχετική ερώτηση.Πρόσθεσε ότι τα Windows 7 θα φέρουν επανάσταση στη χρήση των κινητών τηλεφώνων και θα βασίζονται σε οθόνες αφής που επιτρέπουν στους χρήστες να εργάζονται με τα χέρια στην επιφάνεια εργασίαςπηγη: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=888381&lngDtrID=252
astrolabos Απρίλιος 4, 2008 #2 Απρίλιος 4, 2008 Δε νομίζω να κάνει αυτό το λάθος. Εξάλλου θυμηθείτε από πότε ακούμε για τα Longhorn και πότε τελικά βγήκαν τα Vista
sotiris Απρίλιος 4, 2008 #3 Απρίλιος 4, 2008 Ναι αλλά τα XP πιάσανε με τη μία, διότι το προηγούμενο λειτουργικό ήταν off-topic.Με τα Vista εγώ όλο βλέπω χρήστες να βάζουν XP, ακόμη και με slipstreamed cd's etc.
TifoziF1 Απρίλιος 4, 2008 #4 Απρίλιος 4, 2008 O ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς εξέπληξε την αγορά την Παρασκευή δηλώνοντας ότι ο διάδοχος των Windows Vista, γνωστός σήμερα με την κωδική ονομασία Windows 7, θα κυκλοφορήσει «κάποια στιγμή του χρόνου ή περίπου τότε», αρκετά νωρίτερα από το αναμενόμενο. = To νέο λειτουργικό Win7 σε 1+ χρόνο ? Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στο Reuters ότι η νέα δήλωση του Γκέιτς βρίσκεται σε συμφωνία με το γενικό χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης, το οποίο προβλέπει τη διάθεση δοκιμαστικής έκδοσης των Windows αρκετά πριν από την παρουσίαση της τελικής μορφής. = μια pre/alpha/beta έκδοση των Win7 σε ένα χρόνο ?To θέμα είναι ότι η microsoft πούλησε ένα λειτουργικό πριν 6 χρόνια που δουλεύει "καλά" και έχει ευχαριστημένους χρήστες και το νέο της δεν τα πάει καθόλου καλά. Αυτό σημαίνει λιγότερα λεφτά στα ταμεία της.Και το παλεύει (σαν την Creative και αυτή) : Λέει όχι DX10 στα XP λόγω διαφορετικής "τεχνολογίας", και ας γίνεται να μπουν τα DX10 στα XP με μόντες. Ούτε τους απλούς χρήστες έχει πείσει για μετάβαση στα Vista (που δεν θέλει κάθε 3 και λίγο αναβαθμίσεις) ούτε τους power users (πού είναι το WDDM 2.0, WinFS κτλ) ούτε τις επιχειρήσεις (κόστος hardware/software)Όπως και να έχει η δήλωση του Gates εμένα μου λέει : "χάσαμε την μάχη, πάμε παραπέρα"... Το ψωμί μου το κερδίζω από τα Windows και τα προϊόντα της MS
perp Απρίλιος 5, 2008 #5 Απρίλιος 5, 2008 Αν οντως εχουν να "πουν" κάτι καλα θα κάνουν να τα βγάλουν συντομα τα Windows 7 ή οπως αλλιως θα τα πουν...γιατι τα vista τουλαχιστον εγω εχω την εντύπωση οτι δεν εγιναν τοσο πιασάρικα οσο ηθελαν με τα οποια προβληματα τους....
atiman Απρίλιος 5, 2008 #6 Απρίλιος 5, 2008 Κι ομως ΗΔΗ λειτουργουν.The obvious question for the staff was whether Windows 7 is already part of the driver testing process, especially in the light of recently shipped Windows 7 M1 versions that apparently support heterogeneous graphics environments (i.e. multiple graphics cards from different vendors within the same system). And quite apparently, it is a delicate topic to talk about and AMD staff politely declined to comment about Windows 7. Judging by the engineer’s smile we received when asked this question, tells us that Windows 7 already has entered the evaluation process at AMD. We just can’t tell you how well the software works with AMD graphics at this time.
HotPeanut Μάϊος 27, 2008 #7 Μάϊος 27, 2008 http://www.cosmo.gr/Computers/World/200146.html :whistle2:
fotme Μάϊος 27, 2008 #9 Μάϊος 27, 2008 καλα κανει γιατι ετσι το thread ειναι ολοκληρωμενο. Εδωσε κατι σημαντικο δεν εκανε καποιο σχολιο σε καποιο παλιο post.
RazoR Μάϊος 27, 2008 #10 Μάϊος 27, 2008 ναι μαν, πλακιτσα εκανα μην σκας..ps: το 2010 που θα βγουν τα καινουρια, ισως τοτε βαλω Vista.. :whistle2:
Jaco Μάϊος 27, 2008 #12 Μάϊος 27, 2008 Άντε, μπας και δούμε και το WinFS (ή όπως αλλιώς θα το πουν τώρα)... Ελπίζω μόνο να μην κάνουν καμιά... και δεν το βάλουν πάλι... :rant:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.