Jump to content

Vista noobie questions?

jimakos21

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια πριν 4 ημέρες εγκατέστησα τα vista ultimate 32bit service pack 1.

Το βραδυ χθες κλεινω τον υπολογιστη μου και τον ανοιγω σημερα και τι να δω?

Εβγαζε την οθονη

Safe Mode

...

Start windows normally.

Πατας start windows... και μου βγαζει οτι ενας driver του system32 ... εχει χαλαση. Παταγα παταγα δεν εμπαινε με τιποτα.

Βαζω το cdακι των windows και κανει repair και ολα οκ. Bootαρει κανονικα το λειτουργικο.

Το θεμα ειναι οτι ειναι η δευτερη φορα που μου το κανει και ενω στην πρωτη νομιζα οτι ήταν το overclock (εκανα κανονικο format δεν ήξερα το repair και τα ξανα εβαλα) στη δευτερη δεν ειχα κανει τιποτα!

Απλα εκλεισα κανονικα το pc το βραδυ! (ευτηχως τη δευτερη ευτιαξε)

Τι λετε να εγινε??:flex:

Ε δεν θυμαμαι τωρα . Γιατι το προβλημα λυθηκε!

Αλλα θυμηθηκα κατι αλλο!

Την πρωτη φορα που crashaρε ήταν οταν εκανα o/c στις μνημες και εκανε 1-2 αποτυχημενα boot.

Την δευτερη φορα τον εκλεισα απο το κουμπακι (και Οχι κανονικα) γιατι βιαζομουν πολυ.

Και τον ξανα ανοιξα την επομενη μερα! Οπου μου εβγαλε το ιδιο. Ευτηχως δεν εκανα παλι φορματ.

Δοκιμασα να το φτιαξω και φτιαχτηκε.

Μα καλα τοσο ευκολα crashαρη το system32 των vista?? απο ενα κακο κλεισιμο??

Παντως αρχικα τροω το κλασσικο μηνυμα .

Και μετα μου βγαζει ενα αλλο οτι εφαγε κραsh ή λίπη ενας driver του system32.

post-6407-1416073448,1485_thumb.png

Μαλλον κατι δεν εχει κατσει καλα...

Εχω κανει και τα αγγλικα και τα ελληνικα και μαλιστα τα αγγλικα με το sp1 με το οποιο παιζω τωρα και ποτε δεν μου εχει κανει κατι παρομοιο !!

Anyway αφου το ελυσες !!

Ναι νταξει, το θεμα δεν ηταν το προβλημα.

Ηταν να μαθαινουμε και κατι.

Αν καποιος έχει τυχη κατι παρομοιο.

Τα ultimate εχεις και συ?

Oκ.

Δηλαδη μπορω να αρχισω και σχετικες ερωτησεις γιατι ειμαι noobie στο καινουργιο λειτουργικο.

1η.

Τα updates τα κανεις ?? Των vista εννοω.

Υπαρχει κανενα hot key ( like ctrl +del ) στη ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ρυθμιση switch between windows?? (οπως alt+tab? ) η μονο με την μπαρουλα κατω διπλα απο την εναρξη??

Γιατι με την αλλαγη λειτουργικου (απο xp- σε vista) νιωθω λες και παιζω σε αλλο pc?? Τι εννοω. Οτι τα γραφικα δειχνουν καλυτερα και στα GAMES πραγμα που δεν περιμενα?? Dx10??

Απαντησεις (κατα την προσωπικη μου αποψη)

1η.

Τα updates τα κανω κανονικα και κανενα προβλημα ουτε απο καθυστερησεις που εχουν ακουστει ουτε τπτ...ισα ισα με ενα καλο προγραμμα ανασυγκροτησης του δισκου σου εισαι οκ..(εμενα προσωπικα πεταει).

2η.

Για hot key δεν το εχω ψαξει φιλε μου Δημητρη το χρησημοποιω απο την μπαρα σπανια ομως γιατι χρησιμοποιω το Alt+Tab.

3η.

Αυτο το εχω παρατηρησει και γω...μαλλον ειναι το DX10, αν και στην αρχη ειχε ακουστει οτι δεν κανει την διαφορα...αλλα μαλλον συμβαινει το αντιθετο !!

:happy::happy::happy::happy:

hotkey = winbutton+tab

:T::T::T::T::T::T::worship::worship::worship::worship:

Τελειως!!!

Τρομερα βολικο στο gaming..

Vistaaaaaa!:cool:

Επομενη ερωτηση.

Γιατι οταν τρεχω προγραμματα τυπου itunes -quicktime αλλαζουν λιγο τα πραγματακια στο screen.

Δηλαδη, δεν ''ανωφενονται απο πισω οι εικονες (γραφικα κλπ ) δεν λειρουργει το winbutton+tab και γενικοτερα διαφορες καινοτομιες των vista κυριως στον γραφικο τομεα??

Γιατί δεν υποστηρίζουν το aero

aero=???

ΥΓ: ισως να ειμαι αυτο που λεμε Σπασα....@@ αλλα με επιασε μια φιλοτιμια για μαθηση σημερα!:rolleyes:

Αυτά τα φουσκώματα που κάνουν τα παράθυρα όταν τα ανοιγοκλείνεις, η διαφάνεια των παραθύρων, το Flip3d, τα thumbs στην taskbar κ.α. Αυτό είναι το aero

Αυτά τα φουσκώματα που κάνουν τα παράθυρα όταν τα ανοιγοκλείνεις, η διαφάνεια των παραθύρων, το Flip3d, τα thumbs στην taskbar κ.α. Αυτό είναι το aero

Γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν υπήρχε αυτο απο την αρχη που εγκαταστησα τα vista αλλα μετα απο το πρωτο update? Ισως και να κανω λαθος. Να μην το ειχα παρατηριση.

Δεν είναι ενεργοποιημένο από την αρχή.. Πρέπει να πας από την "Εξατομίκευση" για να το ενεργοποιήσεις

Στην αρχη δεν ειναι διοτι δεν εχει γινει ακομη η αξιολογηση του συστηματος (βλεπε βαθμολογιες) μολις γινει η αξιολογηση και κανεις ενα restart σου το φτιαχνει αμεσως !!!

Στην αρχη δεν ειναι διοτι δεν εχει γινει ακομη η αξιολογηση του συστηματος (βλεπε βαθμολογιες) μολις γινει η αξιολογηση και κανεις ενα restart σου το φτιαχνει αμεσως !!!

Α ΜΠΡΑΒΟ!

Και το εκανα τελιως τυχεα! :D

Αυτο ειναι..απο τοτε μου το εκανε ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.