dellman Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2008 ΑΝ κάποιος ασχολείται ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ με φωτογραφία ας ποστάρει εδώ για να τον ρωτήσω κάποια πραγματάκια
ΝTG Απρίλιος 4, 2008 #2 Απρίλιος 4, 2008 Δεν ασχολουμαι επαγγελματικα με την φωτογραφια ..απλα 8α ηθελα να ακουσω την ερωτηση ,αν δε σε πειραζει ....Και αν μπορω να την απαντησω.
Athens2004 Απρίλιος 4, 2008 #3 Απρίλιος 4, 2008 ^^ Κατι μου έλεγε οτι το επόμενο πόστ θα είναι δικό σου . ( περιμένουμε και τον 38Χ45 βεβαια ) στο χρωστούσα & sor για το off
dellman Απρίλιος 4, 2008 Author #4 Απρίλιος 4, 2008 Υπάρχει ανάγκη στην εταιρεία που εργάζομαι για φωτογράφηση κοσμημάτων, κατσαρόλας και ποτηριών. Ξέρετε τι θα χρειαστεί?
ΝTG Απρίλιος 4, 2008 #5 Απρίλιος 4, 2008 ^^ Κατι μου έλεγε οτι το επόμενο πόστ θα είναι δικό σου . ( περιμένουμε και τον 38Χ45 βεβαια ) στο χρωστούσα & sor για το off @dellman.. Να υποθεσω ψαχνετε ανθρωπο οποτε και δεν μπορω να σας βοηθησω..-και σωστο το αρχικο ερωτημα σου(περι επαγγελματικης ενασχολησης) To αποτελεσμα ...της φωτογραφισης που 8α το χρησιμοποιησετε? (αν παλι ψαχνετε εξοπλισμο ..βοηθαει η απαντηση σε αυτο)
dellman Απρίλιος 4, 2008 Author #6 Απρίλιος 4, 2008 Eξοπλισμό ψάχνουμε και το προιον θα ανέβει στα υψή μας
ΝTG Απρίλιος 4, 2008 #7 Απρίλιος 4, 2008 δεν καταλαβα τι θα κανετε το προιον...(τι εχετε παθει και παρασκευη βραδυ μου βαζετε δυσκολα??) αλλα πως θα φαινοταν (με ο,τι καταλαβα) μια nikon D80 παρεα με εναν Nikkor 24-85mm f2,8-4 ...ή εναν micro nikkor 60mm f2.8?? Παιζει να χρειαστειτε κατι και σε φωτισμο μερια (ισως κατι παραπανω απο ενα φλας..) αλλα ειμαι ο πλεον αναρμοδιος να μιλησω επι του 8εματος.. Αλλα μιας και τραβατε αντικειμενα ..τα οποια δεν πολυκουνιουνται ..και ενα ευμεγεθης τριποδο ..8α σας χρειαστει. Ο πρωτος φακος πιστευω 8α σας καλυψει στο 99.9% ...μιας και καλη μεγεθυνση μπορει να προσφερει(δεν μιλαω για ζοομ) και μεταβλητης εστιακης αποστασης ειναι ..και καλος ειναι και στα διαφραγματα που μπορει να παρει σαν μεγιστα. Ο αλλος θα σας βολεψει στα κοσμηματα ..αλλα και στα λοιπα..απλα δεν ξερω κατα ποσο 8α σας βολεψει που ΔΕΝ ειναι μεταβλητης εστιακης αποστασης(παντου και παντα θα εχετε 60mm..-90mm στη μηχανη) Αν πιστευεις οτι κατι εχω καταλαβει λαθος ..μου το εξηγεις ..και επανερχομαστε αυριο...
dellman Απρίλιος 4, 2008 Author #8 Απρίλιος 4, 2008 υπάρχει ήδη μια d40 με έναν 18-55 τρίποδο υπάρχει.Από όσο διάβασα για τα lightbox, κλειστά κουτιά με φωτισμό παντού να μην δημιουργούνται αντανακλάσεις, θέλει πολύ χαμηλό iso.Πιστεύεις ότι χρείαζεται άλλος φακός?
zafiropo Απρίλιος 4, 2008 #9 Απρίλιος 4, 2008 Δεν ειμαι φωτογραφος, αλλα αυτα που θα χρειαστεις πιθανον εκτος της μηχανης και των φακων ειναιΦωτα + τριποδια + ζελατινες (φιλτρα) για τα φωτα1 backround για το φωντο( απο ενα πλεξι γκλας γαλακτερο η ενα τελαρο βαμμενο greenbox ή bluebox η ετοιμα φωτογραφικα φωντα η ακομα και καποιο πανικαι καποια βαση στην οποια θα βαλεις καποιο αλλο υλικο πανω για τα προιονταΑντανακλασεις κοβονται στην απλη περιπτωση με φελιζολ
ΝTG Απρίλιος 4, 2008 #10 Απρίλιος 4, 2008 Mη με μπλεκεις με φωτισμους...απεχω συνειδητα. Eξαρταται απο το χωρο..και τον υπαρχοντα φωτισμο.. Αλλος φακος..???....η αληθεια ειναι οτι -δυστηχως- η canon εχει τον πιο χαλια φακο για κιτ αλλα η νικον ακολουθει, Τωρα αμα σας βολεψει..δεν ειναι αναγκη η αλλαγη. Ρωτα και μια τον dubber που πρεπει ηδη να εχει αγορασει τον Ηλιο απο τo e-bay... Aν μη τι αλλο ..θα σε φωτισει..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.